- 5 Kasım 2024
- 148
- 202
- 18
- 27
4 yıllık evliyim, 2 çocuğum var ama 2. çocuktan sonra evde sürekli bir kaos bir huzursuzluk hissediyorum. Eşim çok iyi bir baba çocuklarımızla çok güzel ilgileniyor, ev işlerine de yardımcı olur akşamdan bulaşık kaldıysa sabah erkenden uyanır toplar da gider falan ama ani öfke patlamaları beni çok yoruyor çocuklara da bana da bir anda yükseliyor öyle vurmaya falan kalkmıyor ama bağırıyor kötü konuştuğu da oluyor. Trafiğe falan çıktığımızda ayrı geriliyorum sürekli herkesle kavga edecek gibi. Borçlarımız var öfkesini ona yoruyor, ocak ayından itibaren bitiyor artık geçecek diyor ama ben çok bunaldım. Ciddi depresyona giriyorum dönem dönem intihar etmek istiyorum, atlattığım bir panik atağım vardı stresten hepsi hortladı panik ataktan ve stresten uyuyamıyorum. Psikiyatriye gitmek istedim memurluk istemiyor musun engel olur falan dedi gidemedim. Eskiden hiç böyle bir adam değildi. Ben ekonomiye katkı olsun diye evden yapabileceğim işleri denedim. Örgü, nakış, dikiş, 3d yazıcıdan figürler çıkarıyor onları boyuyorum ona yardımcı olmaya çalışıyorum ama 2 çocukla vakit bulamıyorum akşam belki 2-3 saatim oluyor hiçbir şey yetişmiyor ikisi de çok küçük. Boşanıp ailemin yanına dönmeyi düşünüyorum ama onlar da aynılar dediğim gibi çocuklar yine kaosun ortasında kalacaklar. Çalışsam iki çocuğu da kreşe verip hayatımızı idame ettirecek kadar kazanamam. Çok yoruldum
(