kazara olmuş olabılır cevremde çok var oglumdan önce dogup yıne hamıle kalanlar2. çocuk için acelen neydi ? Bekleseydin bi 6-7 yaşına gelseydi kızın ondan sonra ikinciye karar verseydin .
Evet olabilir ama , eşinin işten çıkmasını istemesi pek de mantıklı gelmedi bana , bu krizde millet işsizlikten yakınırken işten de çıkılmaz yani . Üstelik kvalidesi ve annesi de destek verip yardımcı oluyorlarmış ne güzel .kazara olmuş olabılır cevremde çok var oglumdan önce dogup yıne hamıle kalanlar
aynen valla evde olunca ben eşimle daha çok kavga edıyırym valla bana oluyorum desem bır kaşık su vercek yokEvet olabilir ama , eşinin işten çıkmasını istemesi pek de mantıklı gelmedi bana , bu krizde millet işsizlikten yakınırken işten de çıkılmaz yani . Üstelik kvalidesi ve annesi de destek verip yardımcı oluyorlarmış ne güzel .
Yine de yoruldum diyor biz ölelimtam olarak sorunu anlamadım ben. çalışmıyorsanız neden kızı birine oğlanı birine bırakıyorsunuz ki?
ah ben nerelere gıdemmmmYine de yoruldum diyor biz ölelim
Dışarda olmaları evde olmalarından daha iyi :)aynen valla evde olunca ben eşimle daha çok kavga edıyırym valla bana oluyorum desem bır kaşık su vercek yok
bayan anksiyete olduğu ıcın herşeyi büyütüyor bendede vardı esım izne çıkarsa daha Iyı olurum dıye düşünüyordumDışarda olmaları evde olmalarından daha iyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?