- 13 Kasım 2016
- 798
- 254
- 33
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
Beni ne bekliyr bilmyrm korkuyrm basa cikamazsam dieKeşke demenin bir anlamı yok erken miydi falan diye kendini üzme önüne bakmaya çalış. İlk başlar biraz zor olur senin için ama sabırlı olursan aşarsın.
Bu kadr kolay :)Yaşayarak göreceksiniz demekten başka bir şey yok şu halde.
Endişelerinizi hamilelikle değişen hormonlarınıza bağladım, siz de ona bağlayın ve "Gereksiz geriliyorum, yaşayıp göreceğiz, iyi biriyim, elimden geleni yaparım evlatlarım için" deyin.
Tamamdır, bu kadar. :)
Bu kadr kolay :)
ne kaba bi insansiniz. yok onu sormuyo doguruyummu icimde mi kalsin diyo. hey Allahim ya. sizce nasil olur , zorlanirmiyim diyo. beni ferahlatin demek istiyo. basta belki zorlanirsin ama buyuyunce cok keyifli olucak hem simdi bebeginde ogluna arkadas olucak demenizi bekliyo.. yoksa bu saatten sonra icimde kalsami cocuk diye sormuyo.iyi de bize neyi soruyorsun onu anlamadım hayatım ? keşke bunu yaparken düşünseydin.. kocan tecavüz mü ettide hamile kaldın ? hayır.. ee bize ne soruyosun onu söyle bakayim allahim ya
ne kaba bi insansiniz. yok onu sormuyo doguruyummu icimde mi kalsin diyo. hey Allahim ya. sizce nasil olur , zorlanirmiyim diyo. beni ferahlatin demek istiyo. basta belki zorlanirsin ama buyuyunce cok keyifli olucak hem simdi bebeginde ogluna arkadas olucak demenizi bekliyo.. yoksa bu saatten sonra icimde kalsami cocuk diye sormuyo.
usluba bak. cikart nedir ya. yerken ne demek. igrencsiniziçinde kalsın o zaman diğer cocugu hazır olunca çıkartır içinden..saçmalıga bak ya yerken güzel güzel yiyorsunuz çıkartmaya gelince problem oluyo dimi? bizim problemimiz degil canım benim git çıkart ne zaman çıkartıyosan
Sinirlenme tatlım erkek üye her konuya sapık sapık yorumlar yapıyorusluba bak. cikart nedir ya. yerken ne demek. igrencsiniz
sikayet edelim madem..Sinirlenme tatlım erkek üye her konuya sapık sapık yorumlar yapıyor
Ya sen bi gitsene len!!!! Bit gibi her yerdesiniyi de bize neyi soruyorsun onu anlamadım hayatım ? keşke bunu yaparken düşünseydin.. kocan tecavüz mü ettide hamile kaldın ? hayır.. ee bize ne soruyosun onu söyle bakayim allahim ya
Erkek üyeiçinde kalsın o zaman diğer cocugu hazır olunca çıkartır içinden..saçmalıga bak ya yerken güzel güzel yiyorsunuz çıkartmaya gelince problem oluyo dimi? bizim problemimiz degil canım benim git çıkart ne zaman çıkartıyosan
içinde kalsın o zaman diğer cocugu hazır olunca çıkartır içinden..saçmalıga bak ya yerken güzel güzel yiyorsunuz çıkartmaya gelince problem oluyo dimi? bizim problemimiz degil canım benim git çıkart ne zaman çıkartıyosan
Sen erkek olsan ne yazar.. kurtlar vadisindeki gibi etek giydirmeli senin gibilere :)içinde kalsın o zaman diğer cocugu hazır olunca çıkartır içinden..saçmalıga bak ya yerken güzel güzel yiyorsunuz çıkartmaya gelince problem oluyo dimi? bizim problemimiz degil canım benim git çıkart ne zaman çıkartıyosan
iyi de bize neyi soruyorsun onu anlamadım hayatım ? keşke bunu yaparken düşünseydin.. kocan tecavüz mü ettide hamile kaldın ? hayır.. ee bize ne soruyosun onu söyle bakayim allahim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?