- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
@Mune bu sahis tum konulara girip insanlara hakaret etti , cok cirkin , terbiyesizce sozler soyledi , madem ikinci uyelik , kim oldugunu ogrenmek hakkimiz diye dusunuyorum , en azindan hakareti yiyen uyeler bilirler kiminle muhatap olduklarini
Kızlar merhaba şu an hamileyim sonlardayım benim asıl takildigım 23 aylik bir erkek evladim var ikisi arasindaki adaleti nasil saglayacagim iyi mi ettim bilmiyrm oglum ilgiye sevgiye alisik cocuk kiskanacaktir biliyrm o cok huzurlu bebekti simdiki nasil olacak bilmiyrm cok sorunlu bir bebekse ne yapicm abisine nasil zaman ayircgm dusuncelrinizi paylasir msnz sizce erken miydi beklemek mi lazimdi iki cocuklu hayatin arti ve eksileri neler bir maddi olrk cok kolay dueumda da degiliz bilmyrm artik
16 ay var aralarinda Allah guc veriyor ikisine de yetiyorsun da kendine vakit kalmiyor. Merak etme su akip yolunu biluyir.Kızlar merhaba şu an hamileyim sonlardayım benim asıl takildigım 23 aylik bir erkek evladim var ikisi arasindaki adaleti nasil saglayacagim iyi mi ettim bilmiyrm oglum ilgiye sevgiye alisik cocuk kiskanacaktir biliyrm o cok huzurlu bebekti simdiki nasil olacak bilmiyrm cok sorunlu bir bebekse ne yapicm abisine nasil zaman ayircgm dusuncelrinizi paylasir msnz sizce erken miydi beklemek mi lazimdi iki cocuklu hayatin arti ve eksileri neler bir maddi olrk cok kolay dueumda da degiliz bilmyrm artik
Uyelik kapanmis da keske azalarak bitseniz hatta var ya sizin gibi insanlarin uzerine meteor dusse soyunuz tukense ne guzel olur.iyi de bize neyi soruyorsun onu anlamadım hayatım ? keşke bunu yaparken düşünseydin.. kocan tecavüz mü ettide hamile kaldın ? hayır.. ee bize ne soruyosun onu söyle bakayim allahim ya
cikti ciktiKatılıyorum kim bu ortaya çıksın ..
içinde kalsın o zaman diğer cocugu hazır olunca çıkartır içinden..saçmalıga bak ya yerken güzel güzel yiyorsunuz çıkartmaya gelince problem oluyo dimi? bizim problemimiz degil canım benim git çıkart ne zaman çıkartıyosan
Bu arkadaş spermci üye @guzellikperisi58.
Büyümüş troll olmaya karar vermiş.
@guzellikperisi58
Iyyy bide utanmadan kalkmis yok spermi yuze surun. Ama ona guzel cevap vermisler. Cok istiyorsan sen git sür. Uzun omur icin bile olsa hayatta surmem. Zaten zor icime aliyorum bide yuzemi surecem. Gibi cevaplar vermisler helal size.
hamileliğin son günlerinde olan bir insana hele ki bir anneye tecavüz yakıştırması nasıl bir terbiyesizliktir? Ban yer miyim bilemedim ama varoş yorumunu kendine sakla! Hiç korkmayın Allah kadına güç kuvvet sabır verıyor onlar birlikte büyüyecek. Tabiki kıskançlık olacak ama emin olun yaş kaç olursa olsun kıskançlığı olacaktı zaten. Dogumunuz yaklaşmış hormonlarınız değişti endişeleriniz çok normaliyi de bize neyi soruyorsun onu anlamadım hayatım ? keşke bunu yaparken düşünseydin.. kocan tecavüz mü ettide hamile kaldın ? hayır.. ee bize ne soruyosun onu söyle bakayim allahim ya
Ne kadar çirkin bir uslubunuz var soylemeden gecemicem..iyi de bize neyi soruyorsun onu anlamadım hayatım ? keşke bunu yaparken düşünseydin.. kocan tecavüz mü ettide hamile kaldın ? hayır.. ee bize ne soruyosun onu söyle bakayim allahim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?