2 çocukla ??

@Mune bu sahis tum konulara girip insanlara hakaret etti , cok cirkin , terbiyesizce sozler soyledi , madem ikinci uyelik , kim oldugunu ogrenmek hakkimiz diye dusunuyorum , en azindan hakareti yiyen uyeler bilirler kiminle muhatap olduklarini

Katılıyorum kim bu ortaya çıksın ..

Kıskançlık tabii ki olucak o kaçınılmaz son. Aynı durumdayın kızım 23 aylık ve 3 haftalık kızım var. Çok zorlandığımız anlarda oluyor çok güldüğümüz anlarda. Burda babanın desteği önemli eşim sürekli büyükle ilgileniyor ben emzirirken sonra ben ilgileniyorum gündüzde annem yanımda. Çok kolaymış gibi anlattım açık söylicem çok zor ama sabır sonra en yakın arkadaş ve kardeş olucaklar sürekli ileriyi düşünüyorum sabır çekerken.

16 ay var aralarinda Allah guc veriyor ikisine de yetiyorsun da kendine vakit kalmiyor. Merak etme su akip yolunu biluyir.

iyi de bize neyi soruyorsun onu anlamadım hayatım ? keşke bunu yaparken düşünseydin.. kocan tecavüz mü ettide hamile kaldın ? hayır.. ee bize ne soruyosun onu söyle bakayim allahim ya
Uyelik kapanmis da keske azalarak bitseniz hatta var ya sizin gibi insanlarin uzerine meteor dusse soyunuz tukense ne guzel olur.

Ne güzel birlikte büyürler..Adil olmak senin elinde.Kardesler arasi sevgiyi simdiden asila.Bi tanidigim da bu sekilde yapti.Ve oyle seviyolarki birbirlerini opmeden iyi geceler demedn uyumuyolar.Sabah ilk is birbirinize gunaydin diyip sarildiniz mi oluyo.

Evet zor olacak. Tek cocuk bile yeterince zorken aksini soyleyemem. Ama bu soru icin artik cok gec degil mi? Bi sekilde zor olacak bir seyler eksik olacak ama buyuyecekler. Bol bol ikisine de sevginizi gosterin en onemlisi bu.

Hayırlısıyla doğsun bebeğiniz onlar size yol gösterecektir. Her ikisinin de ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra neden adil olmayasınız.İlk bir sene mutlaka zor olacaktır sizin için sonra birbirlerine arkadaş olurlar rahat edersiniz.

@guzellikperisi58
Iyyy bide utanmadan kalkmis yok spermi yuze surun. Ama ona guzel cevap vermisler. Cok istiyorsan sen git sür. Uzun omur icin bile olsa hayatta surmem. Zaten zor icime aliyorum bide yuzemi surecem. Gibi cevaplar vermisler helal size.

H
iyi de bize neyi soruyorsun onu anlamadım hayatım ? keşke bunu yaparken düşünseydin.. kocan tecavüz mü ettide hamile kaldın ? hayır.. ee bize ne soruyosun onu söyle bakayim allahim ya
hamileliğin son günlerinde olan bir insana hele ki bir anneye tecavüz yakıştırması nasıl bir terbiyesizliktir? Ban yer miyim bilemedim ama varoş yorumunu kendine sakla! Hiç korkmayın Allah kadına güç kuvvet sabır verıyor onlar birlikte büyüyecek. Tabiki kıskançlık olacak ama emin olun yaş kaç olursa olsun kıskançlığı olacaktı zaten. Dogumunuz yaklaşmış hormonlarınız değişti endişeleriniz çok normal

Benim kızlarımın aradı 16 ay. Aralarının az olnası bizim tercihimiz. İlk haftalarımız çok zor geçti alışmak biraz zaman alıyor ve ilk günler büyük kızımın ateşli diş çıkarma süreciyle küçüğün gazı kombo yaptı resmen. Lohusalık ve sonrasında maksimum eş desteğişart bu yüzden.

Miniğim şimdi 3 aylık 19 aylık büyük kızım. Minik tepki vermeye başladı büyük kızım da daha çok ilgileniyor haliyle. Kıskançlıkları zaman zaman oluyor ama bilinçli bir zarar verme durumu yok. 5 yıl sonra da olsaydı ilk zamanlar zor olacaktı böyle de.

Ev hanımıysanız hele hiç sıkıntı etmeyin. Yaşadığınız her zorluğun geçici bir süreç olacaüını bilin motivasyonunuzu düşürmeyin. Ben çalışmaya başlayacağım için sadece tedirginim biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…