- 29 Ocak 2020
- 9
- 3
- 1
- 35
- Konu Sahibi Tekbasinahersey
32 ve 36Tek boşanan siz değilsiniz,Allah nasip ederse de ikinci evliliğini yapan tek kişi de olmayacaksınız... Biraz akışına bırakın. Olcağı varsa zaten olur. Yaşlar kaç?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
32 ve 36Tek boşanan siz değilsiniz,Allah nasip ederse de ikinci evliliğini yapan tek kişi de olmayacaksınız... Biraz akışına bırakın. Olcağı varsa zaten olur. Yaşlar kaç?
Iste bide hep dul muamelesi girucem aile tarafından cocuklarim kabul edilmeyecek vs vs tanisam seveceğim biliyorum korktuğum da o zaten
O başka bişey siİn biriyle yaşamanıza takılmaz ama çocuklarının bir yabancıyla yaşamalarına gönlü razı gelirmi? Çocuklar babaya gitmek isterlermi belli bi süresen sonra durumdan rahatsız olurlarmı iyce düşünülmesi gereken bir konu.tabiki mutluluğunuzu ertelemeyin ama istenmeyen biri olmak hem çocukları hem yeni eşinizi hem ailesini mutlu etmek sizi yorabilir orta yolu bulmaya çalışmak büyük sorumluluk alıcaksınızKüçükler biri kiz biri erkek babaları görmüyor evet hayatta ama velayet alamayacağına dair sözleşmem var
Valla her adımınızda baskı olacak. Maalesef Türkiye'de yaşıyoruz. Bari istediğiniz hayatı yaşayın da o şekilde laf etsinler.Yani bende öyle isterim ama ona da baskılar var evlen diye ve ailesi duysa tepkisi bence hic hoş olmaz sonuçta kimse kişiliğime bakmaz 2 çocuklu dul kadin der gecerler
Bir şans verin.Merhaba yeni uyeyim kizlar . Sorum şu, ben esimden ayriyim 2 çocuğum var , hic evlilik yapmamis biri benden hoslaniyor yasi 40 a yakin aramizda 4 yas falan var. Siz olsanız şans verir miydiniz. 2 cocukla ikinci kez evlilik asla dusunmuyorum o nedenle de kimseyle tanismak etmek istemiyorum aslında ama bi yandan da sevmek sevilmek benim de hakkim diyorum kafam allak bullak
Aklinizda en ufak bir şuphe bile varsa evlenmeyin bence. Evlatlarinizi riske atmayin. Çok iyi taniyip cok guvenirseniz o zaman evlenin.Yani sevilmeyecek bir erkek deil ama mantık olarak böyle bi birliktelik aklıma yatmiyir
Nedem olmasin tabi ki degerlendirilebilir.Tabi kisiligini de siz bilirsiniz ince eleyip sık dokumak lazimMerhaba yeni uyeyim kizlar . Sorum şu, ben esimden ayriyim 2 çocuğum var , hic evlilik yapmamis biri benden hoslaniyor yasi 40 a yakin aramizda 4 yas falan var. Siz olsanız şans verir miydiniz. 2 cocukla ikinci kez evlilik asla dusunmuyorum o nedenle de kimseyle tanismak etmek istemiyorum aslında ama bi yandan da sevmek sevilmek benim de hakkim diyorum kafam allak bullak