kızlar önceki konumda sevgilimin bana güvenmediği söylemiştim.. bana güvenmiyordu bu yüzden ayrılmak istiyordu çok acı çektirdi bu yüzden bana bende onun güvenmesi için yapılabilecek herşeyi yaptım.. son 2 haftada çok çok iyiydik meleğim bebeğim vs.. bütün kelimeleri kullanıyordu yanındayken güldürmek için elinden geleni yapıodu..dün gün içinde 3 kere aradım diye arkadaşlarımlayken rahatsız ediyosun diye bağırmaya başladı.. oysa ben ders kayıt işlerinde çıkan sorunları halledip halletmediğini merak edip endişelenip aramıştım.. akşamüzeri mesajlaştık yine..gece 22 30 civarı yine güzel sözlü bi mesaj attı ama yatarken küs yatmayalım diye aradım onu o ise saçma yerlerden eski konuları açıp sen bunu yaptın sen şunu yaptın açıklama yapma sus vs. BİTTİ dedi..bende dedim yüzyüze konuşalım bitcekse öyle bitsin dedim dinlemedi.. BİTTİ yüzünü görmek istemiyorum dedi..çok fevri davranışları vardır ani tepkiler verir.. ani sinirle aynaya yumruk atıp elini kestirdi..biliyorum güven olmazsa olmaz ama biz bununla mutlu bir an yaşıyosak hemen duygusal müzik açar aklına olumsuz günleri getirir o anı mahvederdi..tuhaf bi insandı acı çekmeyi kendi kaderi gibi görüp kurtlar vadisindeki adamlar gibi kalbime gömerim gibi tarzda onları örnek alıyordu..1 ay boyunca katlandım inanın herkes çok sabırlısın çok sabrettin dedi ilk sevgili ilk aşkı bendim dedim ilk olduğu için yaşadığı acıyı en büyük aşk acısı sanıyo sabret dedim kendime ilk olduğu için tecrübesiz ..ama iyice havalanmış bana ben sana karışırım sen karışamazsın demeye başladı.. bütün arkadaşlarım geri döncek sana diyo fevri davranmış arama sorma dedi kimse ona bu kadar tahammül edemez dedi insan 5 ay yanında taşıdığı eşyasını bile kaybolduğunda yokluğu hisseder bide sen sevgilisi aşkısın seni çok arıcak falan dediler bilmiyorum.. içim ne acıyo ne kanıyo ne de mutluyum anılar biraz üzüyo birde aniden bitmesi kabullenemiyorum...nolur destek olun bana:çok üzgünüm: