2. defa ameliyat olmalı mı ? ( burun )

zamansiz_

hayata gülümse :)
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
5.581
2.439
448
merhaba hanımlar,

öncelikle yanlış yere açtım biliyorum. Burası ilgi gördüğü için daha çok yardımcı olabileceğinizi düşündüm. Konum taşınmadan tabii ki :)

kızlar, yaklaşık 8 ay önce burun estetiği oldum . İlk amaç nefes problemi sonrası ise görsellikti. Burnumu hiç bir zaman sevmedim ikisini birlikte yaptırmak hep kafamdaydı. oldum bitti. Nefesim düzeldi fakat görsel olarak kemerim var.

ilk alçım çıktığında çok beğendim burnumu. Hafif çıkıntı mı değil mi belirsiz bir şey vardı . Doktorum ameliyat sırasında yüzümün şişmeye başladığını ( çok hassas bir cildim var. ) şekil olarak fazla kavisli yaptığını düşündüğünü ( ben kesinlikle kavis istemediğimi söylemiştim. ) o sebeple burun sırtıma kendi kıkırdağımı kıyma gibi ezip koyduğunu ve zamanla eriyeceğini söyledi. İlk zamanlar hafif çıkıntı gibiydi. Zaman geçip ödem gidince bilginiz kemer oldu.

Doktorum Cumartesi günü son kontrolümde açıkça bu erimez zamansız ,kıkırdak benim koydugum gibi duruyor milim erimemiş artık erimez de dedi. 1 yılın dolunca ameliyat edip kemeri düzeltiriz dedi. Kapalı ameliyat olacak korkmana gerek yok. Alçı , tampon olmayacak sadece bant yapacağım dedi.

Gelin görün ki tekrar ameliyat ürkütüyor beni . Tekrar bıçak degecek sonucta. İstersen dolgu da yapabiliriz dedi. üst üste yapılan dolgu zamanla tekrarlamaya gerek kalmayacak sekilde yerleşiyor dedi.

Kızlar sizce ne yapmalı ? Dolgu ile uğrasmayıp ameliyat mı olayım ? yoksa dolguyu ilk başta deneyip bakmalı mıyım ?

değerli fikirlerinizi bekliyorum , sizleri seviyorum :)

İlk ameliyatınızda çok fazla sıkıntı yaşamadıysanız ikinciyi de deneyebilirsiniz. Ama yok tekrar anesteziyle falan uğraşmak istemiyorum diyorsanız dolgu kalıyor zaten geriye tek seçenek olarak. Denenebilir

Ben olsam ameliyat olmazdım. Sağlık sorunu teşkil etmiyorsa revizyonu göze alamazdım. Anestezi stresi, o alçı süreci, tampon süreci filan ayy 2.kere katlanmak bence çok da akıl işi değil gibi duruyo. Ben ilk defa ameliyat oldum 6 gün oluyo nerdeyse buna bile pişman olacağım
Bir de foto eklesiniz aslında çok mu kemer var?

Aaa alçı tampon olmayacakmış, nasıl okuduysam artık: ) Bunlar hep anesteziden
Ama yine de ameliyat çok mantıklı değil.

yüzüm çok şişti ilk ameliyatta. Zombi gibi olmuştum tenim çok hassas ve ameliyat sırasında beklenilenden fazla kan kaybetmişim. Bunlar eksi yönler.

Ama ağrım sızım hiç olmadı .

Yaaa bişey diyeyim mi hiç ama hiç gerek yokk. O kadar belirsiz ki bahsettiğiniz kemer o eziyeti çekmeye değmez. Çok rahatsızlık veriyor madem dolguyla halledin. Zaten çok güzelsinizzz maşallah bayıldım size

Yaaa bişey diyeyim mi hiç ama hiç gerek yokk. O kadar belirsiz ki bahsettiğiniz kemer o eziyeti çekmeye değmez. Çok rahatsızlık veriyor madem dolguyla halledin. Zaten çok güzelsinizzz maşallah bayıldım size
çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için. Sizin güzel bakışınız

aslında beni rahatsız etmiyor , çevremde de tepki almıyorum ufak bir dolgu işlemini deneyeceğim başta.
Siz nasılsınız peki? merak vardır şimdi.:)

doktorum ilk etapta dolguyu deneyelim dedi. istediğin gibi olmaz ise ameliyat dedi.
ikisine de okey yani. Ameliyat tek seferde çözüm dedi sadece.

dolgu olmazsa para boşa gidecek değil mi? bence ameliyat mantıklı gibi. kapalı olacak demiş zaten.

dolgu olmazsa para boşa gidecek değil mi? bence ameliyat mantıklı gibi. kapalı olacak demiş zaten.
para için konuşmadık aslında . Ama tabi ilk dolguyu ücretsiz yapacak peki sonrası ?

kasımda karar vereceğiz. Burun için tam iyileşmemiş dedi.
Parayı sorun edecek biri değil aslında kendisi yine de belli olmaz tabi

Ayy olmaz mı merak çatlıcam nerdeyse. Ama arada bi bunalım hali de geliyor ya bu burun bana yakışmazsa diye..Duygu karmaşası yaşıyorum 6 gündür. Normal mi bu hisler onu da bilmiyorum

Ayy olmaz mı merak çatlıcam nerdeyse. Ama arada bi bunalım hali de geliyor ya bu burun bana yakışmazsa diye..Duygu karmaşası yaşıyorum 6 gündür. Normal mi bu hisler onu da bilmiyorum
normal tabikii .
Ben çok istememe ragmen aynada ilk kendime baktığım anda ki tuhaf hissi anlatamam.
Bu ben miyim olmuştu:)

umarım çok çok güzel olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…