önceliklee çok çok geçmiş olsun. Banada zor geliyor alçı , tampon olmayacak ama ikinci bir kez işlem görecek burnum. fotoyu ekledim umarım açılır :)Eki Görüntüle 2179062 Eki Görüntüle 2179062Aaa alçı tampon olmayacakmış, nasıl okuduysam artık: ) Bunlar hep anesteziden
Ama yine de ameliyat çok mantıklı değil.
doktoruma güveniyorum kendisi beni hiç yarı yolda bırakmadı. Ufak bir törpü yapacak.doktora güveniyorsan ameliyatı ol geç.
yüzüm çok şişti ilk ameliyatta. Zombi gibi olmuştum tenim çok hassas ve ameliyat sırasında beklenilenden fazla kan kaybetmişim. Bunlar eksi yönler.İlk ameliyatınızda çok fazla sıkıntı yaşamadıysanız ikinciyi de deneyebilirsiniz. Ama yok tekrar anesteziyle falan uğraşmak istemiyorum diyorsanız dolgu kalıyor zaten geriye tek seçenek olarak. Denenebilir
doktoruma güveniyorum kendisi beni hiç yarı yolda bırakmadı. Ufak bir törpü yapacak.
yani siz dolguyla uğraşma diyorsunuz.
doktorum ilk etapta dolguyu deneyelim dedi. istediğin gibi olmaz ise ameliyat dedi.doktor hangisini öneriyorsa onu diyorum aslında.
Eki Görüntüle 2179063
önceliklee çok çok geçmiş olsun. Banada zor geliyor alçı , tampon olmayacak ama ikinci bir kez işlem görecek burnum. fotoyu ekledim umarım açılır :)Eki Görüntüle 2179062 Eki Görüntüle 2179062
çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için. Sizin güzel bakışınızYaaa bişey diyeyim mi hiç ama hiç gerek yokk. O kadar belirsiz ki bahsettiğiniz kemer o eziyeti çekmeye değmez. Çok rahatsızlık veriyor madem dolguyla halledin. Zaten çok güzelsinizzz maşallah bayıldım size
doktorum ilk etapta dolguyu deneyelim dedi. istediğin gibi olmaz ise ameliyat dedi.
ikisine de okey yani. Ameliyat tek seferde çözüm dedi sadece.
para için konuşmadık aslında . Ama tabi ilk dolguyu ücretsiz yapacak peki sonrası ?dolgu olmazsa para boşa gidecek değil mi? bence ameliyat mantıklı gibi. kapalı olacak demiş zaten.
çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için. Sizin güzel bakışınız
aslında beni rahatsız etmiyor , çevremde de tepki almıyorum ufak bir dolgu işlemini deneyeceğim başta.
Siz nasılsınız peki? merak vardır şimdi.:)
normal tabikii .Ayy olmaz mı merak çatlıcam nerdeyse. Ama arada bi bunalım hali de geliyor ya bu burun bana yakışmazsa diye..Duygu karmaşası yaşıyorum 6 gündür. Normal mi bu hisler onu da bilmiyorum
dolguyu denemiyim mi hiç ?Bence ol
Kime ameliyat oldunuz acaba önden resminizi de eklenebilir misinizdolguyu denemiyim mi hiç ?
Dolgu 1 yıl sonra eriyor ki. Yine eski haline dönerdolguyu denemiyim mi hiç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?