2. defa ameliyat olmalı mı ? ( burun )

Dolgu 1 yıl sonra eriyor ki. Yine eski haline döner
doktorum dolgunun bir kısmının kaldığını tamamen erimediğini bir kaç sefer tekrarlarsak daha sonrasında dolgunun oturacagını söyledi. Ama acaba burnum öyle çok düz olur mu düşüncesi var

doktorum dolgunun bir kısmının kaldığını tamamen erimediğini bir kaç sefer tekrarlarsak daha sonrasında dolgunun oturacagını söyledi. Ama acaba burnum öyle çok düz olur mu düşüncesi var
Evet cnm dolgu 1. De eriyor ikinci de biraz kalıyor üçüncü de tamamen kalıyor ben de duydum doktor doğru demiş. Bir de bence çok güzel olmuşsunuz doğal da olmuş hiç artıkkafanıza takmayın görüntünüzü. Ben ameliyat öncesi daha güzeldim bir havam vardı. Kemer alındı ucu hafif kaldırıldı ama sonra düştü Burun ucum ve burnum daha büyük görünüyor herkes eski halin iyiydi diyor büyün simam değişti ve ne kadar alıştım desemde bu forumlardan yorumları okumaktan kendimi alamıyorum gülüşüm çok değişti dudak Burun arası mesafem çok uzadı dişlerim gülerken zor görünüyor şimdide gülüş tasarımı içim para biriktireceğim

teşekkür ederim. Dolgu için Kasım da gidicem çok hafif yapacak belki hoşuma gider . Giderse tekrarlayacak işte gitmezse ameliyat diyor. Ona henüz karar vermedim.

Gülüş olayı değişiyor. Ödemler varken benim de ön dişlerim görünmüyordu ama ödemler gittikten sonra normale döndü.
burnum düştü diyorsun, doktorun bu duruma ne dedi peki ? düzeltelim teklifi olmadı mı? foto atabilir misin bir bakayım belki de kafana taktığın kadar bir şey yoktur.

Özelden atıyorum mesaj

Bence dolgu yaptır
doktorumla konuştuk Kasımda dolguyu yapacak begenirsem bi kaç sefer tekrarlıcak sonrasında oturur dolgu dedi. beğenmezsem dolgudan 3 ay sonra ameliyat yaparız dedi. Hem 1 senemde dolmuş olacak ameliyat olalı.

Bakalım inşallah güzel olurda ameliyata gerek kalmaz.

Benim 4.ayda yapıldı ilk dolgu

doktorum Furkan Certel.
bu da burnumun önden görüntüsü. Önden hiç bir sorunum yok.
Eki Görüntüle 2179939
burnunuz gayet iyi duruyor bence 2. bi ameliyat riskini girmeyin derim. aynı süreçleri yaşamaktan öte başka sıkıntılar çıkarsa sizin için daha yıpratıcı olur. Ben hiç bir problem göremedim açıkçası. çok rahatsız oluyorsanız da dolguyu demenizi tavsiye ediyorum

dolguyu deneyeceğim. Kafama takmıyorum aslında oyle mutsuz değilim burnumu seviyorum . Ama tabi ki çıkıntı olmamasını tercih ederdim.

Dolgu çok uğraştırır bence hazır doktorunuz da yapalım demişken bence düzelttirmek mantıklı bu sefer süreç daha kolay gibi geldi bana ama siz bilirsiniz tabi

Dolgu çok uğraştırır bence hazır doktorunuz da yapalım demişken bence düzelttirmek mantıklı bu sefer süreç daha kolay gibi geldi bana ama siz bilirsiniz tabi
doktorum her türlü işleme acık . Dolgu 3 defa tekrarlandıktan sonra kalıcı oluyormuş sanırım. Önce bir dolguyu deneyeceğim hoşuma gitmezse ameliyat olacağım.

Hafif çıkıntıya rağmen güzel ve doğal görünüyor. Basit bir işlem yapacaksa ve aklınıza takıyorsanız yaptırın. Devamlı dolgu yaptırmak daha maliyetli.
Yalnız çıkıntıyla da hoş görünüyor bence. İlk yüklediğiniz fotoyu görüyorum, ona göre yorum yaptım.

herkes çıkıntının doğallık kattıgını söylüyor. Öyle çok kafama takmıyorum ama önce bir dolgu deneyeceğim. Ücret ödemeyeceğim. Doktorumun hatası oldugu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…