Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorunuz size sebebini söylemedi mi ? Genetik testi yaptırmanız gerekebilirGençler selam 1 buçuk yıllık evliyim 2 defa kimyasal gebelik geçirdim sebebi nedir bilen var mı tekrardan sağlıklı gebelik oluşumu için ne yapmalıyım bi baka bilir misiniz lütfen
Hayır doktorum yaşımın genç olduğunu ve herhangi bi sorun olmadığını söylediDoktorunuz size sebebini söylemedi mi ? Genetik testi yaptırmanız gerekebilir
Sizin bu konuda bilginiz var mıDoktorunuz size sebebini söylemedi mi ? Genetik testi yaptırmanız gerekebilir
Güzelim bnde 3 senelik evliyim ve ikiniez kimyasal gecirdim bu ay adet olduğumda genetik testlerini yaptıracağız ve doktorum rahim filmine bakacak sebebi icinGençler selam 1 buçuk yıllık evliyim 2 defa kimyasal gebelik geçirdim sebebi nedir bilen var mı tekrardan sağlıklı gebelik oluşumu için ne yapmalıyım bi baka bilir misiniz lütfen
Kimyasal gebelik, döllenmiş bir yumurtanın rahme yerleşmeden veya çok kısa bir süre yerleştikten sonra gelişiminin durmasıyla meydana gelen çok erken bir gebelik kaybıdır. Genellikle adet gecikmesinden birkaç gün sonra görülür ve çoğu zaman normal adet gibi algılanır. İşte kimyasal gebeliğin başlıca nedenleri:Sizin bu konuda bilginiz var mı
Benim bu ay 2 yumurtam gelişip çatlamıştı doktorum eğer gebelik olmasa adetin 2. Günü gel bazal ve hormon testlerine tekrar bakacaz dedi sadeceGüzelim bnde 3 senelik evliyim ve ikiniez kimyasal gecirdim bu ay adet olduğumda genetik testlerini yaptıracağız ve doktorum rahim filmine bakacak sebebi icin
Merhaba bende aynı durumdayım 2 kez üst üste kimyasal yaşadım nisan da ve şuan sebebini bende bulamadım YouTube da Bi kadına denk geldim 6 kez kimyasal geçirmiş sanırım sebebini çok araştırmış sonra sebebi yüksek bağışıklık çıkmış bağışıklık baskılayıcı ilaç almış normal gebelik geçirmiş sonra bende bağışıklık testleri yapmayı düşünüyorum size de fikir olur belkiGençler selam 1 buçuk yıllık evliyim 2 defa kimyasal gebelik geçirdim sebebi nedir bilen var mı tekrardan sağlıklı gebelik oluşumu için ne yapmalıyım bi baka bilir misiniz lütfen
Çok teşekkür ederim yarın kontrole gitcem doktoruma sorarım bunuMerhaba bende aynı durumdayım 2 kez üst üste kimyasal yaşadım nisan da ve şuan sebebini bende bulamadım YouTube da Bi kadına denk geldim 6 kez kimyasal geçirmiş sanırım sebebini çok araştırmış sonra sebebi yüksek bağışıklık çıkmış bağışıklık baskılayıcı ilaç almış normal gebelik geçirmiş sonra bende bağışıklık testleri yapmayı düşünüyorum size de fikir olur belki
Folikasit kullaniyor musunuzÇok teşekkür ederim yarın kontrole gitcem doktoruma sorarım bunu
Uzun süredir kullanıyordm 6 kutu bitirdim ama 2 aydır bıraktım eşim fazlası zararlı dediği için kullanmamı istemiyor sizce uzun süre kullanımın bi sıkıntısı var mıdırFolikasit kullaniyor musunuz
Yok diye biliyorum, fazlasini vucüt kendi atiyorUzun süredir kullanıyordm 6 kutu bitirdim ama 2 aydır bıraktım eşim fazlası zararlı dediği için kullanmamı istemiyor sizce uzun süre kullanımın bi sıkıntısı var mıdır
Bende 2 defa yaşadım bende sizin gibi aynı, sebebini halen öğrenmeye çalışıorum, yine hastaneye gidicem, hastanelerde sürünüyorumGençler selam 1 buçuk yıllık evliyim 2 defa kimyasal gebelik geçirdim sebebi nedir bilen var mı tekrardan sağlıklı gebelik oluşumu için ne yapmalıyım bi baka bilir misiniz lütfen
Aynen bende şuanda hastanedym test yapılacak tekrardanBende 2 defa yaşadım bende sizin gibi aynı, sebebini halen öğrenmeye çalışıorum, yine hastaneye gidicem, hastanelerde sürünüyorum
Bende yarın gidicem, bakacam işte neydenmiş., sana ne dedilerse bana da söyler misn, ben de kan pıhtılşması felan yok, rahmim yumurtalım temiz polikistik över var, o da küçük zaten ama neyden oluyor bilmiyorumAynen bende şuanda hastanedym test yapılacak tekrardan
Canım bana hormon testi yaptım lh 10.66 çıktı poikistik över olma ihtimalin var dedi çok düşük ihtimal dedi bi ilaç verdi adet bitti mi kullanmaya başla dedi adet olduğun zaman gel tekrar test yapıp kontrol edecez dediBende yarın gidicem, bakacam işte neydenmiş., sana ne dedilerse bana da söyler misn, ben de kan pıhtılşması felan yok, rahmim yumurtalım temiz polikistik över var, o da küçük zaten ama neyden oluyor bilmiyorum
Küçük polikistik över mi yoksa büyümüş mü, kendi LH me bakim bideCanım bana hormon testi yaptım lh 10.66 çıktı poikistik över olma ihtimalin var dedi çok düşük ihtimal dedi bi ilaç verdi adet bitti mi kullanmaya başla dedi adet olduğun zaman gel tekrar test yapıp kontrol edecez dedi
Hayır bana hiç ilaç yazmadı, ilaca gerek yok dedi belki ilaç verseydi işe yarardıEki Görüntüle 3587925
Bu ilacı verdi kullandım mı daha önce biliyor musun