2.deneme için hazırlananlar Ocak aynıda transfer olacaklar neler yapıyorsunuz?

Amin 🙏 canım inşAllah bu sefer hepimizin yüzü Güler ilk tedavide çok heyecanlı oluyor insan ikinciside dahada korkuyor zor süreçler.. busefer neler yapacaklar canım ben histeroskopi oldum bu tedavide hamileliğin noldu geçen seneki canım
Ben histeroskopiyi ağustos ayında oldum. İlk gebeliğim düşükle sonuçlandı maalesef. Doktorum tüp bebek öncesi yapmak istedi histeroskopiyi. Dondurulmuş transfer olacağı için sadece tek seferlik lucrin diye bi iğne kullanıcam. Bu kez sonuç güzel olur inşallah. 🙏

Cnm histereskopiyi yaparken bi de çizik atacak ya 1 ay bekletmez sanırım o ay yani aralıkta olmam gerekmez mi sonuçta o yaranın iyiesmemesi lazım değil mj
Cnm 5 aralık bu perşembe histereskopi olcak. .çizik atlcak. Bnm transfer ne zaman olur ki aralık mi ocak mi

Ben histeroskopiyi ağustos ayında oldum. İlk gebeliğim düşükle sonuçlandı maalesef. Doktorum tüp bebek öncesi yapmak istedi histeroskopiyi. Dondurulmuş transfer olacağı için sadece tek seferlik lucrin diye bi iğne kullanıcam. Bu kez sonuç güzel olur inşallah. 🙏
İnşalllllaaahhhhhh aminnnnnnnnn 🙏🙏🙏

Farklı olarak sadece gonal f dozumu düşürdü canım eşime vitamin verdi 3 aydır kullanıyor ayrıca sigarayı bıraktırdı
Anladım canım inşAllah bu sefer olur 🤲 ilkinde yumurta fazla toplanmadı mı canım

Anladım canım inşAllah bu sefer olur 🤲 ilkinde yumurta fazla toplanmadı mı canım
Toplandı canım 17 taneydi ama doktor spermin iyi olmadığını söyledi ve 5.güne götürmeyi deneyince hepsi gitti 1 tane zar zor kaldı o da embriyo iyi değil demişlerdi

Morfoloji ve sayıda sıkıntımız vardı inşallah hepimizin yüzü Güler Rabbimin izniyle
Anladım canım ya gerçekten işimiz zor inşAllah bu sefer hepimizin kucağı dolar bizimkisi normal yolla olanların gibi değil dikenli yollardan geçiyoruz ama annelik en çok bizlere yakışacak 🙈

Anladım canım ya gerçekten işimiz zor inşAllah bu sefer hepimizin kucağı dolar bizimkisi normal yolla olanların gibi değil dikenli yollardan geçiyoruz ama annelik en çok bizlere yakışacak 🙈
İnşallah canım güzel günler görürüz Rabbimin izniyle 🙏

Back
X