• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziranda transfer olacaklar gelin

Ayyy bilmez miyim o duyguyu o kadar iyi anlıyorum ki. Bir de çok yanıltıyor ya ben ikincisinde gördüm aha dedim gördüğüme göre baya yüksek bir değer bir baktım 13 çıktı 🥲 sonrası sürekli baktır yükselecek mi diye.
Ama kanda betahcg çok yükseldiği zaman alıp kesin bakıcam görmek istiyorum ikinci çizgiyi ben de hatıra için 😅
Benimde en büyük hayalim. İdrar testleri benim kabusum. 3 yıldır hiç görmedik o çizgiyi, eğer hamiş olursam en dandik kaset testinden alıcam 3-4 tane 🫣😂hayalimiz gerçek olsun inşallah amin amin🙏

Ayyy bilmez miyim o duyguyu o kadar iyi anlıyorum ki. Bir de çok yanıltıyor ya ben ikincisinde gördüm aha dedim gördüğüme göre baya yüksek bir değer bir baktım 13 çıktı 🥲 sonrası sürekli baktır yükselecek mi diye.
Ama kanda betahcg çok yükseldiği zaman alıp kesin bakıcam görmek istiyorum ikinci çizgiyi ben de hatıra için 😅
Ben nedense kan vermeden önce yapmak istiyorum çünkü kanı bekleme sürecinde çok gergin olurum😂

kızlar merhaba , bende geçen ay Zeki Akkum a gittim. Haziran 26 da 35 yaşına giriyorum onun için başlamadık sürece.Yaşın dolsun çift koyalım dedi ama süreci pek anlamadım.Taze ya da dondurulmuş farkı ne bilmiyorum.

kızlar merhaba , bende geçen ay Zeki Akkum a gittim. Haziran 26 da 35 yaşına giriyorum onun için başlamadık sürece.Yaşın dolsun çift koyalım dedi ama süreci pek anlamadım.Taze ya da dondurulmuş farkı ne bilmiyorum.
Merhaba süreciniz hayırlı olsun ben de zeki hocanın hastasıyım. Mayıs ayında yumurta toplama yapıldı ama rahim duvarım ince olduğu için taze transfere uygun bulmadı hoca. Embriyoları döndürdük herşey yolunda giderse bu ay transfer olacağım adetle birlikte estrofem kullanmaya başladım. Yumurta toplandıktan sonra hoca kendi karar veriyor taze mi donduruşmuş mu transfer edeceğine. Eğer taze transfer olursanız emriyonun gelişim durumuna bağlı yumurta toplandıktan 3 ila 5 gün sonra transfer yapılıyor genelde. 4.gün yada 6.güne ulaşan embriyolarda olabiliyor bazen. Herşey sürpriz anlayacağınız 🤗

hayırlısı olsun hakkımızda inşallah ben temmuzda başlamak istiyodum ama Amerikada olacağını söyledi 20 gün ağustosta başlicaz mecbur

Kızlar benim muhtemelen haziran ortası gibi ikinci transferim olacak şimdi lucrin depot kullanıyorum 2. Dozu vuruldum dün. Varsa transfer bekleyen gelin beraber bekleyelim, neler yapıyorsunuz valla benim öyle extra dikkat ettiğim bit şey yok meyve tüketiyorum paketli gıda yemiyorum maalesef ekmek az da olsa yiyorum
Ben 7 hazirandan oldum şimdi haplar iğneler ile test günümü bekliyorum Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah 🤲🏻

Back
X