Anladım canım bende başlıycam önümüzdeki aylarda ikinci için ama transfer ücretini bilmiyorum heryerde ortalama aynımıdır ki acabaBana 3000 tl dediler henüz başlamadım canım
Daha ödemedim ama ödeyeceğim tutar dolar üzerinden hesaplanıyor ve 3700 tl gibi bi şeyDondurulmuş embriyolar ile 2.denemede ne kadar ücret ödediniz ????
Sen tedaviye başladın mı canım? Fiyat döviz tutar Türkiyede mi bu?Daha ödemedim ama ödeyeceğim tutar dolar üzerinden hesaplanıyor ve 3700 tl gibi bi şey
Malesef negatif canımSonucun negatifmi canim
Heryerde mi dolar üzerinden acaba canım ayrıyetten muayene ücreti falan alıyorlarmıDaha ödemedim ama ödeyeceğim tutar dolar üzerinden hesaplanıyor ve 3700 tl gibi bi şey
7. gün sonuç almaya çok yaklaşmışsın haydı inşallah ya güzel haberler olsun ve bize hep umut getirsinBaşladım dondurulmuş transferini oldum bile, 7. Günüm. İstanbul’dayım. Gittiğim hastane dolardan çeviriyormuş sanırım, eşim öyle bi şey söylemişti. Embriyo dondurmayı da dolar kuru üzerinden ödemiştim hatta.
Yok almıyorlar muayene ücreti, her yerde dolar üzerindenmiş bizim ülkemizde pek böyle ilerlemeler sağlanamadığından her şey dışardan ne acı kiHeryerde mi dolar üzerinden acaba canım ayrıyetten muayene ücreti falan alıyorlarmı
İnşallah arkadaşım, güzel sonuçlar alalım her birimiz7. gün sonuç almaya çok yaklaşmışsın haydı inşallah ya güzel haberler olsun ve bize hep umut getirsin
2 şey çok şaşırttı beni. Transfer yapılmış olduğunu rağmen ödeme alınmaması ve fiyatların döviz üzerine hesaplanmasıbizim hastane PGT genetik test için $300 fiyat verdi , diğer ücretler hepsi tl olarak verildi. Ama ödemeler hep transferden önce alındı. Dondurma ücreti 2 embriyo için 1200 tl verdim.
Anladım canım senin taze transfer mı şuan?İnşallah arkadaşım, güzel sonuçlar alalım her birimiz ❣
Biz de hepsini tl olarak verdik, transfer ücretini de ilk transferde duymuştum, dondurulmuş transfer edilirken hiç sormadım, zaten çok stresliydim öğrenmek istemedimbirincide fazla ödeme mi bi şeyler vardı ondan ödememiş olabiliriz diye düşündüm. Embriyo dondurmadan eminim ama kendim verdim onu, 125 dolar dediler çarptılar böldüler 700 küsür lira ödedim tek embriyoya
Yok dondurulmuş 1 tane kalmıştı onu transfer ettiler son kurşunum yaniAnladım canım senin taze transfer mı şuan?
Anladım canım 3 tane hepsi 5. gün gitmek çok iyi olmuş aslında inşallah iyi sonuç alırsınYok dondurulmuş 1 tane kalmıştı onu transfer ettiler son kurşunum yanizaten 3 yumurta toplanmıştı üçü de 5. Güne ulaştı, ilk transferde 2 tane konuldu ama kimyasal oldu, şimdi kalanı denedik
4500Dondurulmuş embriyolar ile 2.denemede ne kadar ücret ödediniz ????
Dondurulmuş embriyo transferi için 4500 ödedim dondurma işlemi için 1250 ödemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?