canım inşallah bu defa başaracaksın..bence bu sefer daha sakin daha pozitif olmalısın..ben üniversite sınavına ilk girdiğimde kazanamazsam yaşayam,her şeyin sonu olur diyordum sınava girdim inan kalemi bile tutamayacak kadar heyecanlıydım ,sayfaları çeviremiyorum ,soruları göremiyodum bile ve...sonuçlar açıklandı berbat .korktuğumun aksine hiçte dünyanın sonu değilmiş ...ikinci seferde daha sakindim hatta çalışmadım hiç ,şarkı söyleye söyleye girdim ve... kazandım.2. denemesinde başaran arkadaşlar
2. denemeye başlayacak olanlara moral vermek amacıyla buraya yazarsanız çok sevinirim, haziranda başlayacağız biz de inşallah. ama başlamadan daha ben çok korkmaya , nasıl başaracağım diye düşünmeye başladım.. ilkinde transfer olamamıştı kötü embriyo kalitesi nedeniyle..bu sefer başımıza neler gelecekmerakla ve tabii korkuyla bekliyorum... hepimize bol şans..:bbo:
2. denemesinde başaran arkadaşlar
2. denemeye başlayacak olanlara moral vermek amacıyla buraya yazarsanız çok sevinirim, haziranda başlayacağız biz de inşallah. ama başlamadan daha ben çok korkmaya , nasıl başaracağım diye düşünmeye başladım.. ilkinde transfer olamamıştı kötü embriyo kalitesi nedeniyle..bu sefer başımıza neler gelecekmerakla ve tabii korkuyla bekliyorum... hepimize bol şans..:bbo:
canım inş bu sefer olcak kötü embriyo kalitesi için beslenmene dikkat et tatlım incir kürü zeytinyağlı çok iyi geliyor
canım benim doktorum lifli gıdalarla beslen dedi günlük en az 15 bardak su içmeli 20 dk yürüyüş ayrıca ton balığını salatalara falan katıp yemeli muz, çilek.kivi ve tutunma döneminde ananas önemli yumurta gelişimi içinde incir kürü veya bal polen karışımı günlük yarım tatlı kaşığı yiyebilirsin transferden sonra nane ve maydanozdan uzak durmalı düşük tehlikesi için kabız olmamak içinde sabahları ılık süt iç ve kuru kayısı yiyebilirsin tatlışım inş yardımcı olabilmişimdir öpüyorum
Allah hepimizden razı olsun canım rica ederimcanım benim,allah senden razı olsun ,gönlüne göre versin çok saol ...
canım benim,allah senden razı olsun ,gönlüne göre versin çok saol ...
benimde 2. denemem ama tuttumu tutmadımı bilmiyorum 6. günümdeyim beklemek çok zor. busefer beslenmeme dikkat ettim ama hiç belirtim yok sadece biraz çarpıntı dünde tasiyon biraz düştü okadar rabbim herkezin emeğini boşa çıkarmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?