amin esracım inşallah.
ben duaların gücüne çok inanıyorum. tüp bebeğe başladığımızda buradan tanıştığım 2 arkadaşım ve annemin yardımıyla 4444 tefriciye bitirdik transfer günüme kadar. sonra ben meryem suresi okumaya başladım transferden sonra. 41 gün günde 1 tane okunuyormuş. maalesef kimyasal gebelik olunca benimki yarıda kaldı kanama başlayınca. inşallah tekrar başlayıp onu tamamlamayı çok istiyorum.
cnm inş hayırlı ve güzel bi tedavi sonucunda sende anne olursun ben 22 yaşındayım vebenim eşimdede 5000 sperm vardı ve üstelik tüp bebeğe başladığımız sırada hiç çıkmadı ama hastanemde tese operasyonu yapılıyordu ve eşim tese oldu sperm bulundu ve şuan ikizlerime hamileyimmm ama şu kimyasal gebelik nasıl oluyo sen keseyi gördün mü peki yoksa görmeden mi anlaşıldı kimyasal olduğu cnm
merhaba canım, Allah bebeklerini sana bağışlasın ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ben 9. günümde test yaptım dayanamayıp hamile olduğumu anlayınca çok sevindik. sonra günüm gelince kan testimde yine hamilelik görünüyordu ama değer düşmüştü malesef. keseyi falan hiç görme şansımız olmadı
canım sana yaştan dolayı tek embriyo transfer edilmedi mi, yoksa ilk denemen değil mi, ikizlere şaşırdım da tek yumurta ikizi mi yoksa :)
tahmin etmiştim, yanılmıyorsam 3. denemen olmalı değil mi... ilkinde tutması zor diyorlar ama ben tutan çok duydum.
gerçek test günümde (12.gün) eşime içimde birşey var sanki belirtilerim azaldı, bebek gidiyor galiba demiştim, bana kızmıştı kötü şey çağırma diye ama dediğim gibi olduinşallah bu defa tutar ve sonuna kadar benimle kalır bebeğim...
amin esracım inşallah.
ben duaların gücüne çok inanıyorum. tüp bebeğe başladığımızda buradan tanıştığım 2 arkadaşım ve annemin yardımıyla 4444 tefriciye bitirdik transfer günüme kadar. sonra ben meryem suresi okumaya başladım transferden sonra. 41 gün günde 1 tane okunuyormuş. maalesef kimyasal gebelik olunca benimki yarıda kaldı kanama başlayınca. inşallah tekrar başlayıp onu tamamlamayı çok istiyorum.
cnm inş hayırlı ve güzel bi tedavi sonucunda sende anne olursun ben 22 yaşındayım vebenim eşimdede 5000 sperm vardı ve üstelik tüp bebeğe başladığımız sırada hiç çıkmadı ama hastanemde tese operasyonu yapılıyordu ve eşim tese oldu sperm bulundu ve şuan ikizlerime hamileyimmm ama şu kimyasal gebelik nasıl oluyo sen keseyi gördün mü peki yoksa görmeden mi anlaşıldı kimyasal olduğu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?