2 düşük ve kürtaj sonrası gebelik olur mu?

Valla baktirmadigim bir ebemin şeyi kaldı yani benim tüp bebek denicez pgtli doktor bunda doğma. İhtimali yüksek dedi

stres de çok etkiliyor kafanızı başka yerlere verin düşünmemeye çalışın, unutunca oluyor cidden hep beklenmeyen aylarda oluyor. Pgt ile cinsiyeti önceden söylemiyorlar değil mi

stres de çok etkiliyor kafanızı başka yerlere verin düşünmemeye çalışın, unutunca oluyor cidden hep beklenmeyen aylarda oluyor. Pgt ile cinsiyeti önceden söylemiyorlar değil mi
Kıbrıs'ta yaparsam cinsiyet secebilirmisin

Bende tam 3 kimyasal ve 3 kürtaj geçirdim 5 sene de . 3. Kürtajımı pazartesi günü oldum . O kadar korkuyorum ki artık rahim zarar görmüşmüdür tüpler yumurtalıklar vs . Diye kafayı yicem gerçekten . Hepsi çok zor süreçlerdi ve tam anlamıyla doktorlara göre bir sebep yok . Rahim filmim temizdi gebeliklerden önce , genetik testimiz temiz pıhtılaşma da sadece yatkınlık var ama doktoruma göre düşüklere sebep olcak derece de değili. Yani siz o kadar iyi anlıyorum ki . Uzun bir süre değil ama ilerde anne olmak istiyorum. Olabilcekmiyim bilmiyorum bile artık konu açıp bu durumu yaşayan var mı çaresini kimde nasıl buldu araştırmak istiyorum toparlanınca . Allah yardımcımız olsun ikimizinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…