2 düşükten sonra 3. gebelik

mymymy161661

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2025
20
11
3
31
Merhabalar,

Şubat ayında boş gebelik nedeni ile kürtaj oldum. Sonra Mayıs ayında tekrar hamile kaldım ama o da 6. haftada düştü.
Şimdi yeniden gebeyim 4 hafta 4 günlük oksapar kullanıyorum progestreon ve corasprin oksapara gebe kalmadan başla demişti hematalog başlamıştım.

Henüz doktora görünmedim ama testte gördüm çift çizgiyi

Şunu sormak istiyorum ilk iki gebelikte sağ tarafımda ciddi ağrılar oluyordu bu haftalarda. Bunda o kadar ağrı yok sağ kalçamdan ufak ağrılar var ve sanki vajinanın üst kısmında hissediyorum gibi yerini göğüs şişliği var biraz da mide yanması sık sık regl ağrısı gibi ağrılar var

sizce normal mi diğerleri kadar ağrı sızı olmaması sanki ağrı olmayınca yerleşmiyor gibi geliyor

Merhabalar,

Şubat ayında boş gebelik nedeni ile kürtaj oldum. Sonra Mayıs ayında tekrar hamile kaldım ama o da 6. haftada düştü.
Şimdi yeniden gebeyim 4 hafta 4 günlük oksapar kullanıyorum progestreon ve corasprin oksapara gebe kalmadan başla demişti hematalog başlamıştım.

Henüz doktora görünmedim ama testte gördüm çift çizgiyi

Şunu sormak istiyorum ilk iki gebelikte sağ tarafımda ciddi ağrılar oluyordu bu haftalarda. Bunda o kadar ağrı yok sağ kalçamdan ufak ağrılar var ve sanki vajinanın üst kısmında hissediyorum gibi yerini göğüs şişliği var biraz da mide yanması sık sık regl ağrısı gibi ağrılar var

sizce normal mi diğerleri kadar ağrı sızı olmaması sanki ağrı olmayınca yerleşmiyor gibi geliyor
Ben regl olcam zannetmiştim hamileymişim baya bildiğimiz regl sancısı çekmiştim ama kişiye göre değişir hamileliğiniz belli olduysa yerleşmiştir fazla ağırlık kaldırmayın

Regl günümden 4 gün önce kaset testte gördüm sonra regl ağrıları çektim ben de sizin gibi hatta bacağa vuran ağrılar sonrada regl olmadım şimdi de sağ taraftan ufak ağrılar oluyor ama diğerleri kadar şiddetli ağrılar değil

daha önce düşükler olunca acaba bu yerleşmedi mi diyorum ))))

Back
X