2 düşükten sonra Genetikli tüp bebek

canım benzer süreci yaşayan biri olarak çok iyi anlıyorum seni. kayıplar sonrası yeniden umutla yola çıkmak hem cesaret hem sabır istiyor 🌸
sen zaten elinden geleni yapmışsın, 7 embriyo genetiğe gitmiş ve süreç kontrollü ilerliyor, bu çok büyük bir artı.

kan pıhtılaşmasıyla ilgili tedaviler genelde transfer öncesi ya da sonrası netleşiyor. doktorunun zamanlamasına güven ama her aşamada sorunu açıkça sorman da hakkın.
benim de genetik sonucu beklemem uzun sürmüştü ama sonrası hızlandı. biraz sabır, biraz dua. yalnız değilsin 💛
Güzel mesajınız için çok teşekkür ederim çok iyi geldi🌸 evet çok üzüldüm ama devam etmekten başka da çarem yok biliyorum bir dahaki sefere inşallah diyorum🩷🤲🏻

Hayır erken test yaptım kan da vereceğim yarın ama olsa testte çıkardı bugün 10. Gün🥲

Güzel mesajınız için çok teşekkür ederim çok iyi geldi🌸 evet çok üzüldüm ama devam etmekten başka da çarem yok biliyorum bir dahaki sefere inşallah diyorum🩷🤲🏻
Rica ederim öyle tabiki , üzücü ama em azından embiryo sıkıntımız yok maddi olarak yıpratıyor ama biz olumsuz vakalar değiliz kendimi böyle motive edelim inşallah bu yıl bizim yılımız olacak:)

Rica ederim öyle tabiki , üzücü ama em azından embiryo sıkıntımız yok maddi olarak yıpratıyor ama biz olumsuz vakalar değiliz kendimi böyle motive edelim inşallah bu yıl bizim yılımız olacak:)
Ay ne güzel dediniz öyleyiz değil mi 😢 inşallah bu yıl🌸🤲🏻

Back
X