- 3 Mayıs 2024
- 137
- 32
- 18
- 31
Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda7sinde transfer olacağım. Açıkcası ilk defa bu kadar heyecanlıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda7sinde transfer olacağım. Açıkcası ilk defa bu kadar heyecanlıyım
Kan testi mı yaptınız, Hayırlısı ya üzülmeyin iki tane mıydıBugün test yaptım sonucum negatif diğerlerinde deneyeceğiz artık![]()
Hayır erken test yaptım kan da vereceğim yarın ama olsa testte çıkardı bugün 10. GünKan testi mı yaptınız, Hayırlısı ya üzülmeyin iki tane mıydı
Tekti ama diğer transferde çift isteyeceğim inşallahKan testi mı yaptınız, Hayırlısı ya üzülmeyin iki tane mıydı
Daha şansınız var sağlıklı embriyolarınız var şükür olur inşallahTekti ama diğer transferde çift isteyeceğim inşallah
Güzel mesajınız için çok teşekkür ederim çok iyi geldicanım benzer süreci yaşayan biri olarak çok iyi anlıyorum seni. kayıplar sonrası yeniden umutla yola çıkmak hem cesaret hem sabır istiyor
sen zaten elinden geleni yapmışsın, 7 embriyo genetiğe gitmiş ve süreç kontrollü ilerliyor, bu çok büyük bir artı.
kan pıhtılaşmasıyla ilgili tedaviler genelde transfer öncesi ya da sonrası netleşiyor. doktorunun zamanlamasına güven ama her aşamada sorunu açıkça sorman da hakkın.
benim de genetik sonucu beklemem uzun sürmüştü ama sonrası hızlandı. biraz sabır, biraz dua. yalnız değilsin![]()
Hayır erken test yaptım kan da vereceğim yarın ama olsa testte çıkardı bugün 10. Gün![]()
Rica ederim öyle tabiki , üzücü ama em azından embiryo sıkıntımız yok maddi olarak yıpratıyor ama biz olumsuz vakalar değiliz kendimi böyle motive edelim inşallah bu yıl bizim yılımız olacak:)Güzel mesajınız için çok teşekkür ederim çok iyi geldievet çok üzüldüm ama devam etmekten başka da çarem yok biliyorum bir dahaki sefere inşallah diyorum
![]()
Hakkınızda hayırlısı olsun bu sefer olur inşallah7sinde transfer olacağım. Açıkcası ilk defa bu kadar heyecanlıyım
Ay ne güzel dediniz öyleyiz değil miRica ederim öyle tabiki , üzücü ama em azından embiryo sıkıntımız yok maddi olarak yıpratıyor ama biz olumsuz vakalar değiliz kendimi böyle motive edelim inşallah bu yıl bizim yılımız olacak:)
değiliz allahın izniyle olacak inanıyorumAy ne güzel dediniz öyleyiz değil miinşallah bu yıl
![]()
ne yaptınız kan verdiniz mıTekti ama diğer transferde çift isteyeceğim inşallah
Zaten teste negatifi görmüştüm kanda da öyle çıktı malesefne yaptınız kan verdiniz mı
üzüldüm, inşallah bidahakine ikizlerinizi kucağınıza alırsınız ,alırız tüm isteyenler alır inşallahZaten teste negatifi görmüştüm kanda da öyle çıktı malesef![]()