2.düzey ayrıntılı ultrason acill yardımm

karcicegi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
565
12
26
İstanbul
slm. arkadaşlar 2.düzey ayrınıtılı ultrason yaptıranlar nerede ne kadara yaptırdınız ? bu hafta girmem gerek fiyatı uygun olan yerler önerirseniz sevinirim..

ben büyükçekmece kolan hasthanesi altan beye gittim çok bilgili ve gereksiz şüphelerde düşürmüyor

bende carsamba gunu umraniyede hisar hastanesi prof.dr kilic aydinli'ya yaptircam ucretide 300 kusurdeydi.

bir 11-14 haftalıkken yapılıyor birde 20.haftadan sonra yapılıyor

11-14.hafta arası 2'li tarama testi yapılıyor 20-22.hafta arası 2.düzey ultrason yapılıyor ikisi biraz farklı bu haftalarda yapılan biraz daha detaylı bebeğin organları filan tek tek inceleniyor bi 20-25 dakika filan sürüyormuş.

ben ümraniye rad görüntüleme merkezinde yaptırdım ve aşırı memnun kaldım yine seçme hakkım olsa orayı tercih ederdim.Ayrıntılı ve renkli ultrason ikisi bir 150 tl ve cd de veriyolar.Ayrıca ücretsiz kontrol yapıyorlar.Bana 1 ay sonra kontrole gel dedi ve yine cd ye çekceklermiş bebeği.Radyolog çok ilgili, güleryüzlü ve espirili düzgün görüntü alsın diye gülmemek için kendimi çok kastım :)

bende dün yaptırdım arkadaşlar vakıf gurebada 50 tl ye randevu alıyosun gidiyosun o kadar hem renkli bakıyor hem ayrıntılı

ben 11-14 hafta arasında girdiğim detaylı idi tüm oraganlar gelişimi vs incelendi bu incelemede %80 büyük anomalikleri tespit edebiliyorlarmış 20 haftada gideceğim diğer durumları tespit etmek için

Bu ultrasonu Kayseride yaptıran yokmu.Ben arayıp soruyorum hastaneyi bana normal 4 boyutlu ultrasonu söylüyorlar...
Onlardamı bilmiyor anlamadım..
Nerde yaptırcam ben ya(((

İstanbul anadolu sgk hastanelerin de hiç birinde yer yok
Avicenna sgklı 150
Central 220
Kozyatağı görüntüleme merkezi 300 hastane yönlendirmesi ile 200TL
Ümraniye hospitalium 90tl+30 muayene ücreti
Sancaktepe Bölge hastanesi 125TL
fiyat aldığım yerler buraları, henüz çektirmedim bende

vakıf gurebadan randevu aldım doç. dr.pakize banu hanımdan 1 gün öncesinden gittim 20 haftamdayım dedim 2.düzey ultrason odasına aldı pretenal tanı odası yazıyordu hemen baktı renkli renksiz ikisinede bakıyor öyle geçiştirmede yok 50 tl ek ücret ödedim o kadar..

küçükyalı delta hastanesi hakan gürbüz 150 tl renkli 4 boyutlu ultrason cd de aldım

kızlar merhaba
büyükçekmece kolan hastanesinde ikili test ve detaylı ultrason fiyatları ne kadar bilen varmı doktorum beylikdüzü kolanda oraya yönlendirdi

bende dün yaptırdım arkadaşlar vakıf gurebada 50 tl ye randevu alıyosun gidiyosun o kadar hem renkli bakıyor hem ayrıntılı

Sn.Karçiçeği vakıf gurebada ayrıntılı usg çektirmişsiniz 50 tl 'ye sgk'lı olduğunuz haldemi bu parayı aldılar sizden yoksa ücretli hasta olarakmı gittiniz acaba bilgi verirmisiniz biraz bana :44:

Sn.Karçiçeği vakıf gurebada ayrıntılı usg çektirmişsiniz 50 tl 'ye sgk'lı olduğunuz haldemi bu parayı aldılar sizden yoksa ücretli hasta olarakmı gittiniz acaba bilgi verirmisiniz biraz bana :44:

mrb. sgk lıyım ama 2.düzey usg yi karşılamıyor sanırım çünkü ödemeyi yaptğımda ücret ödediğime dair makbuz kesildi ücretli diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…