2. Düzey Ultrason YaptırMAYAN Var Mı?

GaraCivciv

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
190
171
18
Selamlar arkadaşlar. Bebiş 23 haftalık. Doktorum 2. düzey ultrason istedi, hemşire de yine aynı şekilde ultrasonu hatırlattı ihmal etme diye. Fakat çeşitli sebeplerden ötürü ultrason yaptıramadım. Zaten İstanbul Anadolu yakasında uygun bir yer bulup da kısa süre içinde randevu almamız epey zormuş :)
Velhasıl; içinizde 2. düzey ultrason yaptırmadan bebek sahibi olan var mı, artıları eksileri neler, herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım, içimde bir kurt kafamda korkular... bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler...

Canım bebekte var olan anomaliyi saptamak için çok gerekli. Çünkü şayet varsa henüz anne karnında müdHale etmeyi gerektirecek şeyler olabiliyor. O yüzden ben geç klmadan yaptırman taraftarıyım.

konu hakkında tam olarak da bilgim yok aslında.. edinebildiğim bilgilerden hep bebeği aldırma sonucu çıkmıştı. Ben de Allah'tan gelene rıza göstermeyi, bir problem olursa da aldırmamayı aklıma koyduğum için çok gerekli görmemiştim. Ama anne karnında müdahale ederek düzeltilebilecek rahatsızlıklar varsa pişman olurum yaptırmadığıma..

Tabii ki de öyle. İlla bebekte anomali olucak da aldırmak gerekli diye bişey yok. Artık bebekleri anne karnında da ameliyat ediyorlar. 24 hFtaya kadar yapılabiliyor diye biliyorum. Geç olmadan git bence canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…