2. Düzey Ultrasonda Aberan subklavian arter (ARSA) tehşisi konulan varmı?

Merhaba benim bebegime de malesef arsa teshisi konuldu. Sizin dogumunuz normal mi sezeryan mi oldu acaba

Selamlar, ben 23 haftalık gebeyim. Ayrintili ultrasonda bir radyolog arsa teshisi koydu; hemen bir diğerine gittik. O bir sorun göremedi. Şimdi ankara universitesinden prof hocaya gorunecegiz ancak persembe gunu. Sizlerin durumu nedir? Arsayla beraber başka hiçbir bulgu yok bende de. İkili tarama dusuk risk, dörtlünün sonuclari yarın çıkacak.
SiZlerin evlatlari çoktan dogmus büyümüştür, dilerim hepsi sagliklidir ve benim evladım da saglikli doğar.
Var mı durumunu guncelleyebilecek olan ?

Mrhaba ben persembe dogum yaptim cok sukur bebegim saglikli endise etmeyin icinixi ferah tutun dortlunuz nasil cikti

Çok sevindim inanın bebeğinizin sağlıklı olmasına. Dilerim siz de iyisinizdir. Ve canı gonulden dilerim evladinizla çok güzel zamanlar yaşarsınız. Allahim güzel bir ömür nasip etsin inşallah.
Dortlu tarama sonucum hala çıkmadı. Laboratuar cumaya kadar surebilecegini söyledi. Dalga geçiyorlar sanki benimle.. hayırlısı dedim bekliyorum ben de. Yarın başka bir hocaya göstereceğiz.
Umarım benim cocugum da sağlıklıdır. Umarım herkesin cocugu sağlıklıdır.
Çok teşekkür ederim cevap yazdığınız için

Mrhaba ben persembe dogum yaptim cok sukur bebegim saglikli endise etmeyin icinixi ferah tutun dortlunuz nasil cikti

Çok sevindim inanın bebeğinizin sağlıklı olmasına. Dilerim siz de iyisinizdir. Ve canı gonulden dilerim evladinizla çok güzel zamanlar yaşarsınız. Allahim güzel bir ömür nasip etsin inşallah.
Dortlu tarama sonucum hala çıkmadı. Laboratuar cumaya kadar surebilecegini söyledi. Dalga geçiyorlar sanki benimle.. hayırlısı dedim bekliyorum ben de. Yarın başka bir hocaya göstereceğiz.
Umarım benim cocugum da sağlıklıdır. Umarım herkesin cocugu sağlıklıdır.
Çok teşekkür ederim cevap yazdığınız için

Amin amin insallah cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin insallh bebeginize sizde saglicakla kavusursunuz rabbim tum anneleri yavrularina saglicakla kavustursun

Merhaba.benım de 5.ayımda arsa teşhisi kondu ve nifty testi sonuclarını beklıyorum..bebeği bu durumda olup da saglıklı bir sekılde kucagına alan annelerımız yorum yaparsa içim bir nebze rahatlıcaktır...

Merhaba.benım de 5.ayımda arsa teşhisi kondu ve nifty testi sonuclarını beklıyorum..bebeği bu durumda olup da saglıklı bir sekılde kucagına alan annelerımız yorum yaparsa içim bir nebze rahatlıcaktır...
Benim bebegimede arsa teshisi koyuldu.ben de nifty yaptirdim.sonuc bekliyorum.cok zor geciyor gunler.sizin nasil sonuclandi.dogum yapmis olmalisiniz.bebeginiz nasil

Merhaba benim de çocuğuma arsa teşhisi konuldu bnde sonuç bekliyorum sizin çocuğunuz doğmuştur bir sikinti yaşadınız mi acaba

Merhaba benim de çocuğuma arsa teşhisi konuldu bnde sonuç bekliyorum sizin çocuğunuz doğmuştur bir sikinti yaşadınız mi acaba
Evet.3 aylik olduk.cok sukur hic bir sikinti yok.insallah sizde saglikla kucaginiza alirsiniz bebeginizi.olan benim guzelim hamilelik gunlerime oldu.cok dusunduk.cok uzulduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…