- Konu Sahibi kelebekvemelek
-
amniyosentez önerdiler ama ben yaptırmak istemedim..herşeyi oluruna bıraktımMeraba bnde de ayni bulgu var bnm de ikili testim temiz cikmisti amniyosentez yaptirdiniz mi acaba
amin inşallah Allahım hayırlısını versin sizin kaç haftalıkBende yaptirmadim rabbim insallah saglicakla kavusturur bebegimize
benmde 21+6.gün ..farklı olarak fetal eko istedi doktorum29 hafta 3 gun sizin
Selamlar, ben 23 haftalık gebeyim. Ayrintili ultrasonda bir radyolog arsa teshisi koydu; hemen bir diğerine gittik. O bir sorun göremedi. Şimdi ankara universitesinden prof hocaya gorunecegiz ancak persembe gunu. Sizlerin durumu nedir? Arsayla beraber başka hiçbir bulgu yok bende de. İkili tarama dusuk risk, dörtlünün sonuclari yarın çıkacak.
SiZlerin evlatlari çoktan dogmus büyümüştür, dilerim hepsi sagliklidir ve benim evladım da saglikli doğar.
Var mı durumunu guncelleyebilecek olan ?
Mrhaba ben persembe dogum yaptim cok sukur bebegim saglikli endise etmeyin icinixi ferah tutun dortlunuz nasil cikti
Mrhaba ben persembe dogum yaptim cok sukur bebegim saglikli endise etmeyin icinixi ferah tutun dortlunuz nasil cikti
Benim bebegimede arsa teshisi koyuldu.ben de nifty yaptirdim.sonuc bekliyorum.cok zor geciyor gunler.sizin nasil sonuclandi.dogum yapmis olmalisiniz.bebeginiz nasilMerhaba.benım de 5.ayımda arsa teşhisi kondu ve nifty testi sonuclarını beklıyorum..bebeği bu durumda olup da saglıklı bir sekılde kucagına alan annelerımız yorum yaparsa içim bir nebze rahatlıcaktır...
Evet.3 aylik olduk.cok sukur hic bir sikinti yok.insallah sizde saglikla kucaginiza alirsiniz bebeginizi.olan benim guzelim hamilelik gunlerime oldu.cok dusunduk.cok uzuldukMerhaba benim de çocuğuma arsa teşhisi konuldu bnde sonuç bekliyorum sizin çocuğunuz doğmuştur bir sikinti yaşadınız mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?