- Konu Sahibi kelebekvemelek
-
Evet.3 aylik olduk.cok sukur hic bir sikinti yok.insallah sizde saglikla kucaginiza alirsiniz bebeginizi.olan benim guzelim hamilelik gunlerime oldu.cok dusunduk.cok uzulduk
Ben de aynı durumu dün öğrendim. Nasıl süreçler yaşadınız neler oldu. Yazabilirseniz minnettar olacağım. LütfenEvet.3 aylik olduk.cok sukur hic bir sikinti yok.insallah sizde saglikla kucaginiza alirsiniz bebeginizi.olan benim guzelim hamilelik gunlerime oldu.cok dusunduk.cok uzulduk
merhaba bize de aynı teşhis konuldu. the IONA test diye bir yurtdışı testi istedi dr. dün kan verdik. bekl,yoruz. siz dr bir şey söyledi mi ?Ben de aynı durumu dün öğrendim. Nasıl süreçler yaşadınız neler oldu. Yazabilirseniz minnettar olacağım. Lütfen
Merhaba, prenatal test mi bu da? Amniyosentez önerdiler mi? Bir de başka bulgu bulabildiler mi?merhaba bize de aynı teşhis konuldu. the IONA test diye bir yurtdışı testi istedi dr. dün kan verdik. bekl,yoruz. siz dr bir şey söyledi mi ?
merhaba geçmiş olsun. Amniyosentez direkt bana söylenmedi bu yurt dışı testini önerdi. kaçıncı haftadadasınız.? bana sadece arsa teşhisinden bahsettilerMerhaba, prenatal test mi bu da? Amniyosentez önerdiler mi? Bir de başka bulgu bulabildiler mi?
22+2 haftalık hamileyim. Ben böyle bir testi daha önceki haftalarda yaptırdım. Ve negatifti. Her şey normal seyrederken detaylı ultrasonda dün görüldü. Siz ne kadarlık hamilesiniz? Başka bir bulgu varmerhaba geçmiş olsun. Amniyosentez direkt bana söylenmedi bu yurt dışı testini önerdi. kaçıncı haftadadasınız.? bana sadece arsa teşhisinden bahsettiler
merhaba geçmiş olsun. Amniyosentez direkt bana söylenmedi bu yurt dışı testini önerdi. kaçıncı haftadadasınız.? bana sadece arsa teşhisinden bahsettiler
Ogrendigimde okadar uzuldum ki.doktorum ben senin yerinde olsam test yaptirirdim dedi.nifty yaptirdim.10 gunde ciktinsonuc.oldum öldüm dirildim 10 gun.cok.stres yaptim.test sonucu temiz geldi.doktorum artik bu konuyu kapat dedi.yuzde 99.9 dogruluk payi vardi testin.dogumda kucagima alasiya kadar aklimin bir kosesinden atamadim ne yazikki.tek belirti yeterli degilmis.simdi 7.5 aylik tatlis bir kizim var.gecen sene mayis ayiydi bunlari yasadigim zamanBen de aynı durumu dün öğrendim. Nasıl süreçler yaşadınız neler oldu. Yazabilirseniz minnettar olacağım. Lütfen
Arsa teşhisinden sonra fetal DNA yani nıpt mi yaptırdınız yani? Koldan kan alıp yurtdışına yollananEvet ben yurtdışına gönderilen testten yaptırdım temiz çıktı çok şükür
Merhaba benim kardeşimde 24 haftalık hamile. Ultrasonda arsa teşhisini koymuşlar. Daha önce tarama testlerini yaptırmamış sadece detaylı ultrason çekilmiş. Down sendromu için amniyosentez onermisler ama ultrasonda başka bir belirti yokmuş. Ense kalınlığı burun, kalp ve bağırsaklar normal. Tek belirti kalbe giden damarın yemek borusu arkasından geçmesi. Çok korkuyoruz inşallah sağlıkla dünyaya gelir diye dua ediyoruz. Sizin yavrumuz nasıl inşallah sağlıkla doğmuşturBenim bebeğime de 21 hafta da Arsa teşhsi kondu. Birsürü test istendi ve amniyosentez .hiç birini yaptırmadım başka belirti yok diye. Ama içim içimi yiyor çok az kaldı doğumuma
Benim bebegime de persembe gunu Arsa teshisi koyuldu. Fetal dnayi 11.haftada yaptirmistim negatifti. Suan ne yapacagimi ne dusunecegimi bilmiyorum gercekten. Sizin bebeginiz doğmus olmali nasil?22+2 haftalık hamileyim. Ben böyle bir testi daha önceki haftalarda yaptırdım. Ve negatifti. Her şey normal seyrederken detaylı ultrasonda dün görüldü. Siz ne kadarlık hamilesiniz? Başka bir bulgu var mı?
Benim kizima da uc gun once Arsa teshisi ve kalpte parlaklik var dedi doktor. Ben fetal dnayi yaptirmistim ama amniyosentez yaptirmali miyim kafam cok karisik. Siz ne yaptiniz?Arsa teşhisi ve kapte parlaklık görüldü benim kızımda da böyle olup normal doğan var mı cevap verirseniz sevinirim
hiç üzülmeyin. bize de down sendromlu olabilir dediler. arsa tek başına down sendromu belirtisi sayılmıyor. bizi de çok korkuttular. gitmediğim dr kalmadı. ankarada prof.dr recep beye gittik. dedi ki evet ultrasonda arsa var görünüyor ama sonuşçta biz de kulunuz yanlış görebiliriz , down sendromla ilişkisi şu şekilde, downlu doğan bebeklerde arsa görülme sayısı fazladır ama tek başına ardaya down sendromlu bebek diyemeyiz. başka belirtiler yoksa korkmayın. doğumdan sonra çocuk kardiyolojisine gittik arsa göremediler. içinizi ferah tuttun. böbrek genişlemesi ben de de var sıkıntı yapmayın . sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah yavrularınızı :)25 hafta tek yumurta ikizlerine hamileyim aradaki fark 2 haftayla başladı 3 haftaya çıktık birde küçük olanda arsa teşhisi konuldu büyük olanda böbreklerde genişlik oluşmuş bunlarda down sendrom belirtisi dedi doktor hangisine üzüleyim bilemedim böyle belirtiler olup bebeklerini sağlıklı kucağına alanlar yardımcı olabilir mi
fetal dna yaptırdıysanız ben amniyosentez yaptırtmazdım. riske atmayınBenim kizima da uc gun once Arsa teshisi ve kalpte parlaklik var dedi doktor. Ben fetal dnayi yaptirmistim ama amniyosentez yaptirmali miyim kafam cok karisik. Siz ne yaptiniz?
İlk fetal dnayi 11.haftada vermistim dun bir daha verdim. Onun sonucuna gore amniyosentezi kafamdan cikarcam tesekkur ederim:)fetal dna yaptırdıysanız ben amniyosentez yaptırtmazdım. riske atmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?