Niğdede niyazi şimdivar adı..tanımıyorum tam nasıl biri bilmiyorumCanim bana iki doktor beraber girdi ikiside beceremedi revizyon oldum doktorun kim güvenilir mi ??
Örnek hasta fotolarina bak sisirilmis sözlere inanma net olmasini iste tam ne beklemeliyim de şöyle güzel olur böyle bilmemne olur gibi pazarlamacı sözlere inanma zorluk fazla olmuyor 3 gün kadar tamponlar alinirkende pek acin olmaz mutlaka tatlı ye tamponlari aldirmaya gitmeden ve ağzını açık tut fazla acin olmaz öyle yüzün gözün şişer ama agrin sadece egilip kalkarken hafif olur buz koyarsan oda olmaz fazla öyle yani fazla acılı birsey degil ama hayal kırıklığı kötü oluyor iyi bir doktor oldugundan emin ol bol şansNiğdede niyazi şimdivar adı..tanımıyorum tam nasıl biri bilmiyorum
Çok teşekkür ederim:) bu arada ben sınava hazırlanıyorum.burnum için göz ardı edebilecegim sadece iki haftam var.iki haftadan sonra oturup ders calışabilecek duruma gelir miyim?Örnek hasta fotolarina bak sisirilmis sözlere inanma net olmasini iste tam ne beklemeliyim de şöyle güzel olur böyle bilmemne olur gibi pazarlamacı sözlere inanma zorluk fazla olmuyor 3 gün kadar tamponlar alinirkende pek acin olmaz mutlaka tatlı ye tamponlari aldirmaya gitmeden ve ağzını açık tut fazla acin olmaz öyle yüzün gözün şişer ama agrin sadece egilip kalkarken hafif olur buz koyarsan oda olmaz fazla öyle yani fazla acılı birsey degil ama hayal kırıklığı kötü oluyor iyi bir doktor oldugundan emin ol bol şans
Çok teşekkür ederim:) bu arada ben sınava hazırlanıyorum.burnum için göz ardı edebilecegim sadece iki haftam var.iki haftadan sonra oturup ders calışabilecek duruma gelir miyim?Örnek hasta fotolarina bak sisirilmis sözlere inanma net olmasini iste tam ne beklemeliyim de şöyle güzel olur böyle bilmemne olur gibi pazarlamacı sözlere inanma zorluk fazla olmuyor 3 gün kadar tamponlar alinirkende pek acin olmaz mutlaka tatlı ye tamponlari aldirmaya gitmeden ve ağzını açık tut fazla acin olmaz öyle yüzün gözün şişer ama agrin sadece egilip kalkarken hafif olur buz koyarsan oda olmaz fazla öyle yani fazla acılı birsey degil ama hayal kırıklığı kötü oluyor iyi bir doktor oldugundan emin ol bol şans
Merhaba kızlar.18 yaşımı bekledim ve artık ben de ameliyat olucam :) burnumda ciddi deviasyon,içinde kemik ve valv darlıgı var.her gittiğim kbb uzmanı ameliyat olman lazım diyordu en son gittiğim kbb estetik de istediğimi söyleyince plastik cerraha yönlendirdi o ben içini de düzeltebilirim ama dışı kadar garanti veremem dedi ayrı mesele.2gün sonra tahliller için çagırdı. 2 ekimde de ameliyat inşallah.ben şu ameliyat sürecinden çok korkuyorum amavar mu aranızda benim gibi deviasyon ve estetiği bir plastik cerraha yaptıran? Varsa süreci anlatırsa çok memnun olurum.şimdiden tesekkür ederim :)
aynen plastik cerrah nefes sorunumu daha da kötü hale getirdi tamamen tıkandımMerhabalar, dr size burnunuzdaki problemleri bir bir saymış. Ameliyatta burnun dışarıdan estetik görüntüsü kadar iç problemlerin giderilmesi de şart ve görüştüğünüz plastik cerrah içi için garanti veremem diyor bu durumda acele ameliyat kararı vermemenizi tavsiye ederim. Burun içindeki problemleri gideremezse sonrasında daha ciddi nefes alma sorunu yaşarsınız. Her iki problemi de giderebilecek iyi bir plastik cerrah ya da KBB uzmanı bulmanız gerekiyor bence. Ameliyat süreci korkutucu değil 1-1,5 hafta da toparlanırsınız önemli olan doğru ellerde olmak.
Bende 2 saat sonra tampon aldirmaya gidicem tatli ye derken tampon aldirirken mi rahatlatiyor canimÖrnek hasta fotolarina bak sisirilmis sözlere inanma net olmasini iste tam ne beklemeliyim de şöyle güzel olur böyle bilmemne olur gibi pazarlamacı sözlere inanma zorluk fazla olmuyor 3 gün kadar tamponlar alinirkende pek acin olmaz mutlaka tatlı ye tamponlari aldirmaya gitmeden ve ağzını açık tut fazla acin olmaz öyle yüzün gözün şişer ama agrin sadece egilip kalkarken hafif olur buz koyarsan oda olmaz fazla öyle yani fazla acılı birsey degil ama hayal kırıklığı kötü oluyor iyi bir doktor oldugundan emin ol bol şans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?