- 24 Ağustos 2015
- 3.222
- 3.863
- 133
- Konu Sahibi 3gunlukdunya
-
Geliyor banMerhabalar
Dert değil ama merak konusu ..
2. El uygulamalarında satış , teslimat , para alışı nasıl yapılıyor ?
Şimdiden teşekkür ederim
uygulamaya uye olursanız nasıl oldugunu gorursunuzMerhabalar
Şimdiden teşekkür ederim
diğer online alışveriş platformları gibi...Merhabalar
Şimdiden teşekkür ederim
Ben satış yapmadım ama aldığım çok şey oldu.Merhabalar
Şimdiden teşekkür ederim
e ısım soy ısım ogrenılmesı kadar dogal bırsey yok sız bırsey alacagınız zaman muhattabınız kım bılmek ıstemez mısınızDalga geçilecek bir konu değil
Gidin egonuzu başka yerde şişirin !!
Onun dışında içten cevap verenlere çok teşekkürler
Ben letgoda satmayı düşündüm ( en çok onun adını duyduğum için ) ama farklı şehirden olup almak isteyen olursa , EFT için isim soyisim vermek gerekir , kargolayınca da adresi öğrenmiş olur diye düşündüm . Bu açıdan sormuştum .
e ısım soy ısım ogrenılmesı kadar dogal bırsey yok sız bırsey alacagınız zaman muhattabınız kım bılmek ıstemez mısınız
adresınızın ogrenılmesını de ıstemıyorsanız kargo subesını adres gosterırsınız ?
Yok istemem , aldığımda ilgilenirim , satıcının ismi beni ilgilendirmez .
Adres olarak kargo şubesinin yazılabildiğini bilmiyordum , teşekkürler
Siz ilgilenmeyebilirsiniz ama uygulama güvenlik olarak gerçek isim soy isim almak zorunda hatta T.C. kimlik numarası istiyor çoğu. Bir sürü 2.el uygulaması var hepsinin prosedürü farklı işliyor siz hangisine üye olmak istiyorsanız Web sitesinden veya uygulamayı indirip öğrenebilirsiniz, burası bunun yeri değil forum kuralları gereği. Muhtemelen bu sebeple banlanabilirsiniz
Letgodan ürün almadım ama sattım. Bebek arabası oto koltuğu vb.. Bulunduğum şehirden almak isteyenlerle görüştüm sadece.Dalga geçilecek bir konu değil
Gidin egonuzu başka yerde şişirin !!
Onun dışında içten cevap verenlere çok teşekkürler
Ben letgoda satmayı düşündüm ( en çok onun adını duyduğum için ) ama farklı şehirden olup almak isteyen olursa , EFT için isim soyisim vermek gerekir , kargolayınca da adresi öğrenmiş olur diye düşündüm . Bu açıdan sormuştum .
En popüler olan , satışın daha kolay yapılabildiği uygulamalar hangileri acaba ?
sız ıstemeyebılırsınız ama her alıcının hakkıdır belkı bebek arabası aldım ama kolıden patates cıktı :) yuz yuze gorusurken sıkıntı degıl ama baska sehırden alan nıye ısmı cısmı olamayan kısıye paketın ıcınde ne cıkacagını bılmeden para versın oyle dusununYok istemem , aldığımda ilgilenirim , satıcının ismi beni ilgilendirmez .
Adres olarak kargo şubesinin yazılabildiğini bilmiyordum , teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?