- Konu Sahibi Benbegum1980
-
masa ve sandalyenin fiyatını öğrenebilir miyim.
fiyatlarını yazarmısınız ona göre değerlendirme yapacağım hepsi çok güzel ve hangi ildesiniz
Bu arada ben istanbuldayım çekmeköydeyimSelam geçici süre sitede sorun vardı yazamadım pardon :)masa ve sandalye iki adet 80 tl kaydırak henüz 1 hafta oldu alalı ithal ürün ve çok sağlam biz 520 ye aldık ama 350 tl (netten kaydırak fiyatlarına bakınca anlarsınız zaten :) mama sandalyesi de 250 tl biz 480 e almıştık malesef o 9 aylık kullanıldı birde lazımlık o hiç kullanılmadı malesef bezi bırakmaya hiç niyetimiz yok :)) 30 tl ye vereceğim bisiklette markalı 280 e aldık 2 ay önce 180 e vereceğim
selam geçici süre sitede sorun vardı yazamadım pardon :)masa ve sandalye iki adet 80 tl kaydırak henüz 1 hafta oldu alalı ithal ürün ve çok sağlam biz 520 ye aldık ama 350 tl (netten kaydırak fiyatlarına bakınca anlarsınız zaten :) mama sandalyesi de 250 tl biz 480 e almıştık malesef o 9 aylık kullanıldı birde lazımlık o hiç kullanılmadı malesef bezi bırakmaya hiç niyetimiz yok :)) 30 tl ye vereceğim bisiklette markalı 280 e aldık 2 ay önce 180 e vereceğim
merhaba
ben balıkesirdeyim
lazımlığı ptt kargoyla gönderip kargo dahil 25 tl dersen almak isterim
Selam geçici süre sitede sorun vardı yazamadım pardon :)masa ve sandalye iki adet 80 tl kaydırak henüz 1 hafta oldu alalı ithal ürün ve çok sağlam biz 520 ye aldık ama 350 tl (netten kaydırak fiyatlarına bakınca anlarsınız zaten :) mama sandalyesi de 250 tl biz 480 e almıştık malesef o 9 aylık kullanıldı birde lazımlık o hiç kullanılmadı malesef bezi bırakmaya hiç niyetimiz yok :)) 30 tl ye vereceğim bisiklette markalı 280 e aldık 2 ay önce 180 e vereceğim
bende çekmeköyde oturuyorum ancak masa ve sandalyenin aynısı 50tl ye satılıyor internette sıfır. bu yüzden alamayacağım
Bu masa ve ve sandalyenin aynısı 50 tl ise ben tekrar almaya razıyım :) ben e bebek mağazından aldım sizinki sanırım başka olsun kısmet sağlık olsun :)
Hımm :))bu biçok mağazanın satış politikasıdır :))bende oğluma bişey alacağım zaman o fiyatın aldında birşey görürüm ve nedense stokta yok butonu çıkar karşıma :))mağazalar arada böyle şeyler yapar ben halkla ilşkiler ve satış temsilcisiyim bu işleri bilirim :))satış politikalıdır:))tıpkı ev alırken yada kiralarken çok uyguna güzel evler görürüm netten ararım emlakçıyı ne hikmetse hepside azönce tutulmuş oluyor :)))
Elbette Ptt kargo ile karşı taraf ödemeli olarak göndericeğim ohalde tamamdır yalnız nasıl alıcaz adresi özelden mesaj atarmısın bana
mail bekliyorum sizden
Mailine cevap yazdım tatlım ptt kargo ile görüşeceğim yarın sanırım birde formalite nasıl onu öğrenicem ilk kez bu sitede yeniyim ve ilk defa böyle birşey gerçekleştiriyorum çünkü aniden ev değişkliği kararı çıktı piyasaya :))kargo ödemesi eğer 2 yada 3 tl ise benim için sorun değil ama bşrde 10 ila 15 tutacaksa zaten lazımlık 30 du :))sen 25 dedin diye kırmıcam seni ama kargoyuda sen karşıla dediğin için ağırlığına yada boyuna göre fiyat veriliyor sanırım :))
Arkadaşlar selam :) benim oğlum 3 yaşında ve yeni eve taşınıyoruz odaları çok küçük olduğu için çoğu eşyalarını satmaya karar verdim resimleri yüklüyorumEki Görüntüle 794470 Eki Görüntüle 794471 Eki Görüntüle 794472 Eki Görüntüle 794474 Eki Görüntüle 794476 Eki Görüntüle 794477 Eki Görüntüle 794478 Eki Görüntüle 794481
Merhaba ikea yazı tahtasının fiyatı nedir acaba?
mama sandalyesinde de maalesef masa sandalye gibi,çok pahalıya almışsın güzelim sıfırlarını :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?