- Konu Sahibi Benbegum1980
-
Bu arada çok haklısınız mama sandalyesini 220 ye veriyorum kızlar piyasaya baktım aynı marka 300 ile 500 arası değişiyor model model
canım kusura bakma ama sanırım mama sandalyesi chicco polly modeli.bu model e bebekte su an 279 lira sıfırı.300 ile 500 arası değişen polly modelini gercekten merak ettim.bana linkini gonderirmisinBu arada çok haklısınız mama sandalyesini 220 ye veriyorum kızlar piyasaya baktım aynı marka 300 ile 500 arası değişiyor model model
canım kusura bakma ama sanırım mama sandalyesi chicco polly modeli.bu model e bebekte su an 279 lira sıfırı.300 ile 500 arası değişen polly modelini gercekten merak ettim.bana linkini gonderirmisin
Asıl sen kusura bakma ama tatlım sanırım yanlış okumuşsun :))))))Dikkatlice okursan aynı model değil aynı markanın yazmışım :)))yani chicconun bisürü modeli var :)))benim yazımda senin dışında kimse yanlış anlamadı doğrusu :)))bana gelipte su fiyat olurmu diyenide geri çevirmedim hani :))ben bu fiyatı yazdım isteyene pahalı gelir almaz isteyen alır çok net basit :))burada dükkan yarıştımıyorumki ben kimseye rakipte değilim yani konu başlığımda açık açık nedenini belirttim :))
Arkadaşlar yanlş anlamayın ama bende aynı model polly değişik rengini ebebkten geçen sene 259 tlye aldım bu sene 160 tlye sattım.
İsteyen istedği fiyata koyar orasına ben karışamam ama bu fiyat evet biraz yüksek olmuşpazarlık yapıyorsunuz gördüğüm kadarıyla ama. Kısacası 2.el polly mama sandalyesi burada en yüksek 200tl ye satılır ancak belki o bile zor:) çünkü zaten sıfırı mağazada 250tl civarı olduğu için taksit avantajınıda düşünürsek bu fiyata sıfırı daha cazip geliyor herkese.. bende oyüzdn uygun fiyata yazdım söylemek istedim... hayırlı satışlar herkese..
2010 yılında dogan ogluma aldıgım mama sandalyesının aynısı bırebır fıyat cok abartı gercekten üstelik 0 ay kullanımı bile değil 6 ay üstü malesef
Benim hala anlamadığım bir konu var yeterince açık net ifade ettim kendimi ve hala almayı düşünmeyen ihtiyacı olmayan insanlar yorum yapıyor!!şu fazla bu eksik diye :)))ihtiyacı olan benimle temasa geçer vermek istediği rakamı söyler seve seve yardımcı olurum dedim hala neyin yorumları bunlar anlamış değilim:))) bir kaç arkadaş benle temasa geçti çokta kibar zarifler onlarada ayrıca teşekkür ederim burdan :):44: 180 tl derim olur biter hımm ama yok 100 tl derseniz kusura bakmayın ama bence sıfır alın bu marka olmak zorunda değil :))
Eki Görüntüle 795681 Eki Görüntüle 795682 : halıyı nette araştırıp ölçülerine bakın lütfen
bengü bana bir ara tüm resimleri at karar vereyim de bir an önce lazımlık gelsin tuvaleti öğreteyimki benimkine jimnastiğe yazdıracağım:)
Tamam cnm bu akşam hepsini atarım
bende çekmeköyde oturuyorum ancak masa ve sandalyenin aynısı 50tl ye satılıyor internette sıfır. bu yüzden alamayacağım
Bu arada cnm bugün çamlıca ebebek mağasına gittim ve benim msa sandalyenin aynısı var orda sen 50 tl dedin ya hani ?? :))) 99 Tl hayatım ve özürlü defolu olduğu için o fiyat ellerinde tek kalmış istersen bir bak uygunsa oradan alabilirsin
Arkadaşlar selam :) benim oğlum 3 yaşında ve yeni eve taşınıyoruz odaları çok küçük olduğu için çoğu eşyalarını satmaya karar verdim resimleri yüklüyorumEki Görüntüle 794470 Eki Görüntüle 794471 Eki Görüntüle 794472 Eki Görüntüle 794474 Eki Görüntüle 794476 Eki Görüntüle 794477 Eki Görüntüle 794478 Eki Görüntüle 794481
Yazı panosu ve sallanan geyiğin fiyatını öğrenebilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?