Bebek İkinci El 2.El az kullanılmış çocuk eğitici oyuncaklar

Bu arada çok haklısınız mama sandalyesini 220 ye veriyorum kızlar piyasaya baktım aynı marka 300 ile 500 arası değişiyor model model
canım kusura bakma ama sanırım mama sandalyesi chicco polly modeli.bu model e bebekte su an 279 lira sıfırı.300 ile 500 arası değişen polly modelini gercekten merak ettim.bana linkini gonderirmisin

canım kusura bakma ama sanırım mama sandalyesi chicco polly modeli.bu model e bebekte su an 279 lira sıfırı.300 ile 500 arası değişen polly modelini gercekten merak ettim.bana linkini gonderirmisin

Asıl sen kusura bakma ama tatlım sanırım yanlış okumuşsun :))))))Dikkatlice okursan aynı model değil aynı markanın yazmışım :)))yani chicconun bisürü modeli var :)))benim yazımda senin dışında kimse yanlış anlamadı doğrusu :)))bana gelipte su fiyat olurmu diyenide geri çevirmedim hani :))ben bu fiyatı yazdım isteyene pahalı gelir almaz isteyen alır çok net basit :))burada dükkan yarıştımıyorumki ben kimseye rakipte değilim yani konu başlığımda açık açık nedenini belirttim :))

Arkadaşlar yanlş anlamayın ama bende aynı model polly değişik rengini ebebkten geçen sene 259 tlye aldım bu sene 160 tlye sattım.
İsteyen istedği fiyata koyar orasına ben karışamam ama bu fiyat evet biraz yüksek olmuş pazarlık yapıyorsunuz gördüğüm kadarıyla ama. Kısacası 2.el polly mama sandalyesi burada en yüksek 200tl ye satılır ancak belki o bile zor:) çünkü zaten sıfırı mağazada 250tl civarı olduğu için taksit avantajınıda düşünürsek bu fiyata sıfırı daha cazip geliyor herkese.. bende oyüzdn uygun fiyata yazdım söylemek istedim... hayırlı satışlar herkese..

Tatlım ağzına sağlık :)) ben tecrübeli değilim birisi bana senin gibi yazı ya 180 e olmazmı vs çok pahalı dışarda şu kadar dese başımın tacı sitede yeniyim ama şu gerçek e bebek ikinci el mağazasında çokta ucuz değil gözümle gördüm çok kötü kullanılmış yıpranmış bidürü şey gayet iyi fiyatla satılıyor (

2010 yılında dogan ogluma aldıgım mama sandalyesının aynısı bırebır fıyat cok abartı gercekten üstelik 0 ay kullanımı bile değil 6 ay üstü malesef

2010 yılında dogan ogluma aldıgım mama sandalyesının aynısı bırebır fıyat cok abartı gercekten üstelik 0 ay kullanımı bile değil 6 ay üstü malesef

Benim hala anlamadığım bir konu var yeterince açık net ifade ettim kendimi ve hala almayı düşünmeyen ihtiyacı olmayan insanlar yorum yapıyor!!şu fazla bu eksik diye :)))ihtiyacı olan benimle temasa geçer vermek istediği rakamı söyler seve seve yardımcı olurum dedim hala neyin yorumları bunlar anlamış değilim:))) bir kaç arkadaş benle temasa geçti çokta kibar zarifler onlarada ayrıca teşekkür ederim burdan :):44: 180 tl derim olur biter hımm ama yok 100 tl derseniz kusura bakmayın ama bence sıfır alın bu marka olmak zorunda değil :))

arkadaşlar
herkes neyi kaça satmak isterse o fiyata satar isterse benim mama sandalyem antika der 2000 tl ister .bence başkasının satış sayfasında bunları yazmayalım.işimiz mi yok :)
beğendiyseniz teklifte bulunursunuz kabul ederse alırsınız almazsa ok der geçersiniz.
ltf birbirimizin sinirlerini bozmayalım ve birbirimize kibar davranalım.sonuçta çocuk yetiştiriyoruz di mi onlarda bizleri örnek alıyor.
herkese sevgiler

bende çekmeköyde oturuyorum ancak masa ve sandalyenin aynısı 50tl ye satılıyor internette sıfır. bu yüzden alamayacağım

Bu arada cnm bugün çamlıca ebebek mağasına gittim ve benim msa sandalyenin aynısı var orda sen 50 tl dedin ya hani ?? :))) 99 Tl hayatım ve özürlü defolu olduğu için o fiyat ellerinde tek kalmış istersen bir bak uygunsa oradan alabilirsin

sağolasın yolum düştüğünde bakarım çok aciliyetim yok zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…