Yani Allah sağlıktan ayırmasın. Çok büyük bir dert değil lekeli giymesi. Giydiğini zaten 2 kere giyer. Sonra büyür . Hani önemli değil bence... ben de temiz elbise atma tarafı değilim . Önemli olan israf yapmamaktır elbette....
Ama...
Neden yani.. bebeğe 2 parça elbise alamamak neden? 2 parça mı israf olacaktı??
2 parça elbiseyi cok gören adama evlat vermek neden?
Bu insanlarla evlenmek, bu ailelere girmek neden?
Böyle bir eşi varken iyi kötü bir işte çalışmamak neden?
Bebeğime istediğimi alacağım diye baş kaldıramamak neden?
Anne baba bana böyle yapıyorlar diyememek neden?
Çok fazla neden sorusu geliyor aklıma.
2 tanesine mantıklı bir cevap verseniz bile çoğu mantıksız ya da sebepsizdir.
Eşi aileyi içine girmeden tanıyamadım. Annem babam çok hasta ve yaşlılar anlatamadım. Çalışamam çünkü bazı prosedürler var. Daha önce eşimin engelli olduğunu ve benim de yarı engelli olduğumu yazmıştım. Zamanı geri alamıyorum. Çok ilerlemeden önüne geçebildim şu an gönlümce aalabiliyorum. Eşim maddi konularda çok değişti. Kayınvalidem e artık işime karışmıyo o yyeltense bile ben izin vermiyorum artık. Yani sesimi çıkarabiliyorum çıkardım ve ssonuccunu aldım. Bu konum geçmişe dönük içime attığım beni ğzen ve paylaşıp rahatlamak istediğim bir konuydu. Şu an çok daha rahatım ama geçmişe yani 9 10 ay öncesine baktığımda çok üzğlüyorum. Keşke diyorum o günkerde de sesimi çıkarsaydım durun deseydim ama yapmadım. Belki çok geç olmadan yaptım ama yine de izi kaldı bende. Şimdi bi problem yok ızım benim aldığım kıyafetleri giyiyor.