boşver muffincim sağlam olmayanları kendi aramızda istişare eder kimden alıp almayacağımıza karar veririz,kimseyi de uyarmaz dolandırmalarını ya da dolandırılmalarını izleriz.yok son zamanda olmuş da sıkıldık da....dolandırılmaktan değil de dolandırıcı olup olmayacağını soruşturmamıza sıkılmışlar =) bilemeyeceğim artık.iriss para falan almadı,parasını aldı diyen arkadaşa diyorum.para göndermiş de karşılığında bir şey almışmış.ne almış biliyor musun tam olarak?valla ben de sıkıldık diyen arkadaşlardan sıkıldım.çok zenginler anlaşılan.sıkıldıysan yazma şuraya.git sohbet aç istediğine derdini anlat,niye buraya yazıyorsun?arkadaşım gayet mantıklı bir iş yapmış sonuna kadar hak ve destek verdim.işine gelmiyorsa tek yorum bile atma.o kadar basit.ben buraya para veriyorsam inciğini cıncığını araştırırm bu da kimseyi ilgilendirmez.ben bir şey satacak olursam ve almak isteyip de güven istiyorsan sana evimi bile tarif edecek kadar alnım ak ve isteyen kişiye de hak verecek kadar empati sahibiyim.Dediğim gibi muffincim boşver sen bana yaz ben de sana=)