- 12 Kasım 2020
- 199
- 302
- 53
- Konu Sahibi portakalkeki
-
Biraz kompleks yapmış olabilirsiniz. Dolapta yok mu demesi bana normal geldi, oradan alamayacakmiş gibi hissettirmek istediğini düşünmedim.Kızlar ben 2. Ele karşı biri değilim daha önce etiketli ya da kullanılmış ürünleri çok uygun fiyatlara aldım fakat bir arkadaşım bu durumu bildiği için mesela Zara link atıyorum beğendiğim bişi Dolap da yok mu diyor , sanki ordan alamayacak mışım gibi hissettiriyor bana maddi olarak da kötü bir durumda değilim ama bir kez ordan almam hep ordan alıyorum imajı mı oluşturdu ve rahatsız olmaya başladım sizce ben mi alıngan mıyım
Açık adres alabilir miyim:) metrobüsle nasıl gidebilirim, ya da sağında solunda bina olarak ne var?Bir ara dolaptan kıyafet sattım mesela.
2.el almakistiyorsanız kadıköy cuma pazarını görmeniz lazım başka bişi demiyorum ben bile ne ürünler aldım oradan.
Bit pazarı deniyor oraya ne müthiş kıysfetler den geliyor varya.
Akasya avm var uzunçayır metrosunda iniyorsun hangi taraftan geleceksin birde .Açık adres alabilir miyim:) metrobüsle nasıl gidebilirim, ya da sağında solunda bina olarak ne var?
Hep oradan alıyor olsanız ne sorun olacak? Sanki siz önce 2. el alışveriş yaptığınızı kendi içinizde kabullenememiş gibisiniz. Bilerek isteyerek yaptığınız bir şeyden dolayı başkasının düşüncesini (üstelik bu da sizin o kişinin düşündüğünü düşündüğünüz şey) neden önemseyesiniz ki?Kızlar ben 2. Ele karşı biri değilim daha önce etiketli ya da kullanılmış ürünleri çok uygun fiyatlara aldım fakat bir arkadaşım bu durumu bildiği için mesela Zara link atıyorum beğendiğim bişi Dolap da yok mu diyor , sanki ordan alamayacak mışım gibi hissettiriyor bana maddi olarak da kötü bir durumda değilim ama bir kez ordan almam hep ordan alıyorum imajı mı oluşturdu ve rahatsız olmaya başladım sizce ben mi alıngan mıyım
Hayır kendisi bu markalardan yüksek fiyatlara alıyor 2. Ele pek sıcak bakmıyorBelki arkadaşınız kendisi için soruyordur
Etiketli ürünlerde var pazarda çok bulup almıştım çok uygun fiata hemde 2.el üstelik.Şu devirde ikinci el candır çok daha kaliteli ürünü az fiyata bulabiliyorsunuz bunu eleştiren yadırgayanda gitsin pahalı almaya devam etsin sonuçta ikisinde bi seçenek yalnız bunu kompleks yapacaksanız hiç almayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?