2 elti arasinda kalmak!

NisaZumra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
1.047
708
73
Hayirli aksamlar,

Evet, sorunum 2 elti arasinda kalmak.

Biri aylin olsun,digeri elif.
Bunlar 2 elti, esimin kuzeninin hanimlari. Ayni ailenin gelinleriyiz ama ben esimin ailesinde tek gelinim. Herneyse hepimiz cocukluyuz ve ben daha cok aylinle anlasiyorum. Elifllede cok iyidim zamaninda ama ne zamanki aylinle daha samimilestik,öteki benden uzaklasti.

Bunlarin ikiside anlasamayan,zıt karekterler. Elif benden uzaklasinca tabi haliyle bir sogukluk girdi aramiza. Bu arada ikisi birbirleri gercekten hic cekemezler, sahit oldum yani. Ben aylinle iyi olunca, aylin benden elife resmi davranmami bekledi sanki, yani öyle sezdim ama tabi yapmadim. Elifi gördügüm yerde yine normal konustuk,ettik tabi. Herneyse gecen elif bana yazdi ve benle arasina giren soguklugu özür dileyerek, pisman oldugunu vs yazarak ortadan kaldirdi. Ve benimle görüsmek istedigini,ayni mahallede oturdugumuzu, ev ziyaretleri yaparak cocuklarimizin kaynasmalarini istedigini vurguladi. Aramizdaki sorunu cözmüs olduk. Ha ben hemen eski nisazümraya dönermiyim? Tabikide hayir ama yinede görüsürüm mesafeli olarak.

Bugünde cocuklarimizi parka cikardik elifle. Whats appe cocuklarin resmini koydum, profile.
Aylin bana yazdi; ooo ne bu samimiyet, allah muhabbetinizi arttirsin.
Bende sadece; benle iyi olan herkesle iyi olurum. Parka cocuklari götürmek sana göre samimiyetlikse ikimizin samimiyet kelimesini anlayisimiz farkli demekki, yazdim.
Sonra hic cvp vermedi. Ama sinir oldum. Cünkü ikisinden sezdigim; onlar iyi anlasamadigi icin sanki benimde bir tarafta olmami, taraf tutmami bekliyorlar. Ama ben bunu asla yapmam! Gün gelir onlar iyi olur, bende taraftarliligimla kalirim ki, banada ters zaten öyle davranmak.

Sorun şu; ikisi resmen beni paylasamiyor! Yani ikisiyle iyi oldummu illa biri patlak veriyor. Özünde kötü insan degiller ama ben arada kalmak istemiyorum!
Siz olsaniz nasil davranirdiniz?
Tutumunuz nasil olurdu?

Ha ha benim kendi eltilerimle hikayem de benzer.
İki eltim çok iyi anlaşırlardı, beni dışlarlardı evlendiğim ilk zamanlar.
Sonra ikisinin arası bozuldu, ben kıymete bindim :)
Ama oldum olası kimseyle çok fazla samimi olamam, yani onların eskiden olduğu kadar.
Muhtemelen bir süre sonra barışırlar, benim değerim gene düşer.
Öyle çok kendini kaptırmazsan eğlenceli bile sayılır :) boşveeeer

Yani whatapa resim atarak ayline gönderme yapmıssınız. Elifle birlikteydik diye onun bilmesini istemis gibisiniz.Paylaşılamamak hoşunuza gidiyor sanki.
Ne alakasi var? Cocuklar cok tatli cikti ve ben profilime koydum. Resimde sadece cocuklar vardi. Ayrica aylinede sorduk gelirmi diye, cvbi hayirdi. Yani biliyordu gidilecegini..

Mesafe diyorum. 3 eltim var boyle karmasik iliskileri olan. Bir gun 2 si kanki digeri dusmanlari oluyor. 1 hafta sonra dusman baskasi oluyo kanki olanlar degisiyor. Ben de sadece seyirci. Umrumda da degil

Şu anki tutumun doğru bence. . Başka yapabileceğin bişi yok. . Ama bir daha biri laf ederse beni kimsenin ilişkisi ilgilendirmez. Ben taraf olamam deyin. Baktın olmuyor yinede babanın oğlu değiller ya iki ile de görüşme..

Yani demi, bencede. Bide aylin aklinca benden aciklama bekler gibi yazinca sinirlendim ve cvbi kisa tuttum zaten. Neden aciklama yapayimki? Onlarin iliskisi banane.

Bende sadece; benle iyi olan herkesle iyi olurum. Parka cocuklari götürmek sana göre samimiyetlikse ikimizin samimiyet kelimesini anlayisimiz farkli demekki, yazdim.

Böyle bir cevaba hiç gerek yokmuş. "Canım neden öyle diyorsun seni de çağırdık ya. x benim zaten muhabbetim olan bir insan. Bu mesajına anlam veremedim." Gibi bir şey yazsanız daha iyi olurdu. Sizinki çok düşmanca olmuş ve emin olun karşı tarafta sizin diğer eltinizi tutup kendisine tavır aldığınızı düşünecek. Bu mesajı birine gösterse de ona hak verme ihtimali de var.

Özde iyi olduklarını sanmıyorum. Sana psikolojik baskı kurmaya çalışmalarından sezdim. İkisiylede görüşmeme ihtimalin yok mu? Ben öyle yapardım.

Aylin benu yeterince iyi tanimasi gerek ve onunla olan samimiyetimiz asla elifle ayni degil, olamazda. Bunu kendide biliyor. Kendi yazdigi msja ne demeli peki? Ooo bakiyorumda baya samimi oldunuz, hayirdir? Allah muhabbetinizi arttirsin dememeliydi. O bana insanca sorsaydi bende emin olki insanca cvp yazardim. Düsmanca degil ama sinir oldum ve bunuda anlasin.

Nasil boyle dusunceli insanlarla samimi oluyorsunuz ya ben cok ozgurlugume duskunum biri bana boyle bir cumle kursa aninda sogurum o kisiden. Benim sevmedigim kisilerle ahbap olan arkadasim olmuyor mu oluyor hatta birisi demisti sen de hic kiskanclik yok bu konu da diye. Herkes istedigini yapmakta ozgur. Sık sık soyleyin bunu.

Kimse ama hiç kimse benim bilmem nereye koyduğum resim üzerinden bana gider yapamaz, hesap soramaz.
Ola ki öyle bir gaflette bulundu, hayırdır der geçerim.
Bunu lütfen kendinize yapmayın.
İnsanların özel alanına girmem, gireni de pek sevmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…