Ne alakasi var? Cocuklar cok tatli cikti ve ben profilime koydum. Resimde sadece cocuklar vardi. Ayrica aylinede sorduk gelirmi diye, cvbi hayirdi. Yani biliyordu gidilecegini..Yani whatapa resim atarak ayline gönderme yapmıssınız. Elifle birlikteydik diye onun bilmesini istemis gibisiniz.Paylaşılamamak hoşunuza gidiyor sanki.
Yani demi, bencede. Bide aylin aklinca benden aciklama bekler gibi yazinca sinirlendim ve cvbi kisa tuttum zaten. Neden aciklama yapayimki? Onlarin iliskisi banane.Şu anki tutumun doğru bence. . Başka yapabileceğin bişi yok. . Ama bir daha biri laf ederse beni kimsenin ilişkisi ilgilendirmez. Ben taraf olamam deyin. Baktın olmuyor yinede babanın oğlu değiller ya iki ile de görüşme..
Bende sadece; benle iyi olan herkesle iyi olurum. Parka cocuklari götürmek sana göre samimiyetlikse ikimizin samimiyet kelimesini anlayisimiz farkli demekki, yazdim.
Aylin benu yeterince iyi tanimasi gerek ve onunla olan samimiyetimiz asla elifle ayni degil, olamazda. Bunu kendide biliyor. Kendi yazdigi msja ne demeli peki? Ooo bakiyorumda baya samimi oldunuz, hayirdir? Allah muhabbetinizi arttirsin dememeliydi. O bana insanca sorsaydi bende emin olki insanca cvp yazardim. Düsmanca degil ama sinir oldum ve bunuda anlasin.Böyle bir cevaba hiç gerek yokmuş. "Canım neden öyle diyorsun seni de çağırdık ya. x benim zaten muhabbetim olan bir insan. Bu mesajına anlam veremedim." Gibi bir şey yazsanız daha iyi olurdu. Sizinki çok düşmanca olmuş ve emin olun karşı tarafta sizin diğer eltinizi tutup kendisine tavır aldığınızı düşünecek. Bu mesajı birine gösterse de ona hak verme ihtimali de var.
Bundan sonra öyle olacak. Mesafe iyidir.Özde iyi olduklarını sanmıyorum. Sana psikolojik baskı kurmaya çalışmalarından sezdim. İkisiylede görüşmeme ihtimalin yok mu? Ben öyle yapardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?