2 elti arasinda kalmak!

Mumkun olduğunca arabuluculuk yapma. Bu bir... İkincisi bişey derlerse sizin aranızda sorun var diye benim de bir tarafta olmamı beklemeyin diyin.. Tabi benim dediğimi daha yumuşatarak diyin. Şuan biraz kaba yazdım.

ikisine karşıda mesafeli olurdum

Ben yapi olarak insanlarla cok samimiyet kurmayi sevmem,soguk biri degilimdir ama vicik vicik iliskilerde bana gore degildir.sanada bunu tavsiye ederim su yasima kadar kmseyle bir problem yasamadim (esimin ailesi haric)...sorununa gelince her iki tarafta senden taraf secme beklentisi icerisindeyse iki taraftanda uzak dur,bekledikleri davranis cok cocukca olgun bir insan bu sekilde beklenti icerisine girmez.

Ikisi ile resmi olur ve öyle kalirdim. Onlarin derdini cekemem der hayatima bakardim.

Yarin ikisi iyi olur, sende en buyuk dusman olursun. Arabozucu, kiskanc vs vs..

Bence sizin tutumunuz normal gayet. Onlar iyi anlaşamıyor diye siz taraf tutmak zorunda değilsiniz. İkisiylede ayrı bi görüşmenizde tatlı bir dille söylersiniz. Sizin probleminiz olabilir ama ben ikinizlede anlaşıyorum bir sorunum olmadığı sürece tabiki ikinizlede görüşürüm tarzında.

Elti eltiyi çekemez diye bir laf vardır. .
Arada kalmak kötü bir durum. .
Ya mesafeyi sürdürüp mücadele edeceksin. .
Yada muhabbeti kesip kafa dinleyeceksin. .

Ayni durumdaydim. Esimin ailesinin tek geliniyim. Kuzenlerinin esleri hep birbirlerini yediler. 4 gelin var hepsi birbiriyle kus. Baktim bana da birbirlerinin dedikodusunu yapiyolar. Cok mesgulum isim var diyip hepsiyle irtibati kestim. Cagirdiklarinda gitmedim. Cocugu bahane ettim. Bir tek bayramlarda buyuklerde karsilasirsak gorusuyorum. Onda da niye gelmiyosun diyolar firsat olmuyo diyorum. Havadan sudan konusuyorum baska mevzulara girmelerine izin vermiyorum. Esime de soyledim boyle boyle ben yalniz gorusmek istemiyorum diye. O da tamam dedi. Kafam rahat :)

ikisiyle de konuşmam mesafe koyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…