Canım hiç moralini bozma benimm hipo hipo ydu bazı doktorlar hiç ihtimal vermiyorlardı 400 dozluk ignelr oldum anca 3 yumurtam oldu moral sıfır sonra doktora gittim ağladım doktor bir olsun sağlıklı olsun dedi transfere 2 tane kaldı ikisininde verdiler benim hormonlarim çok dusuktu ilk 2 tedavin de çok özel bi hastaneye gittim 20 bine yakın para gitti ilki orda tuttu kimyasal 2 . De negatifti neyse bi yıl ara koyduk sonrA izmit üniversite hastanesine gittim dedim içimden kesin olmaz diye gcikrldm doktorum çok iyidi dalında hep umut verdi orda iyice araştırıp ondan sonra tedaviye başladılar genetik testler kan pıhtılaşması falan varmı diye bakıldı sende bunları yap mutlaka ozelin vermediği ilaçları verdi sonra transfer günü transfer gerçekleşti bana 15 dakika oturma pozisyonunda otur ondan sonra eve gidince 3 gün yatak isirhati yap dedi ve ben o kadar olumsuz düşünürken oldu bu arada 5 . Denemesinde gebe olan bi arkadaşım da orda gebe kaldı bazı üniversiteler ozelden iyi maddi olarak ta 1500 lira tek gitti ayyyy sana dua edecem inşallah olursun