2 embriyo transferi

Aminnn inşallah çok teşekkürler. Peki tavsiyeniz nedir tek mi iki mi
Yasinda kucukmus tavsiyem tek transfer denemen. Her bunye ikiz bebegi son anlarina kadar tasiyamiyo bolunurse de Allahin takdiridir. Haliyle zorlu bi hamilelik sureci oluyo ikiz olunca. Benim sansim onceden de bi dogumum var olmasiymis bu sayede 38.haftanin basina kadar kasilmalara ragmen dayanabildim.

Ne pislikmis ya

Bende de çikolata kisti var 3 embriyo transferi yapılacak ama benimkiler 3.gün başka da yok

Canim kalitelimi embriyolarin..2 embriyo ile sansini artirrisin..diye dusunuyorum..

Fshı düşürmek için hangi ilacı kullandınız ? Benim de sınırda doktor sadece balık yağı ve vitamin takviyesi verdi.

Fshı düşürmek için hangi ilacı kullandınız ? Benim de sınırda doktor sadece balık yağı ve vitamin takviyesi verdi.
kaç ki sizinki ? benimki fsh 21 ilen cyclo-prognova ve biosteron dhea kullandım ama biosteronu 3 ay kullandım cyclo ilk tüp bebeği yapana kadar devam ettim sonra bıraktım

kaç ki sizinki ? benimki fsh 21 ilen cyclo-prognova ve biosteron dhea kullandım ama biosteronu 3 ay kullandım cyclo ilk tüp bebeği yapana kadar devam ettim sonra bıraktım
Benim 10.67di. Balık yağı ve supralife women kullanıyorum.

fsh bazı doktorların dediği anlık bişeymiş dönemselmiş yani biz beynimizle karar veriyormuşuz stres sıkıntı vs. gibi. 10 gene iyi mühim olan yükselmemesi.
İnşallah düşer. Benim Ocak ayında 7ydi. sonra 10a yükseldi inşallah daha da yükselmez.Siz yaptırdınız mi tüp bebek?

İnşallah düşer. Benim Ocak ayında 7ydi. sonra 10a yükseldi inşallah daha da yükselmez.Siz yaptırdınız mi tüp bebek?
benim 21di sonra ilaçlarla 15e düştü. sonra tüp bebek yaptırdım ama maalesef tutmadı. sonra tekrar baktırdım 13dü kendiliğinden ondan sonra hayıt otu ve testere dişli aslan pençesi içtim 19a çıkardı bıraktım hemen daha da baktırmadım

İnşallah düzelmiştir bir daha ki denemede tutar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…