valla ikinci deneme için hep bir aksilik çıkıyor nedendir bilinmez ama umarım dediğin gibi olur. seninde ilk denemede tutarİnşallah düzelmiştir bir daha ki denemede tutar.
İnşallahvalla ikinci deneme için hep bir aksilik çıkıyor nedendir bilinmez ama umarım dediğin gibi olur. seninde ilk denemede tutar
Canim kalitelimi embriyolarin..2 embriyo ile sansini artirrisin..diye dusunuyorum..
Merhaba yeni gördüm mesajiniziCanim kalitelimi embriyolarin..2 embriyo ile sansini artirrisin..diye dusunuyorum..
Benim de 1iyi biri orta kalite. Doktorunuz size orta kaliteli olan hakkında birşey söyledi mi? Normalde 3 embriyo transferi çok nadir yapılıyor cunku2 kaliteli bir orta kaliteymiş
Bende dr var o lanet çikolata kistiBende çikolata kisti var cnm birde beşinci güne gidemediler doktor o yüzden hepsini transfer yapalım şans artsın dedi
Doktor normalde yapmam dedi ama bunu yapalım dedi çünkü dedi 3.gün embriyosu ve hepsini yaparsak şansyüzde 80 ama bir iyi ti bıraksak bile sanş yüzde 30 a düşer dedi.çünkü arkada güveneceğimiz embriyo yok dedi.benim sadece 3 tane 3. Gün embriyosu var sağlam olanı bıraksak bile biz her zaman 3.gün embriyolarında kaliteli 2 tane isteriz dediBenim de 1iyi biri orta kalite. Doktorunuz size orta kaliteli olan hakkında birşey söyledi mi? Normalde 3 embriyo transferi çok nadir yapılıyor cunku
Anladım hayırlısı olsun inşallah. Hangi doktordasınız transferiniz ne zaman?Doktor normalde yapmam dedi ama bunu yapalım dedi çünkü dedi 3.gün embriyosu ve hepsini yaparsak şansyüzde 80 ama bir iyi ti bıraksak bile sanş yüzde 30 a düşer dedi.çünkü arkada güveneceğimiz embriyo yok dedi.benim sadece 3 tane 3. Gün embriyosu var sağlam olanı bıraksak bile biz her zaman 3.gün embriyolarında kaliteli 2 tane isteriz dedi
Canim benim 2 tane olsaydi..ki suan tedavideyim birasdan kontrolum var..2 tane embriyom olsuusun diye dua ediyorum..oldugu an 2 sini birden gozum kapali transfwrini yaptirirdim..Merhaba yeni gördüm mesajinizi1i 4ab iyi kalitede biri 4eb orta kalitede 5.gün embriyolari
Allahım kolaylık versin. Ya Ben şey diye düşünüyorum 2 embriyoyu rahmim taşımazsa düşerse yada erken doğum falan olursa başka da embriyom yok sil bastan tedaviye korkuyorumCanim benim 2 tane olsaydi..ki suan tedavideyim birasdan kontrolum var..2 tane embriyom olsuusun diye dua ediyorum..oldugu an 2 sini birden gozum kapali transfwrini yaptirirdim..
Allahım kolaylık versin. Ya Ben şey diye düşünüyorum 2 embriyoyu rahmim taşımazsa düşerse yada erken doğum falan olursa başka da embriyom yok sil bastan tedaviye korkuyorum
Gaziantepteyim cnm 30 ekimde SeninAnladım hayırlısı olsun inşallah. Hangi doktordasınız transferiniz ne zaman?
Canimzaten o embriyo tutcaksa..simdide tutarr..degerlerin herseyin normalse..korkma sende..Allahım kolaylık versin. Ya Ben şey diye düşünüyorum 2 embriyoyu rahmim taşımazsa düşerse yada erken doğum falan olursa başka da embriyom yok sil bastan tedaviye korkuyorum
Tek transfer olsun o zaman doktoruna soyle en azindan tutmazsa bi tane embriyo kalırAllahım kolaylık versin. Ya Ben şey diye düşünüyorum 2 embriyoyu rahmim taşımazsa düşerse yada erken doğum falan olursa başka da embriyom yok sil bastan tedaviye korkuyorum
Bana öyle dendi aradıklarında böyle bilgilendirdilerMalesef Benim de yok canım transfer edilen 2 embriyom dan başka.. Bu arada 4ab yazmışsınız kalite olarak bana verilen kağıtta hiç öyle bir şey yazmıyor
canım bişey soracagım bugün rahim filmi cektirdim.Bana öyle dendi aradıklarında böyle bilgilendirdiler
Cnm ben vajinismus tum rahim filmi ve yumurta toplama anestezisi oldu doktorum bunda anesteziye gerek yok dedi bence zor olsa anestezili yapardıcanım bişey soracagım bugün rahim filmi cektirdim.
işte bişeyler taktılar. sonra temizlediler silip içeriyi.
sonra plastik bir boru ile ilaç verdiler 2 kere
ve ben o boruyu hissettim.
yanlış tabirler kullanıyor olabilirim . kendimi de cok kastım gevşek bırakamıyorum. 3 yıldır evligim ilişki sırasında da bazen böyle oluyor.
2 kere ilaç vermek zorunda kaldılar . ilkinde bir tüpüm kapalıydı 2 inci de açıldı.
işlem sonunda acıdan korkudan bayılmışım.
sorum şu transferde bu şekilde mi oluyor .
aynı şeyleri oraya sokuyorlar biliyorum fakat o içeri giren boruyu hissettiniz mi.
işlemden beri aglıyorum . en güzel şey transfer ve ben teansferden korkuyorum .
ben vajinismus oldugumu bilmiyorum galiba , rahim filmi sırasında bayıldım resmen ,Cnm ben vajinismus tum rahim filmi ve yumurta toplama anestezisi oldu doktorum bunda anesteziye gerek yok dedi bence zor olsa anestezili yapardı
Hayır benimde cuma olacak sizin oldu muben vajinismus oldugumu bilmiyorum galiba , rahim filmi sırasında bayıldım resmen ,
sizin transfer oldu mu?
olmadı ben size bir de cuma sorayım . bana sadece rahim filmi yaptılar bugün . çok kötü oldumHayır benimde cuma olacak sizin oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?