• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Erkek arasında kaldım

Jelyaayd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2015
1
0
1
34
Lütfen yardım edin
Kızlar bn 1 yıldır bir çocuğu tanıyorum çok yakınız ama en iyi arkadaşımın sevgilisiydi çok iyi bir çocuk arkadaşımla ayrıldı. Ama bizde çok yakın olmuştuk şu ana kadar hiçbir erkeğe onun kadar güvenmedim. Çocuk bana teklif etti kabul ettim sonra ayrıldık arkadaşımla araları düzeldi ama ben çocuğu unutamıyorum sonra başka bir çocuk çıktı karşıma Ona aşık oldum ama hala o çocuğu unutamadım ikiside benim için çok önemli lütfen yardım edin birini seçmek için ne yapmalıyım :/

Lütfen yardım edin
Kızlar bn 1 yıldır bir çocuğu tanıyorum çok yakınız ama en iyi arkadaşımın sevgilisiydi çok iyi bir çocuk arkadaşımla ayrıldı. Ama bizde çok yakın olmuştuk şu ana kadar hiçbir erkeğe onun kadar güvenmedim. Çocuk bana teklif etti kabul ettim sonra ayrıldık arkadaşımla araları düzeldi ama ben çocuğu unutamıyorum sonra başka bir çocuk çıktı karşıma Ona aşık oldum ama hala o çocuğu unutamadım ikiside benim için çok önemli lütfen yardım edin birini seçmek için ne yapmalıyım :/
İkisinide seçme çünkü gerçekten sevmiyosun.

Lütfen yardım edin
Birine aşık olunca insanın gözü hiçbişey görmez. Sanki eski sevgililerin hiç olmamış gibi hissedersin. Bence aşkını bi daha sorgula..kavak yelleri dizisini çekmeyin derim

İyi de seçeneğin yok ki zaten, öbürü arkadaşınla barışmış. Kavak Yelleri'ne dönmüşsünüz zaten bir onunla bir bununla.

aman ikisinide salla kafanı dinle yenisini bul ne uğraşcan bunu sevseydin zaten diğerinde aklın kalmazdı :KK14:

arkadaşınızın eski sevgilisi,arkadaşınız ve siz olgun değilsiniz.kimi ve neyi sevdiğiniz bile belli değil.tavsiyem arkadaşınızın eski sevgilisi ile ile olan mevzunuzu kapatın.ayrıca arkadaşlık normlarına aykıırı davranmışsınız.arkadaşlık anlayışınızı bir gözden geçirin.arkadaşınızın sevgilisi,sizin için bir rekabet unsuruna dönüşmüş.

Ay kızlar cevaplarınıza bayıldım:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Çok tatlısınız ve çok komiksiniz:KK8::KK8::KK8: Akşam akşam güldürdünüz:KK71::KK71::KK71: ALLAH konu sahibinden razı olsun:KK39::KK39::KK39:

Back
X