Sevgilisi olan erkekle iletişim ?

Cevap verilecek bir yorum yok ki ilk sayfalarda verdim ayrıca onun dışında aynı yorumlar zaten. Klasik herkes çok masum çok ilkeli çok sütten çıkmış ak kaşık olduğu için burda gelip ahlak, etik falan filan diyerek ne kadar iyi insan olduklarını gösteriyorlar, kim bilir kimilerinin kırdığı fındık bini aşmıştır ama gelmiş burda şov yapıyor neyine cevap vereyim tamam en doğru sizsiniz. Yapıp yapmamakta kararsız kalmıştım ve yapmamaya karar verdim konu benim için kapandı yani ama yine de ego tatmini, ahlaklı insan gösterileri için piste alalım herkesi ahahsha

Ne alaka. Olacak şeyler var olmayacak şeyler var herkesin kendine göre. Ayrıca herkes kendi duruşuna ve hayata bakışına göre durmak istediği yerde durur. O kadar kalıplaşmış cümleler kurmuşsunuz ki, bilmukabele :)

Sanki ben çocuğun iradesini bağlayacağım büyüleyeceğim de o kızı bırakıp bana gelecek ki konuyu açarken daha yazdım. O kızla devam ederse de eder nasip yapacak bir şey yok diye.
Peki sizin ciddi ilişkiniz devam ederken bu çocuk size mesaj atsa ne hissederdiniz, parmağınıza yüzüğünü taktığınız kişi ne hissederdi? Yaa ben sordum sadece, seviyorsanız devam edin dese kabul olur muydu? Aranıza soğukluk girmez miydi, ne cesaret ne münasebet hem de ciddi ilişkisi olan birine mesaj gönderiyor diye tatsızlık huzursuzluk çıkmaz mıydı? Diğer kız burada konu açsa boşver bu adamı, ne olduğu ne yaptığı belli değil, demek ki onu da yedekte tutuyor der gömerdik. Size niye hak verelim? Sizi durduran resmi nikah mı sadece? Sevgililerin de bağlılığı sadakati önemlidir.

Yapmayı düşündüğün şey çok ayıp. Terbiyesizlik. O kızın ne suçu var? Resmen boşlukta kaldığın için yazmak istiyorsun. Zorla, bilerek bi insanın aklını karıştırmaya çalışmak çok zalimce. Çocuğun ne cevap vereceğinden bağımsız kendini o kızın yerine koymalısın. Çünkü niyetim kötü değil diyorsun ama niyetin kötü.

Ben bana çanak tutun da bu naneyi yiyeyim demiyorum. Bana da yanlış geldiği için buraya sormak istedim ama başka yerlere çekildi. Sanki ben çocuğun iradesini bağlayacağım büyüleyeceğim de o kızı bırakıp bana gelecek ki konuyu açarken daha yazdım. O kızla devam ederse de eder nasip yapacak bir şey yok diye. Napıyorum ben zorla mı ayırıyorum? Kıza kumpas mı kuruyorum? Adam belki gerçekten çok seviyor ve dediğim gibi beni umursamayacak bile. Bu yorumlarda bu kadar ahkam kesilecek kadar ne yapmışım yani? Sanırsın evli adamla yattık yuva yıktık dramatize edilen nedir yani hayret bişey gerçekten altı üstü böyle böyle bir şey düştü aklıma ne yapayım diye sordum eyleme geçmiş bir şey bile değil meğerse millet günah çıkarmaya yer arıyormuş Allah akıl fikir versin
Sizin yapmayi planladığınız şeyin evli adamı ayartmaya çalışmaktan tek farkı ne belediye tarafından ilişki tastiklenmemesi. Nikah cüzdanı olunca mı yaptığınız şey kötü olacak. Yapılan şey aynı. Hani soruyor ya burada kadınlar evli,nişanlı ilişkisi olan adamlarla hatta arkadaşlarının partnerleri ile nasıl kadinlar beraber oluyor diye. Aynı sizin mantiginizdaki kadınlar işte onlar. Ben ne yaptım ki, istese bana gelmezdi, ben sadece ilgimi belli ettim başka birşey yapmadım diye kendilerini aklıyorlar. Dünyada ki en büyük kötüler yaptıklarının kötülük olmadığını savunarak kötülük yapanlardir.
Tamam adam istese size gelmez dediğiniz doğru ama milletin ilişkisine salca olarak bozmanın ne gereği var. Kadın sizin iletişim cabanizdan haberdar olunca o ilişki zarar görmeyecek mi? Kadın nereden bilsin sizin boşta kalınca bir yıl önce ardinizda biraktiginiz adama hiçbir ışık görmeden yürüdüğünüzü. Şu fikrinizi çevrenizdeki kadın arkadaş ve akrabalarımız duysa biraz akillilarsa hiç biri sizi kendi özel ortamına sokmaz. Çok tehlikeli bir bakiş açınız var.

İnanılmaz derece de düşük bir empatiye sahipsiniz bu yetenekten yoksunsunuz hatta. Bir ilişkiden ayrilmissiniz ve bosluktasiniz eski ilgiyi ariyorsunuz. Zaten önceki ilişkinizde de duygusal olarak sadık degilmissiniz ki bu adamla flortlesmissiniz. üstelik adamın sizin iliskinizden haberi dahi yok. Şahsen aylar sonra böyle biri bana yazsa yumuşatılmış şekliyle " ne düşük karakterli birisi ki sevgilisi varken benimle flortlesti . Yetmedi sevgilim varken de bana yazıyor kendini hatirlatmaya calisiyor " diye düşünürüm ( haklı olarak ) . Özellikle erkekler bu tür ahlaki normlari fazlasıyla yaparlar. Sizinle birşey yaşamak istese dahi bu işin ciddiye gitme ihtimali de çok düşük olur. Yani tabiri caizse sizi hafif olarak görme ihtimali çok yüksek. Ne mutlu ki karşı tarafta ki erkek sizin gibi empati ve etik hareketlerden yoksun degilmis ki sizin istemem yan cebime koy tavirlariniza ve ilişkiniz varken onunla flortleserek hem onu hemde nisanlinizi kandirma ve aldatma iki yuzlulugunu yapmanıza rağmen yüzüğü görünce kendini geri çekmiş sizin aksinize ilsikinize saygı duymuş ve size hiçbir adım atmayip önüne bakmis. Olması gereken de budur. Kaldı ki bu girişimlerinizi siz iliskideyken partneriniz size yapsa asla kabullenmezsiniz fakat kendi hatanizi kabul ettirme hatta hafiflettirme derdindesiniz çünkü kendinize herşeyi mübah görüyorsunuz. Böyle bir düşünce aklınıza geldiyse zaten bunu yapacaksiniz belli. Belki de bu ayrılık döneminde başka bir kadına tercih edilmek sizi üstün hissedirip kırılgan egonuzu oksayacak bunun niyetindesiniz anlasilan. Ciddi narsistik eğilimleriniz var bence bir psikologa gorunmelisiniz. Çünkü açtığınız konu ciddi manada etik disi . İnsanlarin ilişkileri sadece evlilik boyutunda olduğunda ciddi olmaz ya da sadece fiziksel mana da aldatmam tek aldatma biçimi değildir. Burada elbette kimse rahibe ana değil fakat etik kurallar denen birşey de var. Üstelik Duygusallık peşinde bile degilsiniz tek istediğiniz ilgi .

Son düzenleme:
Merhaba kızlar.
Eski işyerimde, tedarikçimiz olan firmada çalışan ve benim de siparişlerle ilgili iletişimde olduğum bir çocuk vardı. Çocuk dediğim de benden bir yaş küçük. Sürekli müşterisi olduğumuz için 3-4 günde bir görüşüyorduk.
Güzel bir enerjisi vardı, şakalaşıyorduk, o gelince havam değişiyordu. O zaman sevgilim olduğu için ikimiz de konuyu ilerletmeden noktayı koymuştum. Zaten aramızda bir şey olduğu da yoktu, bahsettiğim şey sadece ufak şakalaşmalar. Mesela bizim siparişler büyük kolilerde geliyordu ve benim görevim de gelen kolileri kontrol etmek, içindeki ürüne açıp bakmak vs. Kolileri sıkı bantladıkları için bazen yumruk bile atsam zorlanıyordum açmakta, o yardımcı oluyordu, ben de takılıyordum ne kadar güçlü olduğuyla ilgili, o da ‘Kaslarıma bak’ der gibi kollarını gösteriyordu gülüp geçiyorduk ya da bazen yoğun olduğum günlerde, onun yanıma gelip ‘Gel seni kaçırayım çok bunalmışsın burda’ diye laf atması hoşuma gidiyordu. Ne bileyim ismimi kendi yorumunu katarak söylüyordu falan.
Ben o sıra evlilik teklifi almıştım ve bu çocuğun da bilmesi gerektiğini düşündüm çünkü bakışmalarımız, gülüşmelerimiz suçlu hissettirmeye başlamıştı.
En son gelişinde parmağımdaki yüzüğü tabiri caizse gözüne soktum, o da sordu zaten ‘Yüzük ne öyle?’ diye. Evlilik teklifi aldığımı söyledim yüzü düştü ve konuşmayı kısa tuttu. Birkaç gün sonra da ben işten ayrıldım daha iyi bir yere geçtim ama işten ayrılmamın bu çocukla ilgisi yoktu.
Benim ciddi ilişkim 2 ay önce bitti ve tamamen ayrıldık. Bu süreçte de yani nerdeyse bir yıldır o tedarikçi çocukla hiçbir iletişimim olmadı. Ayrıldıktan sonra sosyal medyadan stalkladım ve şuan sevgilisi olduğunu öğrendim.

Ben tekrar bu çocukla iletişime geçmek istiyorum ama kötü niyetle değil. Ben kendimi hatırlatayım, ilişkimin bittiğini bilsin yeter. Ondan sonra o kızla devam ederse zaten yapacak bir şey yok ama böyle hiçbir şey yapmazsam da içimde kalacak sanki bir şeyler. Ortalığı bulandırmak gibi mi olur ama bulanacakta bir şey yok değil mi belki hiç umursamayacak bile?

Bütün yorumlara açığım, yerden yere de vurmayın ihanet yok işin içinde biraz kafam karışır gibi olmuştu o dönem ama hemen toparladım
Bence dayanamayıp yazacaksın ona.gelişmeleri bilmek istiyorum:)

Yaz bence. Ciddi ilişkin varken bile çocukla flörtleşiyormuşsun. Ne tür bir kafa yapın olduğu ortada. O kızı bırakır da gelirse al birini vur ötekine iki zayıf karakter birbirinizi bulmuş olursunuz diğer kız kurtulur, yok çocuk düzgün biri olup seni bi tarafına takmazsa cevabını bizzat ondan almış olursun. Utanacağını sanmam ama iyi bi diyalog olur:)

2016 yılından beri üye olan birinin böyle bir konuya nasıl cevaplar geleceğini gayet iyi bileceğini düşünüyorum. Konuyu açıp hemen sonrasında kararımı verdim zaten en ahlaklı sizsiniz gibi laflar söylenmesi gülünç.

Back
X