- 19 Mart 2016
- 367
- 527
- 103
- 26
Noldu ahkam kesiyordunuz yakışıyor mu öyle leş falan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı şeyi düşünüyorum gerçekten çekilmiyorsunuz ahlak bekçileri olarakVar ya hiç çekilmiyorsunuz. Sizin gibiler gerçekten çekilmiyor.
Evet, mümkünseHaklısın, seviyemi korumam daha doğru.
Aynı şeyi düşünüyorum gerçekten çekilmiyorsunuz ahlak bekçileri olarak
Cevap verilecek bir yorum yok ki ilk sayfalarda verdim ayrıca onun dışında aynı yorumlar zaten. Klasik herkes çok masum çok ilkeli çok sütten çıkmış ak kaşık olduğu için burda gelip ahlak, etik falan filan diyerek ne kadar iyi insan olduklarını gösteriyorlar, kim bilir kimilerinin kırdığı fındık bini aşmıştır ama gelmiş burda şov yapıyor neyine cevap vereyim tamam en doğru sizsiniz. Yapıp yapmamakta kararsız kalmıştım ve yapmamaya karar verdim konu benim için kapandı yani ama yine de ego tatmini, ahlaklı insan gösterileri için piste alalım herkesi ahahsha
Peki sizin ciddi ilişkiniz devam ederken bu çocuk size mesaj atsa ne hissederdiniz, parmağınıza yüzüğünü taktığınız kişi ne hissederdi? Yaa ben sordum sadece, seviyorsanız devam edin dese kabul olur muydu? Aranıza soğukluk girmez miydi, ne cesaret ne münasebet hem de ciddi ilişkisi olan birine mesaj gönderiyor diye tatsızlık huzursuzluk çıkmaz mıydı? Diğer kız burada konu açsa boşver bu adamı, ne olduğu ne yaptığı belli değil, demek ki onu da yedekte tutuyor der gömerdik. Size niye hak verelim? Sizi durduran resmi nikah mı sadece? Sevgililerin de bağlılığı sadakati önemlidir.Sanki ben çocuğun iradesini bağlayacağım büyüleyeceğim de o kızı bırakıp bana gelecek ki konuyu açarken daha yazdım. O kızla devam ederse de eder nasip yapacak bir şey yok diye.
Sizin yapmayi planladığınız şeyin evli adamı ayartmaya çalışmaktan tek farkı ne belediye tarafından ilişki tastiklenmemesi. Nikah cüzdanı olunca mı yaptığınız şey kötü olacak. Yapılan şey aynı. Hani soruyor ya burada kadınlar evli,nişanlı ilişkisi olan adamlarla hatta arkadaşlarının partnerleri ile nasıl kadinlar beraber oluyor diye. Aynı sizin mantiginizdaki kadınlar işte onlar. Ben ne yaptım ki, istese bana gelmezdi, ben sadece ilgimi belli ettim başka birşey yapmadım diye kendilerini aklıyorlar. Dünyada ki en büyük kötüler yaptıklarının kötülük olmadığını savunarak kötülük yapanlardir.Ben bana çanak tutun da bu naneyi yiyeyim demiyorum. Bana da yanlış geldiği için buraya sormak istedim ama başka yerlere çekildi. Sanki ben çocuğun iradesini bağlayacağım büyüleyeceğim de o kızı bırakıp bana gelecek ki konuyu açarken daha yazdım. O kızla devam ederse de eder nasip yapacak bir şey yok diye. Napıyorum ben zorla mı ayırıyorum? Kıza kumpas mı kuruyorum? Adam belki gerçekten çok seviyor ve dediğim gibi beni umursamayacak bile. Bu yorumlarda bu kadar ahkam kesilecek kadar ne yapmışım yani? Sanırsın evli adamla yattık yuva yıktık dramatize edilen nedir yani hayret bişey gerçekten altı üstü böyle böyle bir şey düştü aklıma ne yapayım diye sordum eyleme geçmiş bir şey bile değil meğerse millet günah çıkarmaya yer arıyormuş Allah akıl fikir versin
Onun ağzına yakışmadı belki ama senin üstüne cuk oturduNoldu ahkam kesiyordunuz yakışıyor mu öyle leş falan
Bence dayanamayıp yazacaksın ona.gelişmeleri bilmek istiyorum:)Merhaba kızlar.
Eski işyerimde, tedarikçimiz olan firmada çalışan ve benim de siparişlerle ilgili iletişimde olduğum bir çocuk vardı. Çocuk dediğim de benden bir yaş küçük. Sürekli müşterisi olduğumuz için 3-4 günde bir görüşüyorduk.
Güzel bir enerjisi vardı, şakalaşıyorduk, o gelince havam değişiyordu. O zaman sevgilim olduğu için ikimiz de konuyu ilerletmeden noktayı koymuştum. Zaten aramızda bir şey olduğu da yoktu, bahsettiğim şey sadece ufak şakalaşmalar. Mesela bizim siparişler büyük kolilerde geliyordu ve benim görevim de gelen kolileri kontrol etmek, içindeki ürüne açıp bakmak vs. Kolileri sıkı bantladıkları için bazen yumruk bile atsam zorlanıyordum açmakta, o yardımcı oluyordu, ben de takılıyordum ne kadar güçlü olduğuyla ilgili, o da ‘Kaslarıma bak’ der gibi kollarını gösteriyordu gülüp geçiyorduk ya da bazen yoğun olduğum günlerde, onun yanıma gelip ‘Gel seni kaçırayım çok bunalmışsın burda’ diye laf atması hoşuma gidiyordu. Ne bileyim ismimi kendi yorumunu katarak söylüyordu falan.
Ben o sıra evlilik teklifi almıştım ve bu çocuğun da bilmesi gerektiğini düşündüm çünkü bakışmalarımız, gülüşmelerimiz suçlu hissettirmeye başlamıştı.
En son gelişinde parmağımdaki yüzüğü tabiri caizse gözüne soktum, o da sordu zaten ‘Yüzük ne öyle?’ diye. Evlilik teklifi aldığımı söyledim yüzü düştü ve konuşmayı kısa tuttu. Birkaç gün sonra da ben işten ayrıldım daha iyi bir yere geçtim ama işten ayrılmamın bu çocukla ilgisi yoktu.
Benim ciddi ilişkim 2 ay önce bitti ve tamamen ayrıldık. Bu süreçte de yani nerdeyse bir yıldır o tedarikçi çocukla hiçbir iletişimim olmadı. Ayrıldıktan sonra sosyal medyadan stalkladım ve şuan sevgilisi olduğunu öğrendim.
Ben tekrar bu çocukla iletişime geçmek istiyorum ama kötü niyetle değil. Ben kendimi hatırlatayım, ilişkimin bittiğini bilsin yeter. Ondan sonra o kızla devam ederse zaten yapacak bir şey yok ama böyle hiçbir şey yapmazsam da içimde kalacak sanki bir şeyler. Ortalığı bulandırmak gibi mi olur ama bulanacakta bir şey yok değil mi belki hiç umursamayacak bile?
Bütün yorumlara açığım, yerden yere de vurmayın ihanet yok işin içinde biraz kafam karışır gibi olmuştu o dönem ama hemen toparladım