Sevgilisi olan erkekle iletişim ?

Merhaba kızlar.
Eski işyerimde, tedarikçimiz olan firmada çalışan ve benim de siparişlerle ilgili iletişimde olduğum bir çocuk vardı. Çocuk dediğim de benden bir yaş küçük. Sürekli müşterisi olduğumuz için 3-4 günde bir görüşüyorduk.
Güzel bir enerjisi vardı, şakalaşıyorduk, o gelince havam değişiyordu. O zaman sevgilim olduğu için ikimiz de konuyu ilerletmeden noktayı koymuştum. Zaten aramızda bir şey olduğu da yoktu, bahsettiğim şey sadece ufak şakalaşmalar. Mesela bizim siparişler büyük kolilerde geliyordu ve benim görevim de gelen kolileri kontrol etmek, içindeki ürüne açıp bakmak vs. Kolileri sıkı bantladıkları için bazen yumruk bile atsam zorlanıyordum açmakta, o yardımcı oluyordu, ben de takılıyordum ne kadar güçlü olduğuyla ilgili, o da ‘Kaslarıma bak’ der gibi kollarını gösteriyordu gülüp geçiyorduk ya da bazen yoğun olduğum günlerde, onun yanıma gelip ‘Gel seni kaçırayım çok bunalmışsın burda’ diye laf atması hoşuma gidiyordu. Ne bileyim ismimi kendi yorumunu katarak söylüyordu falan.
Ben o sıra evlilik teklifi almıştım ve bu çocuğun da bilmesi gerektiğini düşündüm çünkü bakışmalarımız, gülüşmelerimiz suçlu hissettirmeye başlamıştı.
En son gelişinde parmağımdaki yüzüğü tabiri caizse gözüne soktum, o da sordu zaten ‘Yüzük ne öyle?’ diye. Evlilik teklifi aldığımı söyledim yüzü düştü ve konuşmayı kısa tuttu. Birkaç gün sonra da ben işten ayrıldım daha iyi bir yere geçtim ama işten ayrılmamın bu çocukla ilgisi yoktu.
Benim ciddi ilişkim 2 ay önce bitti ve tamamen ayrıldık. Bu süreçte de yani nerdeyse bir yıldır o tedarikçi çocukla hiçbir iletişimim olmadı. Ayrıldıktan sonra sosyal medyadan stalkladım ve şuan sevgilisi olduğunu öğrendim.

Ben tekrar bu çocukla iletişime geçmek istiyorum ama kötü niyetle değil. Ben kendimi hatırlatayım, ilişkimin bittiğini bilsin yeter. Ondan sonra o kızla devam ederse zaten yapacak bir şey yok ama böyle hiçbir şey yapmazsam da içimde kalacak sanki bir şeyler. Ortalığı bulandırmak gibi mi olur ama bulanacakta bir şey yok değil mi belki hiç umursamayacak bile?

Bütün yorumlara açığım, yerden yere de vurmayın ihanet yok işin içinde biraz kafam karışır gibi olmuştu o dönem ama hemen toparladım
Allah sizin gibilerden korusun ne insanlar var ya sanki başka erkek yok ya sevgilisi olana yazıcaksın

söylenecek söz yok insanlıktan nasibini almış birisine zaten ne söyleyebiliriz ki şu yazdıklarınıza . Umarım kalbınızın ekmeğini yersiniz kendınız gibilerle karşılaşırsınız :) dua mı beddua mı karakterinden kendin seç .
ben dua ettim 🤲🤣

Peki şunu hiç düşündünüz mü? Hani 'evlilk teklifi aldığımı söyleyince yüzü düştü' dediniz ya belki de hayalkırıklığından değil de sizin hakkınızda kötü düşündüğü için yüzü düştü. Ciddi ilişkisi olduğu halde flört eden biriymiş diye kendisine kızdı belki nasıl böyle biriyle flörtleştim diye. Sevgilisi olmasaydı bile yazarsanız sizin hakkınızda zaten iyi düşünmeyecektir ki zaten.

Merhaba kızlar.
Eski işyerimde, tedarikçimiz olan firmada çalışan ve benim de siparişlerle ilgili iletişimde olduğum bir çocuk vardı. Çocuk dediğim de benden bir yaş küçük. Sürekli müşterisi olduğumuz için 3-4 günde bir görüşüyorduk.
Güzel bir enerjisi vardı, şakalaşıyorduk, o gelince havam değişiyordu. O zaman sevgilim olduğu için ikimiz de konuyu ilerletmeden noktayı koymuştum. Zaten aramızda bir şey olduğu da yoktu, bahsettiğim şey sadece ufak şakalaşmalar. Mesela bizim siparişler büyük kolilerde geliyordu ve benim görevim de gelen kolileri kontrol etmek, içindeki ürüne açıp bakmak vs. Kolileri sıkı bantladıkları için bazen yumruk bile atsam zorlanıyordum açmakta, o yardımcı oluyordu, ben de takılıyordum ne kadar güçlü olduğuyla ilgili, o da ‘Kaslarıma bak’ der gibi kollarını gösteriyordu gülüp geçiyorduk ya da bazen yoğun olduğum günlerde, onun yanıma gelip ‘Gel seni kaçırayım çok bunalmışsın burda’ diye laf atması hoşuma gidiyordu. Ne bileyim ismimi kendi yorumunu katarak söylüyordu falan.
Ben o sıra evlilik teklifi almıştım ve bu çocuğun da bilmesi gerektiğini düşündüm çünkü bakışmalarımız, gülüşmelerimiz suçlu hissettirmeye başlamıştı.
En son gelişinde parmağımdaki yüzüğü tabiri caizse gözüne soktum, o da sordu zaten ‘Yüzük ne öyle?’ diye. Evlilik teklifi aldığımı söyledim yüzü düştü ve konuşmayı kısa tuttu. Birkaç gün sonra da ben işten ayrıldım daha iyi bir yere geçtim ama işten ayrılmamın bu çocukla ilgisi yoktu.
Benim ciddi ilişkim 2 ay önce bitti ve tamamen ayrıldık. Bu süreçte de yani nerdeyse bir yıldır o tedarikçi çocukla hiçbir iletişimim olmadı. Ayrıldıktan sonra sosyal medyadan stalkladım ve şuan sevgilisi olduğunu öğrendim.

Ben tekrar bu çocukla iletişime geçmek istiyorum ama kötü niyetle değil. Ben kendimi hatırlatayım, ilişkimin bittiğini bilsin yeter. Ondan sonra o kızla devam ederse zaten yapacak bir şey yok ama böyle hiçbir şey yapmazsam da içimde kalacak sanki bir şeyler. Ortalığı bulandırmak gibi mi olur ama bulanacakta bir şey yok değil mi belki hiç umursamayacak bile?

Bütün yorumlara açığım, yerden yere de vurmayın ihanet yok işin içinde biraz kafam karışır gibi olmuştu o dönem ama hemen toparladım
Sevgilisi olan erkeklere ilismeyin

Yazıyı yazdım kenara çekildin linç yorumlarını mı okuyorsun? Ihh de de burda olduğunu anlayalım ne de olsa iyi becerdiğin bişey gibi😆 Neden cevap yazmıyorsun mesajlarımıza. Şimdi bu tedarikçi çocuk sana aşıkmıydıda seni görsün boşa çıktığını bilsinde ayrılırsa hemen bana geri döner yeni bi başlangıç yaparız diyosun? Adam seninle eğlenmiş sadece sen onunla flört etmeyi sevmişsin yani biz ne desekte sen durmayacak bi şekilde kendini gösterecek gibisin. Karşı tarafın profili açık görebildiğine göre o da enteresan.. Eğer profili açıkta kız arkadaşını paylaşıyorsa onu gerçekten seviyor demektir çünkü hiç bir erkek öylesine sevgili olduğu bir kadını instasında paylaşmaz. Göster kendini istersen ama bi iş çıkacağını sanmıyorum. Olumlu bir sonuç alırsan mutlaka yaz bu konu halka malolmuş bir konu bu güne bu gün artık🫢😀
Cevap verilecek bir yorum yok ki ilk sayfalarda verdim ayrıca onun dışında aynı yorumlar zaten. Klasik herkes çok masum çok ilkeli çok sütten çıkmış ak kaşık olduğu için burda gelip ahlak, etik falan filan diyerek ne kadar iyi insan olduklarını gösteriyorlar, kim bilir kimilerinin kırdığı fındık bini aşmıştır ama gelmiş burda şov yapıyor neyine cevap vereyim tamam en doğru sizsiniz. Yapıp yapmamakta kararsız kalmıştım ve yapmamaya karar verdim konu benim için kapandı yani ama yine de ego tatmini, ahlaklı insan gösterileri için piste alalım herkesi ahahsha

Yüzüksüz foto gönderin, bir sonrakine kadar boşum, kendimi sana rezerve ediyorum yazın. Sevgilisi ilişkisi falan bunlardan size ne? Belki mutlu, belki evlilik yolunda falan bunların anlamı yok. Sadece siz varsınız, siz bir haber salınca hemen gelmesi lazım.

Bir psikoloğa gidin ve bende niye utanma arlanma yok diye araştırın. Sonucunu buraya yazın, biz de bilelim niye yokmuş.

Cevap verilecek bir yorum yok ki ilk sayfalarda verdim ayrıca onun dışında aynı yorumlar zaten. Klasik herkes çok masum çok ilkeli çok sütten çıkmış ak kaşık olduğu için burda gelip ahlak, etik falan filan diyerek ne kadar iyi insan olduklarını gösteriyorlar, kim bilir kimilerinin kırdığı fındık bini aşmıştır ama gelmiş burda şov yapıyor neyine cevap vereyim tamam en doğru sizsiniz. Yapıp yapmamakta kararsız kalmıştım ve yapmamaya karar verdim konu benim için kapandı yani ama yine de ego tatmini, ahlaklı insan gösterileri için piste alalım herkesi ahahsha
İnsanın herkesi kendisi gibi sanması yanılgısına düşmüşsün.

Konu sahibinin son yorumunu okuyunca fikrimi değiştirdim. Bence yazmalısınız. Bakalım kafası karışacak mı, bakalım sizin için sevgilisini terk etmeyi bir an bile düşünecek mi? Eğer bunu bir an bile aklından geçirirse diğer kadına büyük bir iyilik yapmış olursunuz. Siz de yeni dream couple olursunuz. Çünkü kesinlikle aynılar aynı yerde olmalı.
Son bir şey daha: hiçbirimiz sütten çıkmış ak kaşık değiliz, çoğumuz hayatımız boyunca birçok hata yaptık. Belki istemeden başkalarının canını da yaktık. Ama ahlaksızca fikirleri bu kadar şirinleştirmek, başkalarının üstüne basmak konusunda bu kadar pervasız olmak ve sonra da yüzsüzce “aman sanki siz çok rörörö” demek, kötülüğün sıradanlığına mükemmel bir örnek.

Yahu bu adam senin bir mesajınla ilişkisini bitirip sana koşacaksa bu adama nasıl güveneceksin bundan sonra? Aa ama tabii ego tatmini daha büyük olacak, bana çok aşıktı zaten ben farklıyım, o kızı sevmiyordu demek ki vs tatmin olacaksın. Başkasının ilişkisine 3.şahıs olarak dahil olan insanların bi tarafları kalkıyor bu yüzden. Kendilerinin çok karşı koyulamaz filan olduklarını sanıyorlar ama asıl çürük elmayı topladıklarından haberleri olmuyor.

Konu başlığınız sevgilisi olan erkekle iletişim. Herkes çok masum değil ama bunu da her gün yapmıyordur. İnsanlar bir günde nikahlanmıyor. Yaşıyorlar, davranışlarını gözlemliyorlar birbirlerine alışıyorlar, ondan sonra evlilik kararı alıyorlar. Bu dönemde araya girip ben burdayım demeyi hak görüyorsunuz kendinize. Belki adam size yüz vermeyecek ama sevgilisi yine de şüphelenecek güveni sarsılacak ayrılacak. Karısı değil nasılsa demek çok mu ahlaklı sizce? Yazdıklarınızdan bu adamın evli olması bile sorun değil gibi görünüyor. İlişkiye bağlılığa sadakate saygınız yok mu?

E ne bekliyordunuz ki? Davranış yanlış bir davranış, tabii ki herkes yapma diyecek.

Ben kendi adıma her zaman ahlak abidesi gibi davranmadım, öyle bir iddiam zaten yok. Bile bile kimseye zarar vermeye çalışmadım sadece.
Ama burada göz göre göre, baştan yanlış olan bir davranışa da "go girl!" diyemem.
O zaman kocamı aldatacağım diyene "amaan yap canım elinin kiri" falan da denmesi lazım, ahlak ve etiği temel alarak yorum yapmayacaksak.

Aklınızdan geçmiştir, anlarım, yapmadan önce tartmışsınız, o da okey. Ama destek bulamayınca da bu fikrinizi yanlış bulan insanlara sataşmanın anlamı yok ki. Sonuçta konunun özü bile isteye eski bir flörtünüzün mevcut ilişkisini baltalayıp baltamamanız.

E ne bekliyordunuz ki? Davranış yanlış bir davranış, tabii ki herkes yapma diyecek.

Ben kendi adıma her zaman ahlak abidesi gibi davranmadım, öyle bir iddiam zaten yok. Bile bile kimseye zarar vermeye çalışmadım sadece.
Ama burada göz göre göre, baştan yanlış olan bir davranışa da "go girl!" diyemem.
O zaman kocamı aldatacağım diyene "amaan yap canım elinin kiri" falan da denmesi lazım, ahlak ve etiği temel alarak yorum yapmayacaksak.

Aklınızdan geçmiştir, anlarım, yapmadan önce tartmışsınız, o da okey. Ama destek bulamayınca da bu fikrinizi yanlış bulan insanlara sataşmanın anlamı yok ki. Sonuçta konunun özü bile isteye eski bir flörtünüzün mevcut ilişkisini baltalayıp baltamamanız.
Ben bana çanak tutun da bu naneyi yiyeyim demiyorum. Bana da yanlış geldiği için buraya sormak istedim ama başka yerlere çekildi. Sanki ben çocuğun iradesini bağlayacağım büyüleyeceğim de o kızı bırakıp bana gelecek ki konuyu açarken daha yazdım. O kızla devam ederse de eder nasip yapacak bir şey yok diye. Napıyorum ben zorla mı ayırıyorum? Kıza kumpas mı kuruyorum? Adam belki gerçekten çok seviyor ve dediğim gibi beni umursamayacak bile. Bu yorumlarda bu kadar ahkam kesilecek kadar ne yapmışım yani? Sanırsın evli adamla yattık yuva yıktık dramatize edilen nedir yani hayret bişey gerçekten altı üstü böyle böyle bir şey düştü aklıma ne yapayım diye sordum eyleme geçmiş bir şey bile değil meğerse millet günah çıkarmaya yer arıyormuş Allah akıl fikir versin

Ben bana çanak tutun da bu naneyi yiyeyim demiyorum. Bana da yanlış geldiği için buraya sormak istedim ama başka yerlere çekildi. Sanki ben çocuğun iradesini bağlayacağım büyüleyeceğim de o kızı bırakıp bana gelecek ki konuyu açarken daha yazdım. O kızla devam ederse de eder nasip yapacak bir şey yok diye. Napıyorum ben zorla mı ayırıyorum? Kıza kumpas mı kuruyorum? Adam belki gerçekten çok seviyor ve dediğim gibi beni umursamayacak bile. Bu yorumlarda bu kadar ahkam kesilecek kadar ne yapmışım yani? Sanırsın evli adamla yattık yuva yıktık dramatize edilen nedir yani hayret bişey gerçekten altı üstü böyle böyle bir şey düştü aklıma ne yapayım diye sordum eyleme geçmiş bir şey bile değil meğerse millet günah çıkarmaya yer arıyormuş Allah akıl fikir versin

Yoo hiçbir yere de çekilmemiş herkes ne düşündüyse onu yazmış. Madem ağır gelecek yazılanlar konu açma o zaman. Yazanlara da aklınca laf sokmaya çalışıyorsun, herkesi kendin gibi zannetme, çok şükür dürüst karakterli bir sürü insan var hala dünyada, dünya da onların hatrına dönüyor zaten.

Yoo hiçbir yere de çekilmemiş herkes ne düşündüyse onu yazmış. Madem ağır gelecek yazılanlar konu açma o zaman. Yazanlara da aklınca laf sokmaya çalışıyorsun, herkesi kendin gibi zannetme, çok şükür dürüst karakterli bir sürü insan var hala dünyada, dünya da onların hatrına dönüyor zaten.
Gözlerim yaşardı ya helal olsun ne kadar dürüstsünüz siz öyle. Siz de olmasanız dünya dönmeyecek baksanıza

Şu anki eşimin tanıştığımız zaman kız arkadaşı olduğunu öğrendiğim an çalıştığı yere gitmeyi kesmiştim.
Çok beğenmiştim kendisini arkadaşları sevgilisi var deyince geri çekildim ve kısmet değilmiş dedim.
Karakterli bir insan olarak...
Çok daha sonra aylar sonra başka bir mevzu yüzünden denk geldik. Tamamen tesadüf. Kader mi denilir bilmiyorum...
Ayrılmışlar konuşmak istedi çok yeni ayrıldığı için yine reddettim. Arkadaş olarak sohbet edelim sen biraz sindir belki barışmak isteyeceksiniz arada ben kırılmak istemem dedim. Üstüne iki ay sonra falan biz konuşmaya başladık ve evlendik

Back
X