- 3 Kasım 2007
- 877
- 308
- 648
- 35
- Konu Sahibi DUYGUCIKMAZI
olabilir .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hic belli olmuyor...bazen dogru cikiyor 2.esin daha mutlu olmasi...kısmen doğru sanırım.. 1. evlilikte yapılan hatalar 2. de yapılamayabiliniyor.. CADIARZU ya da tam tersi oluyor.. kısmet işte.. :1closedeyes:
buna benzer bende bi örnek vermek istiyorum..ilk evliliginde olan esini en basit yerleri bile gezdirmeyen götürmeyen herif...2.karisini el üstünde tutuyo..her yere götürüyo tatile denize...kadin nereye isterse gezdiriyo...zaman geciyo..2.esiyle mutsuz oldugunu anliyo..ilk esinin deyerini sonradan anliyo...sonra 2.esine diyebiliyorki..sana yaptigimi ilk esime yapsaydim dünyanin en mutlu insani olurdum :çok üzgünüm:kayınpederim 40 yıllık karısını -rahmetli kayınvalidemi- bir güne bir gün parka bile götürmemişken; 2 yıl önce evlendiği karısını 70 yaşından sonra güney sahillerinde gezdiriyor.
40 yıllık karısı görümceleri tarafından tartaklanıp aşağılanırken; 2 yıl önce evlendiği karısına bize teyze bile dedirtmiyor. abla diyecekmişiz kadın kendsini yaşlı hissediyormuş o zaman.
40 yıllık karısına parayı kuruşla sayıp verirken, 2 yıl önce evlendiği karısından harçlık alıyor.
daha çok örnek verebilirim.
hikmet adamda mı yoksa 2.kadında mı bilemedim ama bizdeki durum budur..
bence de doğru bi düşünce bu
dayım ikinci evliliğini yaptı ve karısına resmen tapıyor
ilk eşine böyle davransa evlilikleri bitmezdi heralde
olabilir .
iilkinin acısını ikincisinden çıkarmak istedikleri için olabilirbilmiyorumkismile
veya 2. evlilikte artık daha yere basan kararlar alınıyor. ilk evliliklerde genelde aşk kör eder ya gözlerieyvahedigeldismile
evlenmeden önce evlendirip boşasak mı mafoldumben
aslında birazda huy meselesidir belki ama çevremde gördüğüm 2. evliliğini yapmış çiftleri daha mutlu
görüyorum bide ilk evliliklerine tanık olunca şaşırıyor insan tabi
özellikle karısı ölüp 2. eşleri olan erkekler onların daha çok nazını çekiyor gibi...
eşimin arkadaşının annesi öldü
babası hemen çok daha genç biriyle evlendi evlendiği kadın evlenirken araban yoksa evlenmem
bide beni otobüslerde mi süründürücen demiş adam da ertesi gün sıfır araba almış
eşimin arkadaşı benim annem araba olmadığı için hastaneye gidemedi öldü dedi
daha üstüne yaptığı evler ve aldığı altınları saymıyorum ...
duygucum tşk ederim güzel konuu acmışın
benim etrafımda değil yakınım amcam üç evli eşleride üçüde sağ üçüde genç güzel ama en son eşi alzemir oldu ne amcamı hatırlıyor nede çoçuklarınııı ve en büyük yengem gelmiyor amcamın yanına ikinci eşde gelmiyor
amcam üçünçü alzemir olan eşle perişan .
ve diyorki keşke hiç evlenmeseydim bi eş neyime yetmiyorkiii diyorr
amcamın bu pişmanlığı var işde akannehir
kayınpederim 40 yıllık karısını -rahmetli kayınvalidemi- bir güne bir gün parka bile götürmemişken; 2 yıl önce evlendiği karısını 70 yaşından sonra güney sahillerinde gezdiriyor.
40 yıllık karısı görümceleri tarafından tartaklanıp aşağılanırken; 2 yıl önce evlendiği karısına bize teyze bile dedirtmiyor. abla diyecekmişiz kadın kendsini yaşlı hissediyormuş o zaman.
40 yıllık karısına parayı kuruşla sayıp verirken, 2 yıl önce evlendiği karısından harçlık alıyor.
daha çok örnek verebilirim.
hikmet adamda mı yoksa 2.kadında mı bilemedim ama bizdeki durum budur..
buna benzer bende bi örnek vermek istiyorum..ilk evliliginde olan esini en basit yerleri bile gezdirmeyen götürmeyen herif...2.karisini el üstünde tutuyo..her yere götürüyo tatile denize...kadin nereye isterse gezdiriyo...zaman geciyo..2.esiyle mutsuz oldugunu anliyo..ilk esinin deyerini sonradan anliyo...sonra 2.esine diyebiliyorki..sana yaptigimi ilk esime yapsaydim dünyanin en mutlu insani olurdum :çok üzgünüm:
Bizim komşumuzun karısı duyumlara göre Borca giriyor, kocasının tepkisinden korkup intihar ediyor ve ölüyor..adam 2. yle evleniyor, kadın kraliçeler giBi.. ilginçç..
Benim amcamın 2.evliligi evet huylu huyundan vagzecmedi ..Tam gaz o zaman ne yapıyorsa gene yapıyor .. Ama gercekten bu esi daha kıymetli bir dedigini iki etmez digerini parasız bırakırdı .. Bunu paraya bogar .. En lüks yerlerden giydirir .. :1closedeyes:
Katılmıyorum.
Bu insanın kişiliği ile ilgili..İlk eşiyle mutluluğu yakalayan çok insan var..
hic belli olmuyor...bazen dogru cikiyor 2.esin daha mutlu olmasi...
bazende kisilige bagli olan birsey..adamin kisiligi bozuksa isterse 10 evlilik yapsin..yine 10.kadinin deyerini bilmez...karekter kisilik meselesi..kimi hayattan ders alir...kimi mezara kadar hata yapmaya doymaz...bende esimin 2.esiyim...oda benim 2.esim..cokda iyi anlasiyoruz mutluyuz.....
Olan ilk eşe oluyor yazık.Bütün cefayı çekiyorlar.Ama hiç.Bizim de mahallede bir adam var afedersiniz tam bir ayı:)Eşi öldü başka bir kadınla evlendi.Romanyalı mı ne?Şimdi adam ev işi bile yapıyormuş o kadar yani...
erkek kadının değerini daha geç anlayıp daha geç yontulan bir yaratık olduğu için, ikincide ancak anlıyor değerini. hatta başından evlilik değil, sorunlu bir ilişki geçmişse bile kıymeti daha iyi anlayabiliyor. gözlemlerim böyle.
erkek ikinci eşini aşk evliliği olarak mı yapıyor yoksa eşi vefat edince yanlız kalmamak evinde düzen içinde yaşamak için mi yapıyor bunlar önemli. hele adam yaşlıysa kadın bunu bırakmasın diye iyi yaşatmaya çalışıyo bırakırsa kim yapar yemeğini ütüler gömleğini sempatiksalakcinni
Bence mevzu ikinci eş falan olmak değilde kadının kendini ağırdan satması. Ağırdan satmak lafı yanlış anlaşılmasın yani kadın kendi değerini öyle bir bildiriyor ki karşısındakine, ne dert ne cefa çekiyor. İster birinci ister ikinci olsun bence durum böyle.