arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, kafam inanılmaz karışıktı ve artık acaba bende mi bir sorun var? diğer kadınlar da bu kadar kurcalar mıydı? korkup tedirgin olur muydu? diye kendi kendimi yiyor bir bakıma da suçluyordum.ki karşı taraf da suçluyordu beni, diğer kadınlar senin gibi değil şuan çıksam imkanlarım iyi bir sürü kadın bunu dert etmez diyordu. ama görüyorum ki endişelerimde sanırım haklıyım. çocuk ve yeni eş arasında denge kurma konusunda hayatımdaki insanın başarılı olabileceğine bugüne kadar emin olamadim. evlilik ciddi bir şey, boşanma da öyle. olan sadece çocuklara oluyor derler ama aslında anneye de babaya da oluyor.inşallah hepimizin karşısına doğru insanlar çıkar, evlenip boşanmak bir yere kadar ama ben dahil çocuk yapmayanlar için bugüne dek yaşadıklarımdan yola çıkarak şunu söylemeliyim. Acele etmeyin. Hayatınız sonsuza dek değişiyor boşansanız da evlenseniz de değişiyor.. herkese yuvasında huzur diliyorum. Sanırım bana düşen sevgimi kalbime gömüp bir çocugun daha ilerde babasız annesiz kalmaması için geri çekilmek. nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum ama elimden geleni yapacağım.. bunda da bir hayır vardır elbet.