2. es olma yolunda

Bu sorunları derinden yaşamış biri olarak söylüyorum kesin ve net ayrılın.
Evlenince çok çaresiz ve mutsuz hissedeceksiniz ikinci bir seçeneğiniz yok ayrılın.
Konuşulan şartlar, anlaşmalar hepsi göz boyama erkekler çocuklarıyla yeterince ilgilenmiyor çok üzülürsün.

bir insan en büyük kötülüğü kendine etmemeli.
ortada 3 kişinin çarpık ilişkisi ve bir çocuk varken, kaldı ki ilgisiz yetişmiş bir çocuk, bu ateşin içine asla kendimi atmazdım.
zaten adam da sorunlu. hiç bulaşma derim ben.

Bu sahisla evlenmek zorundamisin? Neden agrimayan basini agritmak istiyorsun? Kimseyle "ben evlendikden sonra degistirim" ya da " evlenince degisir" gibi dusuncelerle rvlenmeyin zira ben degiseni ne duydum ne de sahit oldum. Evlilik yurutmek cok ama coook zor Bir de bile bile bu ise sorunlu biriyle girismek cok yanlis.

Siz bile bile lades olursunuz. Simdi "Ben alistim hareketlerinr" bir sene sonra "dayanamiyorum artik" olur ve burda siz de baslarsiniz konu acmaya. Akliniz varsa kendinizi bu duruma sokmayin. Erkekmi kalmadi? Kendinize biraz deger verin sevin kendinizi. Anladigim kadariyla mecbur degilsiniz o halde mazosistmisiniz siz anlamadim.

siz erkek arkadaşınızı çok seviyorsunuz ki olumsuz yönlerine rağmen yıllardır berabersiniz ve evliliği düşünüyorsunuz
peki çocuğunu seviyor musunuz? o da sizi seviyor mu? bu önemli. eğer cevabınız evetse bence evlenebilirsiniz. illa ki sorunlar çıkacak insanlar kendi çocuklarıyla da yaşıyor bu sorunları ama bilmiyorum ben olumsuz bakmak istemiyorum.

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, kafam inanılmaz karışıktı ve artık acaba bende mi bir sorun var? diğer kadınlar da bu kadar kurcalar mıydı? korkup tedirgin olur muydu? diye kendi kendimi yiyor bir bakıma da suçluyordum.ki karşı taraf da suçluyordu beni, diğer kadınlar senin gibi değil şuan çıksam imkanlarım iyi bir sürü kadın bunu dert etmez diyordu. ama görüyorum ki endişelerimde sanırım haklıyım. çocuk ve yeni eş arasında denge kurma konusunda hayatımdaki insanın başarılı olabileceğine bugüne kadar emin olamadim. evlilik ciddi bir şey, boşanma da öyle. olan sadece çocuklara oluyor derler ama aslında anneye de babaya da oluyor.inşallah hepimizin karşısına doğru insanlar çıkar, evlenip boşanmak bir yere kadar ama ben dahil çocuk yapmayanlar için bugüne dek yaşadıklarımdan yola çıkarak şunu söylemeliyim. Acele etmeyin. Hayatınız sonsuza dek değişiyor boşansanız da evlenseniz de değişiyor.. herkese yuvasında huzur diliyorum. Sanırım bana düşen sevgimi kalbime gömüp bir çocugun daha ilerde babasız annesiz kalmaması için geri çekilmek. nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum ama elimden geleni yapacağım.. bunda da bir hayır vardır elbet.

Back
X