2. eşi kabullenmek kolay mı ?

yok artık...

bu nedir anlamıyorum...

bu konunun kapatılmasını sadece konu sahibi mi istiyor?

bence kötü örnek oluyor topluma..

neyine güvenip boşandın ha boşandın niye hönkürüyosun ben kendime güvenemediğim için boşanmadım ahkam kesmekle olmuyo sen değil o seni boşamıştır öyle gözüküyo canımmm

Ben bu konuyu okuyana dek ne kadar eksik mişim arkadaşlar.O ben ki hayatımın 10 yılını çöpe attım aldatılmaya razı gelemediğim için, ben nasıl bir kadınım ya :60::60::60::60::60:

Valla şaka bir yana durum akıllara zarar.Bu arkadaş gibi kadınlar var oldukça biz daha çoookkkk dövünürüz. Konu sahibesi arkadaşa diyecek tek şeyim var. Burası KADINLAR KULÜBÜ. Bizler kadınız ve bununla gurur duyuyoruz.Zaman zaman hatalar da yaparız ama biz erkeklerin paspası değiliz. Bu yüzden seni anlamamız mümkün değil. Ancak bir erkek kulübüne üye olursan acayip itibar görürsün.Rabbim akıl fikir versin.

bu adam sana az yapmış ,sen ona izin vermiyorsun diye ,ona sarma diye sana da bi tane bulup hadi mutlu mesut yaşayalım derse ne yapacaksın,sanırım ne demek istediğimi anladın,malum bunca iğrençliği yapan adam neden yapmasın..ama pardon iğrençlikleri yapan kocanız mıydı

bence size az bile yapmış

neyine güvenip boşandın ha boşandın niye hönkürüyosun ben kendime güvenemediğim için boşanmadım ahkam kesmekle olmuyo sen değil o seni boşamıştır öyle gözüküyo canımmm

eminim pişmandır keşke herşeyini kabul edipte otursaydım şimdi ağlamazdım diyen arkadaşlarımda var benimde ortada kalıp çocuklarından ayrılan babasının evinde huzuru olmayan kızlar kızlar kendinize gelin kalbinizden geçenle ağzınızdan çıkanlara bir bakın hangisi doğru

gurur ve onurun ne anlama geldigininden bihaber olan sen
hangi yuzle cemkirip bu mesajlari yazabiliyorsun?
kendini asmissin!
kendine saygin yok!

ucumuz mutlu mesut yasayalim diyen o herifin yasini tutup
o kadinla arasi bozulunca zil takip oynayan sana saygi duyulmasinimi bekliyorsun?

cahil soyka hem kanunen suc!
hem diinen yasak bir seyi esin yapiyor

kangren olmus kadinligin onurun gururunu hice sayip
herifin yaralarini sarmakla mesgul olacaksin
sonra gidip elin cocuklarina yardimcimi olacaksin?
kendi cocuklarin varmi?
onlara karsi hicmi saygin yok?
babasiz buyumesin edebiyatini ebene anlat
burda onurunu kurtarmis
kadinlik gururunu ustun tutmus kadinlara laf soyleme hakkina sahip degilsin

burda aldatilan kadinlar en azindan
kocalari yuzsuz yuzsuz ucumuz mutlu yasayalim demediler
ya pisman oldular ya bir sekilde yuvalarina sahip ciktilar
seninkinin yaptigi nedir?
kendisinden bes yas buyuk dedigin kadina kor kutuk asik olmus
seni yedekte tutmus
nasil olsa gurursuz