Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağolun cevap verdiğiniz içinFiziksel özellikleri itibariyle anne ve babaya benzeyen donörler seçiliyor diye biliyorum süreç bu şekilde ilerliyor
Merak ettikleriniz nedir?sağolun cevap verdiğiniz için
doktor kıbrısa yönlendirdi. süreç başlayacak ama içimizin rahat etmesi için biraz bilgi almak istiyorum.somut bişeyler yani anneden yüzde kaç alır falanÇünkü donasyon ülkemizde yapılmıyor. Çok nadirdir burda ve aktif değillerdir.
Çok eski topikler var burda aslında kurclarsanız bulursunuz.doktor kıbrısa yönlendirdi. süreç başlayacak ama içimizin rahat etmesi için biraz bilgi almak istiyorum.somut bişeyler yani anneden yüzde kaç alır falan
şöyle bir baktım ama bulamadımÇok eski topikler var burda aslında kurclarsanız bulursunuz.
şöyle bir baktım ama bulamadım
teşekkürlerYumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek
Bu konu başlığı erken menapoza girmiş, kendi yumurtası olmayan, kendi yumurtası olsa bile eşinde hiç sperm olmadığı için yine çocuk hasreti çeken anne adaylarına da bir nebze sanal umut olacaktır. Hayattaki en büyük zorluk olan çocuk hasretimizle tüm duygu ve düşüncelerinizi paylaşmaya davet...www.kadinlarkulubu.com
En büyük topik bu. Kişilere ulaşamazsınız muhtemelen ama 95bine yakın mesaj var. Belki son sayfalardan aktif birilerine ulaşırsınız.
Normal yolla mi hamile kalıp sonrası kaybetti bebekleriniarkadaşlar 2evladını aynı anda kaybeden bir anne yumurta donasyonu yaptırmaya karar verdi. yumurta donasyonunda genetik neleri alıyor gerçekten konuyla bilgisi olan kişiler lütfen yardımcı olun.
Bu kararı vermek anne için çok zor ama hayata tutunmak için![]()
evet asrın felaketinde kaybetti adıyamanda 2 genç evladınıNormal yolla mi hamile kalıp sonrası kaybetti bebeklerini
Allah rahmet eylesinevet asrın felaketinde kaybetti adıyamanda 2 genç evladını
evet en ağır acı Rabbim sabırlar versin. kıbrısta yapılacak süreç hakkında bilgi ve anneden genetik faktörleri yüzde kaç alıyorAllah rahmet eylesin
Evlât acısı zor sabırlar diliyorum
Fakat donasyon ülkemiz de ve çok fazla ülke de yasak bunu iyi düşünmek gerek hemde çok fazla düşünmek gerek
Hic bir bilgim yok bu konuyla ilgilievet en ağır acı Rabbim sabırlar versin. kıbrısta yapılacak süreç hakkında bilgi ve anneden genetik faktörleri yüzde kaç alıyor
rahminde ve karnında taşıyacak olan annenin damarlarıyla beslenecek olan bebeğin anneyle hiç birşey almayacak mı?Anneden bişey almıyor bebek tamamen başka bir kadının ve kişinin eşinin bebeği oluyor
dnasının yarısı başka kadından olacak yarısı babasındanrahminde ve karnında taşıyacak olan annenin damarlarıyla beslenecek olan bebeğin anneyle hiç birşey almayacak mı?
Hayır uğramaz yumurta ve sperm kime aitse onların genetik materyaliyle devam eder yani döllenme olduğunda DNA neyse doğana kadar da o.dnasının yarısı başka kadından olacak yarısı babasından
Homer Simpson yumurta donasyonunda embriyo tutunduğu ortamda gelişirken dna değişime uğrar mı başlangıçta aldığı kromozomsal özelliklerle mi ilerler?