• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 evladını kaybeden biri yumurta donasyonu bilgisi

umutcann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2021
114
29
48
30
arkadaşlar 2evladını aynı anda kaybeden bir anne yumurta donasyonu yaptırmaya karar verdi. yumurta donasyonunda genetik neleri alıyor gerçekten konuyla bilgisi olan kişiler lütfen yardımcı olun.
Bu kararı vermek anne için çok zor ama hayata tutunmak için:(

Fiziksel özellikleri itibariyle anne ve babaya benzeyen donörler seçiliyor diye biliyorum süreç bu şekilde ilerliyor

Çünkü donasyon ülkemizde yapılmıyor. Çok nadirdir burda ve aktif değillerdir.

Çünkü donasyon ülkemizde yapılmıyor. Çok nadirdir burda ve aktif değillerdir.
doktor kıbrısa yönlendirdi. süreç başlayacak ama içimizin rahat etmesi için biraz bilgi almak istiyorum.somut bişeyler yani anneden yüzde kaç alır falan

doktor kıbrısa yönlendirdi. süreç başlayacak ama içimizin rahat etmesi için biraz bilgi almak istiyorum.somut bişeyler yani anneden yüzde kaç alır falan
Çok eski topikler var burda aslında kurclarsanız bulursunuz.

şöyle bir baktım ama bulamadım

En büyük topik bu. Kişilere ulaşamazsınız muhtemelen ama 95bine yakın mesaj var. Belki son sayfalardan aktif birilerine ulaşırsınız.

En büyük topik bu. Kişilere ulaşamazsınız muhtemelen ama 95bine yakın mesaj var. Belki son sayfalardan aktif birilerine ulaşırsınız.
teşekkürler

arkadaşlar 2evladını aynı anda kaybeden bir anne yumurta donasyonu yaptırmaya karar verdi. yumurta donasyonunda genetik neleri alıyor gerçekten konuyla bilgisi olan kişiler lütfen yardımcı olun.
Bu kararı vermek anne için çok zor ama hayata tutunmak için:KK43:
Normal yolla mi hamile kalıp sonrası kaybetti bebeklerini

evet asrın felaketinde kaybetti adıyamanda 2 genç evladını
Allah rahmet eylesin

Evlât acısı zor sabırlar diliyorum
Fakat donasyon ülkemiz de ve çok fazla ülke de yasak bunu iyi düşünmek gerek hemde çok fazla düşünmek gerek

Allah rahmet eylesin

Evlât acısı zor sabırlar diliyorum
Fakat donasyon ülkemiz de ve çok fazla ülke de yasak bunu iyi düşünmek gerek hemde çok fazla düşünmek gerek
evet en ağır acı Rabbim sabırlar versin. kıbrısta yapılacak süreç hakkında bilgi ve anneden genetik faktörleri yüzde kaç alıyor

evet en ağır acı Rabbim sabırlar versin. kıbrısta yapılacak süreç hakkında bilgi ve anneden genetik faktörleri yüzde kaç alıyor
Hic bir bilgim yok bu konuyla ilgili
Inşallah normal yolla gebe kalır ve buna hiç gerek kalmaz hemde hiç

rahminde ve karnında taşıyacak olan annenin damarlarıyla beslenecek olan bebeğin anneyle hiç birşey almayacak mı?
dnasının yarısı başka kadından olacak yarısı babasından
Homer Simpson Homer Simpson yumurta donasyonunda embriyo tutunduğu ortamda gelişirken dna değişime uğrar mı başlangıçta aldığı kromozomsal özelliklerle mi ilerler?

dnasının yarısı başka kadından olacak yarısı babasından
Homer Simpson Homer Simpson yumurta donasyonunda embriyo tutunduğu ortamda gelişirken dna değişime uğrar mı başlangıçta aldığı kromozomsal özelliklerle mi ilerler?
Hayır uğramaz yumurta ve sperm kime aitse onların genetik materyaliyle devam eder yani döllenme olduğunda DNA neyse doğana kadar da o.

Back
X