- 23 Eylül 2016
- 45
- 27
- 38
- 33
- Konu Sahibi Tukenecegiz
-
Hayirli geceler arkadaslar, Istanbul'dan merhabalar.
Basimdan bir evlilik gecti. Kotu bir tecrubeydi, uzun surmeden bitti.
Simdi basindan iki evlilik gecmis biriyle bir iliskim var.
Kendisini seviyorum, iyi birine benziyor.
Aileler de haberdar. Artik nasipse aileler de yavas yavas tanisacak.
Ancak ailem, ailesini arastirirken birkac kisiden annesiyle ilgili olumsuz seyler duyuyor (birkac kisiden, bir kisi ise olumlu seyler soyledi). Olumsuz derken anlarsiniz ya, ornegin ukala kadin, karisan kaynana tipi gibi. Fakat sevgilimle ilgili olumlu seyler soyleniyor. Bu durum ailemi ve beni korkutuyor elbette, fakat ben cok on yargili davranmak istemiyorum, tanimak istiyorum ailesini de.
Ailemin tedirginligi beni de geriyor. Bir yandan diyorum ki karismayan kaynana, mukemmel kaynana da zor bulunur, eger eş iyi olursa atlatilir diye dusunuyorum. Diger yandan da iki evlilik yapmis olmasi da elbette korkutuyor. Ama anlattigina gore kendisi elinden geleni yapmis.
Siz olsaniz ne yapardiniz?
Böyle durumlarda bariz bir problem yoksa kimse kötü demez. Kısmet işi karışmak olmaz diye düşünülür.Hayirli geceler arkadaslar, Istanbul'dan merhabalar.
Ancak ailem, ailesini arastirirken birkac kisiden annesiyle ilgili olumsuz seyler duyuyor (birkac kisiden, bir kisi ise olumlu seyler soyledi). Olumsuz derken anlarsiniz ya, ornegin ukala kadin, karisan kaynana tipi gibi. Fakat sevgilimle ilgili olumlu seyler soyleniyor. Bu durum ailemi ve beni korkutuyor elbette, fakat ben cok on yargili davranmak istemiyorum, tanimak istiyorum ailesini de.
Ailemin tedirginligi beni de geriyor. Bir yandan diyorum ki karismayan kaynana, mukemmel kaynana da zor bulunur, eger eş iyi olursa atlatilir diye dusunuyorum. Diger yandan da iki evlilik yapmis olmasi da elbette korkutuyor. Ama anlattigina gore kendisi elinden geleni yapmis.
Böyle durumlarda bariz bir problem yoksa kimse kötü demez. Kısmet işi karışmak olmaz diye düşünülür.
Ama sizin kayınvalide adayına şu huyu kötü denilmiş. Bence çok çok çok dikkate alın.
Hatta bin kez düşünün. Eş adayınızın önceki evlilikleri neden bitmiş?Ben olsam " biz araştırdık annen hakkında böyle diyorlar kafam karıştı derdim"
Bir de ben şöyle düşünürüm hiçbir kadın bıçak kemiğe dayanmadan laylaylom sebeplerden boşanmaz. Hadi ilk evlilik cahilliğine denk geldi 2. Si neden bitmiş.
Siz olsanız ne yapardınız demişsiniz ailem tedirginse ben o işe hiiiiiç bulaşmam.
Ben olsam zor cesaret ederdim evlenmeye. Bir defa boşanınca insan karşı tarafı suçluyor veya hata ettim tanıyamamışım şeklinde düşünebiliyor ama iki evlilik bitiren adamdan ben korkabilirim canım. Boşanma sayısı arttıkça da bir sonraki evliliğin boşanmayla sonuçlanacağı ihtimali de artıyor sanırım. Böyle yazılar istatistikler okumuştum. (kaynak hiç hatırlamıyorum) Yani iyi insansa kadınlar neden bıraktı onu mesela kv yüzünden mi? Veya ikisini de bu adam mı bıraktı? Öyleyse neden? Bilemedim ben cesaret edemezdim ama seninde başından daha önce bir tecrübe geçtiğine göre adımlarını sağlam atarsın diye düşünüyorum. Hakkında hayırlısı olsun inşallahHayirli geceler arkadaslar, Istanbul'dan merhabalar.
Evet sen karar veremiyorsan ailen karar versin ama ben seviyorum evlencem diye inat etme. Onlarin dusuncelerini sana ozgurce soylemelerini sagla.Arkadaslar cok sag olun yorumlariniz icin. Sanirsam aileler tanisirsa kaynana adayini daha iyi taniyabiliriz. Ve tabi ki sevgilimin aile icinde davranislarini. Hayirlisi olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?