- 22 Kasım 2010
- 68
- 48
- 88
- Konu Sahibi Tukenecegiz
-
Evet sen karar veremiyorsan ailen karar versin ama ben seviyorum evlencem diye inat etme. Onlarin dusuncelerini sana ozgurce soylemelerini sagla.
Her zaman soyle dusun. Allah seni birime sakliyor bu yuzden kaybettigine uzulme. Sonra o gelince sukur diyeceksin. Hepimiz ayni seyleri yasadik. Cok sukur nasibimizi bulduk. Aileni dinlemelisin. Senin de bir yazilmisin var sonucta.Haklisin. Orada hata ederim, ailem cok olumsuz konusunca savunmaya gecerim moralim bozuluyor cunku bu sefer canim istemiyor. Onca zaman sonra ilk defa umit etmisim kanim birine isinmis, bozulsun istemiyorum. Hayirlisi insallah
Ay bayıldım yazdıklarınızaHer zaman soyle dusun. Allah seni birime sakliyor bu yuzden kaybettigine uzulme. Sonra o gelince sukur diyeceksin. Hepimiz ayni seyleri yasadik. Cok sukur nasibimizi bulduk. Aileni dinlemelisin. Senin de bir yazilmisin var sonucta.
+1Genelde bizim miletimiz boyle kismet islerine comak sokmak istemez. Bir kac kisi kv adayin icin olumsuz konustuysa iyi dusun, arastir derim.
Tum kv ler zor olsa bile bunu aile disinda kimse bilmezki. Disariya tasacak kadar gerginlik yasanmissa anca. O da tipik kv cinsligi iste diye gecistirilebilecek bir durum degildir zaten.
Ay bayıldım yazdıklarınıza
Ogrenemezsin sen cocugu tanimaya bak ya bir sene tani zaten cikar ortaya. Emek vermeden hicbir sey olmaz. Acele etme evlencem diye. Sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yemeli.Bosanma sebeplerini nasil ogrenecegim? Bizzat eski eslerinin ailelerine mi sorusturtayim once eski eslerinin isimlerini ogrenip?
Çok güzel bir şekilde kelimelere dokmussunuz çok beğendim yazmadan edemedim. ..size de mutluluklar dilerim. ..Cok zor bir durum, insanin sütten agzi yaninca yogurdu üfleyerek yiyor.
Sizi de oldukca cesaretli buldum acikcasi. Benimde iki kez bosanan bir talibim oldu, ama korkup sans veremedim.
Bosadigim sahsin basindan benden önce bir evlilik gecmisti, ama eski karisini öyle inandirici bir sekilde kötüledi ki, oglana acidim resmen, inandim anlattiklarina. Kendimde magdur olmadan anlayamadim giden kadinin yasadiklarini.
Bosanmaya karar verdigimde anladim ki, bir kadin hakikaten büyük bir problem yoksa, kolay kolay kiyamiyor yuvasina, bizler erkeklerden daha duygusaliz.
Iki kez bosandi diye kötü bir insan olmaz hic kimse, ama ben yasadiklarim yüzünden korkup kestirip attim.
Ne güzel arastirmalar yapiyormussunuz, bir yandan da kendiniz daha iyi tanimaya calisin. Yavas yavas ilerleyin, aileler hemen girmese araya daha iyi olur gibime geldi.
Umarim kötü tecrübeler hepimiz icin gecmiste kalmistir, bir daha yasanmayacaktir. Hakkinizda hayirlisi olsun.
Âmin canim, tesekkürler :)Çok güzel bir şekilde kelimelere dokmussunuz çok beğendim yazmadan edemedim. ..size de mutluluklar dilerim. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?