• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Evlilige dogru yol alirken kafam karisik

Vay be kac sene sonra kadinlar kulübünden aldığım mail sonrasi eski konuma baktim, yorumlari okudum. Update yazayim.
Severek evlenmistim ama hakikaten de kotu bir evlilik oldu. Tek ailesi degil, kendisi de evlendikten sonra şiddet kullanan biri cikti. Ama kendim ettim kendim buldum. Millet ailesine kötü diyordu, ayrilamadim. Ailesine dayanirdim ama evlendigim kisi asiri sinirli olunca olmadi iste, cok da ugrastim. Cok da uzuldum. Kendimi de cok sucladim. Demek ki insanin annesi hep hakli cikiyormus arkadaslar :) okuzden bosandim tabi.

Vay be kac sene sonra kadinlar kulübünden aldığım mail sonrasi eski konuma baktim, yorumlari okudum. Update yazayim.
Severek evlenmistim ama hakikaten de kotu bir evlilik oldu. Tek ailesi degil, kendisi de evlendikten sonra şiddet kullanan biri cikti. Ama kendim ettim kendim buldum. Millet ailesine kötü diyordu, ayrilamadim. Ailesine dayanirdim ama evlendigim kisi asiri sinirli olunca olmadi iste, cok da ugrastim. Cok da uzuldum. Kendimi de cok sucladim. Demek ki insanin annesi hep hakli cikiyormus arkadaslar :) okuzden bosandim tabi.
İnşallah çok daha güzel insanlarla karşılaşırsınız. Gelmiş geçmiş olsun. Katlanmayıp 2.Defa boşanmayı göze aldığınız için ayrıca tebrik ederim

Arkadaşlarında yazdığı gibi kendini saklamış yani. 😔

İnşallah çok daha güzel insanlarla karşılaşırsınız. Gelmiş geçmiş olsun. Katlanmayıp 2.Defa boşanmayı göze aldığınız için ayrıca tebrik ederim
Amin Insallah. Hayirlisi olsun. Teşekkür ederim, ayrilmak da zor oldu ne yalan soyleyeyim. Ama bir omur cekilmezdi. Boylesi daha iyi oldu.

Hayirli geceler arkadaslar, Istanbul'dan merhabalar.
Basimdan bir evlilik gecti. Kotu bir tecrubeydi, uzun surmeden bitti.
Simdi basindan iki evlilik gecmis biriyle bir iliskim var.
Kendisini seviyorum, iyi birine benziyor.
Aileler de haberdar. Artik nasipse aileler de yavas yavas tanisacak.
Ancak ailem, ailesini arastirirken birkac kisiden annesiyle ilgili olumsuz seyler duyuyor (birkac kisiden, bir kisi ise olumlu seyler soyledi). Olumsuz derken anlarsiniz ya, ornegin ukala kadin, karisan kaynana tipi gibi. Fakat sevgilimle ilgili olumlu seyler soyleniyor. Bu durum ailemi ve beni korkutuyor elbette, fakat ben cok on yargili davranmak istemiyorum, tanimak istiyorum ailesini de.
Ailemin tedirginligi beni de geriyor. Bir yandan diyorum ki karismayan kaynana, mukemmel kaynana da zor bulunur, eger eş iyi olursa atlatilir diye dusunuyorum. Diger yandan da iki evlilik yapmis olmasi da elbette korkutuyor. Ama anlattigina gore kendisi elinden geleni yapmis.
Siz olsaniz ne yapardiniz?
Hadi bir neyse de herkesin başına gelebilir iki evlilik yapan bir adamdan uzak durmalısınız bence
Ancak ailem, ailesini arastirirken birkac kisiden annesiyle ilgili olumsuz seyler duyuyor (birkac kisiden, bir kisi ise olumlu seyler soyledi). Olumsuz derken anlarsiniz ya, ornegin ukala kadin, karisan kaynana tipi gibi. Fakat sevgilimle ilgili olumlu seyler soyleniyor. Bu durum ailemi ve beni korkutuyor elbette, fakat ben cok on yargili davranmak istemiyorum, tanimak istiyorum ailesini de.
Ailemin tedirginligi beni de geriyor. Bir yandan diyorum ki karismayan kaynana, mukemmel kaynana da zor bulunur, eger eş iyi olursa atlatilir diye dusunuyorum. Diger yandan da iki evlilik yapmis olmasi da elbette korkutuyor. Ama anlattigina gore kendisi elinden geleni yapmis.
Hai bir neyse de herkesin başına gelebilir ama iki evlilik yapan adamdan uzak durmalısınız bence

Arkadaşlarında yazdığı gibi kendini saklamış yani. 😔
Evet ya. Ben baya guveniyordum. Ama erkek 2 kez bosandiysa harbiden evlenmemek lazimmis. Simdi ben de 2. Kez bosanmis oldum, ama kolayca da gitmedim hani. Ama benim 2. eski esim asiri cok oyuncuymus. Narsistin tekiydi. Bunu da sonra anladim. Aptalmisim iste ama cok sey ogrendim :)

Evet ya. Ben baya guveniyordum. Ama erkek 2 kez bosandiysa harbiden evlenmemek lazimmis. Simdi ben de 2. Kez bosanmis oldum, ama kolayca da gitmedim hani. Ama benim 2. eski esim asiri cok oyuncuymus. Narsistin tekiydi. Bunu da sonra anladim. Aptalmisim iste ama cok sey ogrendim :)
Hep tecrübe işte. Bundan sonra güzellikler bulsun sizi. :)

Zaten erkeklere göre boşandığı eşlerin hepsi hatalı, kadınlar yüzünden bitmiş evlilikleri. Biri de çıkıp ben ailemin sözünden çıkmadım eski eşimi ezdirdim, eşime kötü davrandım ilgisiz soğuktum, evde benim sözüm geçer dedim kadını ezdim, maaş kartına el koydum kendine bir şey almak istese başının etini yedim ya da aldattım demez. Hepsi melek maşallah Allah nazarlardan saklasın. Kadının kötüsü yok mu elbet var ama burada boşanıyorum diye konu açan kadınların eşlerine sor bakalım neden boşanmışlar. Sütten çıkma ak kaşık hepsi. İyice araştır, sadece birlikte olduğun kişinin söylediklerine güvenerek bu yola çıkma.
Yorumunuzu ayakta alkışlıyorum ve size sonuna kadar katılıyorum. 👍👏👏👏

Hadi bir neyse de herkesin başına gelebilir iki evlilik yapan bir adamdan uzak durmalısınız bence

Hai bir neyse de herkesin başına gelebilir ama iki evlilik yapan adamdan uzak durmalısınız bence
Uzak durmaliymisim evet. Yani iyi olurmus. Bu konuyu 2017'de acmistim, gittim bide evlendim onunla, sonra ayrıldık 1.5 sene sonra

Narsist olduğunu siz mi fark ettiniz yoksa doktor teşhisi var mı ? Bir de evlenirken 2 eski eşiyle iletişim kurmuş muydunuz ? Onlar sizi uyarirdi belki. :(

Her zaman soyle dusun. Allah seni birime sakliyor bu yuzden kaybettigine uzulme. Sonra o gelince sukur diyeceksin. Hepimiz ayni seyleri yasadik. Cok sukur nasibimizi bulduk. Aileni dinlemelisin. Senin de bir yazilmisin var sonucta.
Bu güzel sözlerinize suanda çok acılar çeken bir kadin olarak çok inanmak isterdim. Ama kendi adıma yalnız yaşayıp, yalnız yaşlanacağımı düşünüyorum hep..Allah sizi mutlu etsin dilerim

Evet maalesef 😞 1.esim bundan kat kat iyiydi. Gerci siddet olmasa bile adam gibi adam değildi. Ama attan inip esege binme ata sozu uyuyor benim durumuma.
Canim cok üzüldüm senin adına. Hayırlısı değilmiş demek ki. Peki sebep neydi ayrılmak için? 1.eşim iyiydi demişsin ondan sordum.

Siz olsaniz ne yapardiniz

Önyargılı biri degilim ama iki evlilik biraz düşündürdu.Hadi 1.si kötüydü 2.si de mi kötü?ya yanlış tercihler yapmış ya da kendisinde biraz geçimsizlik olabilir.Size karşı nasıl iyice bakın.Annesinden çok kendisinin tutumu önemli.

Back
X