• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Evlilige dogru yol alirken kafam karisik

Başınıza gelenlere gerçekten çok üzüldüm. İnşallah bundan sonra çok mutlu olursunuz.
2. eş evlenmeden önce nasıldı, evlendikten sonra nasıl davranmaya başladı? Gerçek yüzünü göstermesi evlendikten ne kadar sonra oldu? Evlenmeden önce hiç fark etmediniz mi? Tanıştıktan ne kadar zaman sonra evlendiniz?
Kusura bakmayın sorguya çeker gibi oldu ama gerçekten merak ettim🙏🏻

Hayirli geceler arkadaslar, Istanbul'dan merhabalar.
Basimdan bir evlilik gecti. Kotu bir tecrubeydi, uzun surmeden bitti.
Simdi basindan iki evlilik gecmis biriyle bir iliskim var.
Kendisini seviyorum, iyi birine benziyor.
Aileler de haberdar. Artik nasipse aileler de yavas yavas tanisacak.
Ancak ailem, ailesini arastirirken birkac kisiden annesiyle ilgili olumsuz seyler duyuyor (birkac kisiden, bir kisi ise olumlu seyler soyledi). Olumsuz derken anlarsiniz ya, ornegin ukala kadin, karisan kaynana tipi gibi. Fakat sevgilimle ilgili olumlu seyler soyleniyor. Bu durum ailemi ve beni korkutuyor elbette, fakat ben cok on yargili davranmak istemiyorum, tanimak istiyorum ailesini de.
Ailemin tedirginligi beni de geriyor. Bir yandan diyorum ki karismayan kaynana, mukemmel kaynana da zor bulunur, eger eş iyi olursa atlatilir diye dusunuyorum. Diger yandan da iki evlilik yapmis olmasi da elbette korkutuyor. Ama anlattigina gore kendisi elinden geleni yapmis.
Siz olsaniz ne yapardiniz?
uzak durun NET soyluyorum.. es iyi olursa atlatiriz olayi yok.. ailede cok onemli.. Kendinizi bile bile huzursuzluga itmeyin..

Canim cok üzüldüm senin adına. Hayırlısı değilmiş demek ki. Peki sebep neydi ayrılmak için? 1.eşim iyiydi demişsin ondan sordum.
2.esim tam bir ana kuzusu cikti, soyledigi fikirleri ile yaptiklari uyusmadi, psikopat cikti, her seye sinirleniyordu, konusamiyor/tartisamiyordum kendisiyle, sevgisini de gosteremiyordu. Icime ata ata mahvoldum, ben de değiştim. 1.esimle tartisma sebeplerim de aslinda ana kuzusu olmasiydi, bir de bana hic sahip cikmiyordu, bu da sevgisini gosteremiyordu. Bunda da mutlu olamamistim. Bazen diyorum ki hata bende mi, 2 kez beceremedim. Tabi hatalarima oldu, ama hele 2.de daha cok elimden geleni yaptim sirf 2.diye

Önyargılı biri degilim ama iki evlilik biraz düşündürdu.Hadi 1.si kötüydü 2.si de mi kötü?ya yanlış tercihler yapmış ya da kendisinde biraz geçimsizlik olabilir.Size karşı nasıl iyice bakın.Annesinden çok kendisinin tutumu önemli.
Maalesef evlenip ayrildim bile bundan, bu konuyu acali birkac sene oldu. Haklisiniz dediklerinizde, yani herkes hakli cikti :)

Başınıza gelenlere gerçekten çok üzüldüm. İnşallah bundan sonra çok mutlu olursunuz.
2. eş evlenmeden önce nasıldı, evlendikten sonra nasıl davranmaya başladı? Gerçek yüzünü göstermesi evlendikten ne kadar sonra oldu? Evlenmeden önce hiç fark etmediniz mi? Tanıştıktan ne kadar zaman sonra evlendiniz?
Kusura bakmayın sorguya çeker gibi oldu ama gerçekten merak ettim🙏🏻
Sag olun, insallah.
Aslinda ne yalan soyleyeyim evlilik yaklastikca sinirini daha cok belli eder olmustu ama siddet kullanan biri olduğunu hic beklememistim, sonradan ogrendim ki 2.eski esi de bu yuzden ayrilmis, kesin 1. De ondan ayrilmistir. Ama evlenmeden once daha cok kulturlu, cana yakın biri gibiydi ve sevgi dolu. Evlendikten sonra aile ortamında daha cok fark ettim ana kuzusu oldugunu. Evlilige dogru tanisma sureci bir seneden biraz fazla sürdü.

2017 de neden boşandığını iyi sorgulayın denmiş ama sen konuya gelmemişsin bidaha...Nasıl öğrenirdib ,oturup uzun uzun sohbet ederdin illa ki bişiler kaçırırdı ağzından anlardın...

Maalesef evlenip ayrildim bile bundan, bu konuyu acali birkac sene oldu. Haklisiniz dediklerinizde, yani herkes hakli cikti :)
Bazen duygularımıza yenik düşüp yaşamadan anlayamiyoruz bazı şeyleri . Üzüldüm keşke siz haklı ciksaydiniz ama yapacak bişey yok.Umarim bundan sonraki hayatınız daha güzel olur.

Hayirli geceler arkadaslar, Istanbul'dan merhabalar.
Basimdan bir evlilik gecti. Kotu bir tecrubeydi, uzun surmeden bitti.
Simdi basindan iki evlilik gecmis biriyle bir iliskim var.
Kendisini seviyorum, iyi birine benziyor.
Aileler de haberdar. Artik nasipse aileler de yavas yavas tanisacak.
Ancak ailem, ailesini arastirirken birkac kisiden annesiyle ilgili olumsuz seyler duyuyor (birkac kisiden, bir kisi ise olumlu seyler soyledi). Olumsuz derken anlarsiniz ya, ornegin ukala kadin, karisan kaynana tipi gibi. Fakat sevgilimle ilgili olumlu seyler soyleniyor. Bu durum ailemi ve beni korkutuyor elbette, fakat ben cok on yargili davranmak istemiyorum, tanimak istiyorum ailesini de.
Ailemin tedirginligi beni de geriyor. Bir yandan diyorum ki karismayan kaynana, mukemmel kaynana da zor bulunur, eger eş iyi olursa atlatilir diye dusunuyorum. Diger yandan da iki evlilik yapmis olmasi da elbette korkutuyor. Ama anlattigina gore kendisi elinden geleni yapmis.
Siz olsaniz ne yapardiniz?
tek çaresi zamana yayıp tanımak. Hem onu hem de annesini...
Yoksa olasılıklar üzerine ikinci bir şans verip hayal kırıklığı yaşama.

2.esim tam bir ana kuzusu cikti, soyledigi fikirleri ile yaptiklari uyusmadi, psikopat cikti, her seye sinirleniyordu, konusamiyor/tartisamiyordum kendisiyle, sevgisini de gosteremiyordu. Icime ata ata mahvoldum, ben de değiştim. 1.esimle tartisma sebeplerim de aslinda ana kuzusu olmasiydi, bir de bana hic sahip cikmiyordu, bu da sevgisini gosteremiyordu. Bunda da mutlu olamamistim. Bazen diyorum ki hata bende mi, 2 kez beceremedim. Tabi hatalarima oldu, ama hele 2.de daha cok elimden geleni yaptim sirf 2.diye
Sorun sende degil genelde bozuk yetistirilen erkek cocuklarinda.. maalesef

Back
X