- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
- Konu Sahibi halacocuksun
-
O büyük canim :) ..evet hemen evlilik olmaz ama en fazla 1 yıl bekleriz gibi bilmiyorumO mu 10 yaş büyük siz mi?
Şuan evlilik düşünmeyin bence.. Flört edersiniz etmezsiniz siz bilirsiniz. Evlilik için acele etmeyin.. Cennet olsa bile..
Şuan sadece tanımaya çalışın.. Mutluluklar..O büyük canim :) ..evet hemen evlilik olmaz ama en fazla 1 yıl bekleriz gibi bilmiyorum
Çok teşekkür ederim ona kalsa bu yıl bitmeden evlenmek istiyor ama aileler ikna etmek uzun sürebilir ...annesi beni kabul etti ..bana dediki annemle iyi anlasın gerisi önemli değil seni üzecek tek laflarinda bağlantıyı kopaririz sen benim degerlimsin dedi..çok şaşırıyorum böyle güzel sözlere alışık değilim ve bu kadar değer görmeyede alışık değilim ..çünkü çok ezildim geçmiş hayatimdaDiger tarafin ailesi ve kafa yapisi cok onemli.onu cozumlemeye calisin ne yazik ki toplumda sacma sapan dusunceler hala hakim..evlilige sicak bakiyor mu? Tabii bunu direk sormayin ama sizinle vakit mi geciriyor ciddi bir sekilde hayati mi paylasmak istiyor? Ve 6 ay kendinizi toparladiniz mi bunu sorun kendinize.bazen yanilabiliyoruz gormek istediklerimizi karsimizdaki insana yukluyoruz.henuz kesin ifadelerle tanidim denemniz icin iyice olcup tartmaniz lazim bana göre.bunlari yaziyorum uzulmeyin diye.herkes hakettigi mutlulugu yasasin.umarim cok mutlu olursunuz
Çok teşekkür ederim tanımaya calisiyorum tabikiŞuan sadece tanımaya çalışın.. Mutluluklar..
Her sey hep kotu gidecek degil ya.benim sizden ricam zaman verin kendinizede onada ben ilk kez evlendim onda bile 3 yil olctum bictim tarttim esimi bulana kadar ne sacma insanlar tanidim.insan tanimak bakis acinizi farklilastirir acele etmeyin :) mutluluklar diliyorumÇok teşekkür ederim ona kalsa bu yıl bitmeden evlenmek istiyor ama aileler ikna etmek uzun sürebilir ...annesi beni kabul etti ..bana dediki annemle iyi anlasın gerisi önemli değil seni üzecek tek laflarinda bağlantıyı kopaririz sen benim degerlimsin dedi..çok şaşırıyorum böyle güzel sözlere alışık değilim ve bu kadar değer görmeyede alışık değilim ..çünkü çok ezildim geçmiş hayatimda
Bende bunu yapmayı çok istiyorum ama ailem çok dar görüşlü beni yollamazlar oysaki izin verseler onu tanımama keşke yalan dolanlada iş yapmak istemiyorum o dediğini zi malesef yapamicam galiba o yüzdenŞimdilik flört etmeye devam edin. En az 1 sene geçsin. Bu bir senede gerekirse başbaşa tatil, yolculuk, alışveriş, hastalık olsun. Olsun ki her durumda nasıl davranıyor görün. Mutluluklar diliyorum:)
Haklısınız bende beklemiyordum çabuk oldu ama ben istemedim birden gelişti herşey nasip demek kiHele bir soluklanın, o cennet öyle birkaç ayda belli olmaz...
İlişkiniz için demedim adamın bu kadar mükemmel gözükmesi için dedim. Sorsan birçoğuna göre ilk aylar hepsi cennet gibidir. Acele etmeyin diyorum o yüzden, tanımaya bakın.Haklısınız bende beklemiyordum çabuk oldu ama ben istemedim birden gelişti herşey nasip demek ki
Bende geçmişte yaptığım hataları yapmicam inşallah yani ailemin rızasını da alicam bu sefer amacım böyle teşekkür ederim iyi düşünceleriniz icinHer sey hep kotu gidecek degil ya.benim sizden ricam zaman verin kendinizede onada ben ilk kez evlendim onda bile 3 yil olctum bictim tarttim esimi bulana kadar ne sacma insanlar tanidim.insan tanimak bakis acinizi farklilastirir acele etmeyin :) mutluluklar diliyorum
Yok canım benim neden kizayim ki iyiligim için konuşuyorsunuz..kızım benim herseyim onun mutluluğu herşeyden önemli onu üzecek bir şey hissedersem dahi olmaz..ama öyle bir şey olmayacağından eminim sebebi var emin olmamin ama burda yazamam yasak galibaBenim de 2. Evliliğim eşimin ilk evliliği...
Bende çocuk yok, o sebeple iki tarafında kabul etmesi daha kolay oldu ama evet eşim dünyada bana cenneti tattırdı...
Gel gelelim, ben eşimle boşandıktan 1,5 sene sonra tanıştım ve 1 sene sonra evlendim...
Şimdi düşünüyorum da 6 ay çok ama çok erken gibi geli yor bana, hele de bir evladım olsa ve kızım da bizimle yaşayacak olsa çok çok inçe eler sık dokur bu tanışma flört dönemini uzatmaya bakardım... yani yaşadıklarınızı hazmedip kendinizi sıfırlamasan birden acele etmişsiniz ya da bir boşluğu doldurmuşsunuz gibi geliyor bana, doğru duyguları analiz etmek için zaman önemli bence...
Bana kızma böyle söylüyorum diye ama bence şu an aşk ayaklarını yerden kesmiş ve erkekleri de yeteri kadar tanımıyorsun, o sebeple süreci uzatabildiğin kadar uzat
Bana bu kadar fazla geldi inandırıcı değil sanki ne demek seni üzecek tek laflarinda bağlantıyı koparirizÇok teşekkür ederim ona kalsa bu yıl bitmeden evlenmek istiyor ama aileler ikna etmek uzun sürebilir ...annesi beni kabul etti ..bana dediki annemle iyi anlasın gerisi önemli değil seni üzecek tek laflarinda bağlantıyı kopaririz sen benim degerlimsin dedi..çok şaşırıyorum böyle güzel sözlere alışık değilim ve bu kadar değer görmeyede alışık değilim ..çünkü çok ezildim geçmiş hayatimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?