2. Evliliği yapan kadinlar?

Herşeyi geçtim..Kızınızin sizin boşanmanizin ve evinden ayrılmasinin travmasıni atlatmasi için bile bu süre çok kısa..Daha bu duruma alışamamisken annesinin yeniden evlenmesi ve yabancı bir adamla yaşamak zor olur sanki .
Bu arada tanrı bütün kadınları tatlı dilli erkeklerin şerrinden korusun

Bebekse belki..Ama kız çocuklarının algıları daha açık..Her şeyin farkındalar yaşı iki üç bile olsa az çok farkındadır durumun
Kızım 3 yaşına girdi herşeyi anlıyor ben şimdiden alistirdim ona dedim ki .... Babayla evlenicem 3 muz çok mutlu olucaz dedim senin pembe ondan olacak dedim yani ona alıştı benim 2 babam var diyor bilmiyorum.. kızımı çok sevecek bunu biliyorum ve kızımın bir babaya ihtiyacı var her an yanında olan ben tam tersi iyi geleceğini düşünüyorum hayırlısı bakalim telefonda konusturuyorum ve kıkır kikir gülüyor bu arada görüntülu

Dünyada iyi insanlar var, evet ama sanki bu adam her şeyi özellikle sizin istediğiniz gibi ayarlamış! Umarım her şey istediğiniz gibi olur ancak sütten ağzınız yanmış, yoğurdu üfleyerek yeyin derim ben. Özellikle de küçük bir kızınız var, ayaklarınız yere bassın mutlaka. Artık öz babaya bile güvenmek zorken bir de başkasına hiç güvenilmiyor. Lütfen bu konuda paranoyak olun ve gözünüzü asla ama asla kızınızın üzerinden ayırmayın.

Merhaba, bu kadar kısa sürede bir de çocuklu bir kadınken evlilik düşünmeniz bana biraz ilginç geldi. Evet mutlu olmayı hepimiz istiyoruz ama şu erkeklere bu kadar kısa sürede kanmayalım lütfen. Ben de bazen hiç değmeyecek insanları arada olabilir mi diye düşünüyorum , sonradan zaten yüzlerini gösteriyorlar. Bence daha dikkatli olmalısınız. Adam sizin paranıza yahut cinsellik olarak kullanmaya göz koymuş olabilir. Tabi en iyi siz değerlendirirsiniz yine de. Mutluluklar.

Kesinlikle heves kirmak değil amacım ama bu kadar kötü bir evlilikten çıktıktan sonra bu acele niye??
Ailesine onu kırdı die bu kadar kolay tavır alan bir adam size ve kızınıza bu kadar kısa sürede neden bu kadar nazik acaba???
Aileniz sizi başından atmak istiyor belliki yoksa hiçbir aile bu tarz bir evlilikten çıkan kızının 6 ay da yeni bir evlilik yapmasına bu kadar sıcak bakmaz...
Biz haksız çıkalım ama Nolur biraz mantıklı olun.3 yaşındaki çocuğunuzu 6 ay tanıdığınız ve bu kadar sorunsuz(!)gözüken biriyle aynı eve sokmayın.Madem atandınız kendi paranızla yeni bir hayat kurun kızınıza ve kendinize...

Canım 3 yıl önce boşanmış biri olarak önce cesaretini kutlamak istiyorum. Savaştan yeni çıkmış birinin yara berelerini tedavi etmesi uzun sürer. Hiç kendine sordun mu acaba belki de sen sevilmeyi özlemişsindir. Lütfen duygusal davranıp yanlış kararlar verme. Evlilik bir şans işidir umarım sen şanslılardan olursun. Ben boşandığımda 25 yaşındaydım çok evlilik isteyen oldu ama aileleri istemedi bu yüzden bende kimseyle birdaha bu yola çıkmadım çünkü aile istemezse bugün değilse yarın illa ki problemler çıkıyor, diken üzerinde bir aile hayatındansa kaliteli bir yanlızlığı tercih ederim veya eşit.şartlarda birini bulup devam ederim o da kısmet artık. Sende inşallah mutlu olursun tekrar yaşamazsın kötü hatılarını . Yine de lütfen dikkatli ol ❤

Kendi aileniz kötü davrandığı için istenmediğiniz bir aileye mi gelin olacaksınız?

Çok acele ediyorsunuz ve yanlış davranıyorsunuz.

İlk eşiniz sahipsizsiniz diye etmediği kötülük kalmamıştı.
Yine sahipsiz bir kadın gibi davranıp, elin oğluna mı sığınıyorsunuz?

İnşallah yanılırız.

Hayal dünyasında yaşıyorsunuz, çocuk gibi davranıyorsunuz. Bu acele nedir hayret ettim. Adam kaçmıyor ya, iyice tanıyın. Kız çocuğu annesisiniz. Bi sakin olun, yaşadıklarınızı bi sindirin, evlenirsiniz yeniden korkmayın.

Ben en çok evleneceğiniz kişiyi kızına “baba” diye tanıtmanıza takıldım açıkçası. Belki ben gereksiz hassas düşündüm ama eğer gerçek babası arayıp sormuyor ve siz evlendikten sonra da aramayacaksa olabilir ama her ihtimali düşünürek “abi” olarak tanıtmak bence daha doğru. Bunu basit bir sıfat gibi görebiliriz biz büyükler ama çocukların büyük anlam yükleyecekleri şeyler olabilir.
Şu an kızınız 3yaşındaymış, çok küçük. Kendi dünyasında babam beni sevmiyor gibi düşüncelerle boğuşurken yeni bir baba kavramıyla tanışıyor. Bence esas bu konuda fikir alın birilerinden, hatta pedagoga gitseniz en sağlıklısı olur. İyi niyetle yaptığımız bazı şeyler veya söylediklerimiz çocukların dünyasında kafa karışıklığına sebep olabilir.

Zor olacağını biliyor ve evleneceğiniz adama güveniyorsunuz anlaşılan kadarıyla. Bir yandan konu açıp yazıyor, diğer yandan farklı fikirleri duymazdan geliyorsunuz. Yüzleşmekten korktuğunuz korkularınız için değil de anlatmak istemediğiniz ama o kişiye güvenmeniz için yeterli yaşanmışlıklarınız vardır umarım. Zor olacağını siz de biliyorsunuz ama bu şekilde daha zor diye 2zor arasından tercih yapıyorsunuz sanırım. İnşallah kızınız için de sizin için de hayırlısıyla sonuçlanır.

Canım benim inaşlllah çok mutlu olursun. Ama acele karar verme hele o kalbin pır pır atarken ki verdiğin kararlardan sonra pişman olabilirsin. Ayrıca eski eşinle karşılaştırma yanı o şöyleydi bu böyle karşılaştırmasına girme hiç. Kızın da varmış masumsun anladığım kadarıyla ama sabırlı ol sakin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…