2. Evliliğim de bitiyor

Öncelikle evliliğimiz öncesinde böyle değildi. Daha fa klıydı ce kendisi de itiraf etti. Ben böyle olsaydım benle evlenmezdin diye. Zaman zaman uyguladığı şiddetler var. Kolumu sıkma. Bıçak çekme, kolumu osırma, vs
Bosanmaniza sevindim oğlunuz ve kizinizla kendinize huzurlu ve sakin bir hayat kurun insalllah

İlk ayrılığınız gibi olur süreç. Sitedeki çoğu kadından tecrübelisiniz.

Şiddetin hiçbir türlüsü normal değil, kol ısırmanın da normal olduğunu hiç düşünmüyorum.

Eşinizi 6 yaşına kadar köpekler büyütmüş herhalde.
Sormayın ya nası bi bataktayım bilemezsiniz. Ailede normal değil zaten neler var söylesem şok olursunuz

Öncelikle evliliğimiz öncesinde böyle değildi. Daha fa klıydı ce kendisi de itiraf etti. Ben böyle olsaydım benle evlenmezdin diye. Zaman zaman uyguladığı şiddetler var. Kolumu sıkma. Bıçak çekme, kolumu osırma, vs
Bıçak çekme mi? Bi bitmediler.😡

Son düzenleme:
Yalnız konu sahibi arkadaşım burada ki yorumlarınız ne tatlı.
Boşanma sonrası ben kendi adıma testere filminde hayatta kalmış gibi hissetmiştim kendimi. O kadar rahatlamış bir histi.
Umarım burdan sonrası size ferahlık ve huzur getirir.

Yalnız konu sahibi arkadaşım burada ki yorumlarınız ne tatlı.
Boşanma sonrası ben kendi adıma testere filminde hayatta kalmış gibi hissetmiştim kendimi. O kadar rahatlamış bir histi.
Umarım burdan sonrası size ferahlık ve huzur getirir.
😄 Benden böyle umuyorum.

Evimiz var evlendikten sonra aldık normalde evin hakkı yarı yarıya. Fakat bayramda evden ayrılacağını söyledi
Bu sizin kendinizi iyi hissetmeniz için söylediğim birşey. Kendi ayaklarınızin üzerinde durunca birseylere göz yummuyor insan.

Annem vefat etti. Babamlada bir aydır konulmuyoruz. Zaten evliliklerimle onunda canını sıktım yani yeterince
Boşanma sonrasında bir süre babanızla mı yaşayacaksınız? Yoksa çocukları kreşe verip çalışmaya mı başlayacaksınız planlarınızı yaptınız mı?

Back
X