2. Evliliğim de bitiyor

Yani, bir de kolunu falan sıkmış. Olağan şeyler bunlar. :KK51:
Bunları olağan gibi aktarıyolar zaten size yaşamayan bilemez ben kendime bunları yaptırcak biri değildim ama öyle baskı altındaeınız ki ben seni dövmedim bile nilmezmiyim ağzını burnunu kırmayı, sen beni bu hale getiriyorsun, ben kimseye böyle davranmadım fln.. robot gibi olmuştum bi ara

Gerçekten az da olsa içime su serptin. 5 senedir düzelmedi sanırım artık düzelmez de. Ara ara fiziksel şiddeti oldu psikolojik şiddet evlendiğim günden itibaren vardı. Sorunun bende olduğunu söyler bakarsanız ama. Psikolog psikiyatri tedavisi almam gerekiyomuş. Ulan hayatıma girdin bide içine ettin tabi gerekir. Keşke bide kendisi gidebilseyei buralara gelmezdi diycem ama zor ya. Yanlız kalmaya alışabildin mi ya peki sıkıldığın boşlukta olduğunu düşündüğün
Beş sene çekmiş olmanız hata, üzerine de bir çocuk...
Allah evlatlarınızla güzel bir ömür nasip etsin, şu saatten sonra boşluğa düşme korkusu anlamsız bence, meşgul olacağınız iki çocuk ve yoğun bir hayat sizi bekliyor. Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama hayırsa çalışmanın yoluna bakın, ayaklarınızın üzerine basmış, ne istediğini bilen insan bu yolda çok zorlanmaz.

Bu adam en başından melek değildi herhalde. Evlendiğim günden beri psikolojik şiddet vardı yazmışsınız. Demek ki evlenmeden önce de biliyordunuz böyle olduğunu. Keşke evlenmeseydiniz. Yani ikincide bari yoğurdu üfleseydiniz. o_O
Yani adam bir de dövüyormuş sizi, oğlunuz ve kızınız hürmetine boşanın lütfen. Süreci müreci düşünmezdim ben olsam.
Evlendiği günden beri şiddet var , bil bakalım neyi yapmak ihmal edilmemiş?

Korkutmak için yaptığını söylüyo hemde çocucklar vardı yanımızda. Bir ay önce oldu ve uyardım onu ama demekki konulmakla olmuyo artık
Korkutmak için bıçak çeker alışırsın, korkutmak için o bıçakla üstüne yürür alışırsın, sen alıştıkça o korkutma dozunu daha da artırır , bi de bakmışsın sokmuş bıçağı ciğerine döndürüyor.

Bunu yazdım diye beğenmedimleri döşediler valla Katip. :KK51:Kadın kadının kurdudur bacım falan yazmak prim yapıyor, boş versene.
Arkadaş biz normal evlilikte aynı heriften iki çocuğu zor güdüyoruz, millet vurdulu kırdılı evlilikte arka arkaya sıralıyor.

Manipüle bu işte düzelir pişman istiyerek yapmadı onunda sorunları var vs die düşünüyosun. Şuan ayrılma sürecindeyiz ramazana kdr aynı evi paylaşmak zorundayız ama bi görün melek gbi ilk tanıdığım adam geri gelmiş gibi
Çok süreceğini sanmıyorum. Hepimizin sorunları var. Bazen herkesin hayatında zorluklar meydana geliyor ama kimseye bıçak çekmiyor. Kendinize dikkat etseniz iyi olur aldanmayın.

Arkadaş biz normal evlilikte aynı heriften iki çocuğu zor güdüyoruz, millet vurdulu kırdılı evlilikte arka arkaya sıralıyor.
Arka arkaya sıralıyo derken başkasına söylüyorsunuz sanırım. Bu arada benm eşimin evliliğimde değiştiği yaklaşık1. Buçuk sene gbi bi süreci oldu. Hamileliğim ve kızımın doğumundan sonraki süreki 8 aylık gbi bi süreçte hiçbir sorun yaşamamıştık😳

Bunu yazdım diye beğenmedimleri döşediler valla Katip. :KK51:Kadın kadının kurdudur bacım falan yazmak prim yapıyor, boş ver

Kendiniz tutacaksiniz hayati. Oyle erkek eline bakmak amacli yasarsanız sbi yaprak gibi savrulursunuz. kendi hayatiniza sahio cikım
Kendi hayatımı tutmaya çalıştım bu kargaşada zaten de şöyle bişey var babam bile hayatta yanlışlarımla bana ve kardeşlerime hep sırtını döndü. Buda hata yapmamızı daha çok sağladı. Her iki evliliğimde de çalıştığım zamanlar oldu. Oturupta bakmadım kimsenin eline. Bilinde öyle yargı yapın 😉

Korkutmak için bıçak çeker alışırsın, korkutmak için o bıçakla üstüne yürür alışırsın, sen alıştıkça o korkutma dozunu daha da artırır , bi de bakmışsın sokmuş bıçağı ciğerine döndürüyor.
Valla ne yalan söyliyim bende aynı seneryptu kuruyordum aklımda ve adım attım sonra

Beş sene çekmiş olmanız hata, üzerine de bir çocuk...
Allah evlatlarınızla güzel bir ömür nasip etsin, şu saatten sonra boşluğa düşme korkusu anlamsız bence, meşgul olacağınız iki çocuk ve yoğun bir hayat sizi bekliyor. Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama hayırsa çalışmanın yoluna bakın, ayaklarınızın üzerine basmış, ne istediğini bilen insan bu yolda çok zorlanmaz.
Beş sene çektim ama bu durumlar evliliğimin bwzı döneminde yok oldu. Hamileliğim ve kızım doğumundn bi 8ay gbi bi süreçte şiddet uygulaması yoktu. Sorunlar başladı biz bi dönem aile danışmanına gittik. Onun pek faydası olmayınca psikologa gittk. Bu süreçlerden dolayıda 5 sene sürdüğünü düşünüyorum

Kendi hayatımı tutmaya çalıştım bu kargaşada zaten de şöyle bişey var babam bile hayatta yanlışlarımla bana ve kardeşlerime hep sırtını döndü. Buda hata yapmamızı daha çok sağladı. Her iki evliliğimde de çalıştığım zamanlar oldu. Oturupta bakmadım kimsenin eline. Bilinde öyle yargı yapın 😉
Erkege turunmak maddi olmaz zaten sadece. Neyse hakkinizda hayirlisi olsun

Back
X